Γενικά Ποσο κοστιζει ενας παπαγαλος ζακο

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης lizard
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πολύ πιθανόν! Αλλά μπορεί και όχι! Τουλάχιστον έφτιαξε πάρκο για να μένουν οι παπαγάλοι αυτοί άνετα!
 
εφη που ειπες;
δεν νομιζω να υπαρχει το φυσικο τους περιβαλον, αν υπηρχε θα υπηρχαν κα ικανα 2 ζευγαρια αγρια αλλα δεν εχει μεινει φοινικας για φοινικας που λεει ο λογος
 
ναι σε αυτο εχεις δικιο σοφια αρα το θεμα ειναι οτι για ολα τα ειδοι που ειναι προς εξαφανηση σημερα ευθυνοντε καποιοι συλλεκτες οπως λες και καποιοι που νοιαζοντε μονο για το χρημα και τιποτε αλλο.
 
Σωστός Λευτέρη... Αποδεκατισμός μας χρειάζεται με την καταστροφή που προκαλούμε...
 
ναι σε αυτο εχεις δικιο αρα το θεμα ειναι οτι για ολα τα ειδοι που ειναι προς εξαφανηση σημερα ευθυνοντε καποιοι συλλεκτες οπως λες και καποιοι που νοιαζοντε μονο για το χρημα και τιποτε αλλο.

Και πολύ παραπάνω κάποιοι πολιτισμένοι που έχουν καταστρέψει το φυσικό τους περιβάλλον με πυρκαγιές, υλοτομείες, οικοδομήσεις και άλλες πολιτισμένες δραστηριότητες.
 
Ta pio poli apo ta HYAZINTH-ARA zoune sto Loro Park sti Teneriffa

LORO PARQUE

An kapios den kserei pou na pai gia diakopes, einai kati pou pistebo aksisi. Exo pai dio fores, kai boro na po mono einai katapliktiko.

Alexandros
 
κανονικα πρεπει να βγουν πιο δραστικοι νομοι ως προς την προστασια της αγριας πανιδας γιατι δεν επιτρεπετε να εξαφανιζουμε με τα χρονια ολο και περισσοτερα ειδοι αγριων ζωων στο τελος δεν θα μεινει τιποτα αμα συνεχισουμε ετσι.
 
Οποιο ποσον και να διαθεσει αυτος ο κυριος πολυ αμφιβαλλω αν θα μπορεσει να διαφυλαξει το ειδος.
 
μπα μην το λες αμα ασχολειθει πολυ με την αναπαραγωγη αυτων των ειδον μπορει να καταφερει να τα κρατησει στο παρκο για αρκετα χρονια ακομα.
 
Οποιο ποσον και να διαθεσει αυτος ο κυριος πολυ αμφιβαλλω αν θα μπορεσει να διαφυλαξει το ειδος.


διαβασα στη σελιδα του οτι εχει ηδη 3 μωρα!


οσο για την καταστροφη του Αμαζονιου ειναι απο τα επικαιρα θεματα στα δελτια ειδησεων αν παρακολουθειτε(οχι στο star βεβαια αλλα στον Σκαι)... Τα εχουνε κατακαψει τα δαση και επειδη βγηκε απαγορευση επιτελους εχουν ξεσηκωθει ολοι οι παμφτωχοι ντοπιοι που δουλευανε για τη βιομηχανια υλοτομιας και καινε τεραστιους κορμους δεντρων στους δρομους ως ενδειξη διαμαρτυριας που μενουν χωρις δουλεια.. ☹
 
Σε καποια αγγλικη επαρχια (δεν θυμαμαι ποια) υπαρχουν αγριοι παπαγαλοι που εχουν αναπαραχτει σε μεγαλο αριθμο και θεωρουνται ιθαγενεις βεβαια μιλαμε για μια χωρα που σεβεται την πανιδα της και τους νομους.
 
Δυστυχώς ο άνθρωπος έβαζε πάντα το προσωπικό του συμφέρον πάνω απ' όλα... Και στη χώρα μας συμβαίνουν παρόμοια γεγονότα πχ αποξήρανση λιμνών και τελικά η παράδοση των εκτάσεων σε καλλιεργητές. Άποψη μου: προτιμότερο να καούν 10-50 δέντρα παρά όλο το δάσος... και ας το σκεφτούμε καλύτερα όλοι μας
 
Γενικά οι παπαγαλοι ως μεγαλοσωμα πουλια ειναι δυσκολα στην αναπαραγωγη τους αποτι εχω ακουσει. Δηλαδη αμα γεννησουν θακανουν 1-2 αυγα κ θελει πολυ προσοχη. Ενα αλλο γεγονος ειναι οτι δεν υπαρχουν σε ζευγαρια τοσο επειδη ειναι ακριβοι. Δηλαδη μονο οσοι εχουν τρελα κ λεφτα εχουν κ ζευγαρι απο παπαγαλους. Οσον αφορα γενικα του ςμεγαλους παπαγαλους,θα συμφωνησω με τον Bασιλη στην πρωτη σελιδα. Που λεει οτι δεν ειναι θεμα λεφτων-μονο-η κατοχη ενος παπαγαλου. Εαν εξημερωθουν εινια παρα πολυ κοινωνικα πουλια κ θελουν συνεχως προσοχη κ φροντιδα. Κ λογω του οτι ειναι εξυπνα δενονται κ με τον ιδιοκτητη τους κ επισης δε τους αρκουν μονο τα παιχνιδια που μπορει να μπαινουν στο κλουβακι τους. Πρεπει να αγαπας πολυ ενα τετοιο πουλια για να το αγορασεις γιαιτ θελει συνεχη αγαπη κ να ασχολεισαι μαζι του. Κ ειανι ασχημο στην αρχη να ασχολεισαι μαζι του κ μετα να τον αμελησεις. Θα πεσει σε καταθλιψη κ δεν ειανι σπανιο το φαινομενο παπαγαλοι που ειναι μονοι τους κ αισθανονται "καταθλιψη" πολλες φορες μαδανε μονοι τους τα φτερα τους.φανταστειτε...😱
 
Ειναι θαυμασιο που γινεται τετοια προσπαθεια. Χαιρομαι πολυ που υπαρχει. Μακαρι να υπαρξει συνεχεια. Το οτι ειναι κλειστο στο μεγαλυτερο μερος του στο κοινο δειχνει την σοβαροτητα της προσπαθειας, γνωση και πανω απο ολα αγαπη.
 
  • Like
Αντιδράσεις: marie
Αντί για ζακο μπορείς να αγοράσεις έναν ρινγκνεκ. Μετά όλα τα πετ σοπ δεν είναι ίδια. Πάρτε ρινγκνεκ δεν θα το μετανιώσετε.
 
Οι ζακο θεωρούνται οι καλύτεροι ομιλητές γι'αυτο ειναι και τόσο ακριβοί αλλα όπως ηπατε αξίζουν τα λεφτά τους. Ενα ταϊσμένο στο χέρι ζακο κοστίζει γύρο στα 1000-1500€ αλλα ενα μη ταϊσμένο στο χέρι κοστίζει γύρο στα 800-1000€. Μια πολυ καλή λύση σε περίπτωση που σκέφτεστε να αγορασεις ενα ειναι να το αγόρασε θα μέσω internet και ειδικότερα μέσο χρυσής ευκαιρία. Προσφατα κοίταζα και βρήκα ενα ζακο 5 χρόνων μεγαλωμένος σε σπίτι με παιδιά και ήρεμος 500€ λόγω έλλειψης χρόνου.
 
Back
Top