Γενικά Που βρίσκω καρδερίνες με δαχτυλίδι και σε τι τιμή;

Η καρδερίνα ανέκαθεν ήταν ξελογιάστρα. Οι περισσότεροι την ήθελαν γιατί ήταν ένα ωραίο πουλί και άλλοι γιατί κελαηδούσε όμορφα. Όλα αυτά βέβαια συντέλεσαν στο να καταδικαστεί αυτό το πουλί. Συνέχεια ακόμα και στις μέρες μας πολύ τρέχουν στήνουν ξόβεργα, δίχτυα κτλ για να την αιχμαλωτίσουν.
Φίλε γιώργο4 έτσι και εσύ μαγέυτηκες από την ξελογιάστρα καρδερίνα.όμως δεν πέφτεις στην παγίδα της άγριας και μπράβο σου.
Μην βιαστείς. Καλύτερα να ψάξεις να μάθεις να διαβάσεις περισσότερα πράγματα για αυτό το πουλί τώρα και μαζεύοντας κάποια λεφτά και αν είσαι έτοιμος να αγοράσεις το πρώτο σου ζευγάρι.
Οι τιμές είναι τσουχτερές το ξέρω. Όμως έτσι είναι τα πράγματα και δυστυχώς δεν αλλάζει.
Κάθε χόμπυ σύμφωνα με τους περισσότερους πληρώνετε.'Εν μέρη δεν διαφωνώ αλλά εγώ όταν ξεκίνησα με τα όποια πουλιά έχω δεν υπολόγισα ότι τα πήρα 100 και θα τα δώσω 300.ότι πουλιά βγάζω τα χαρίζω σε φίλους και γνωστούς και αύριο αν χρειαστώ κάτι μπορώ και εγώ να τους το ζητήσω. Υπομονή λοιπόν φίλε μου.
 
φιλε Ισίδωρε τα λογια σου με αγγιξαν πολλυ βαθια και αν καποια στιγμη μου περασε απο το μυαλο ( μετα απο παροτρυσεις φιλων) να παμε με δυχτια να πιασουμε καρδερινες της εχεις εξολοθρευση ελπιζω μονο καποια στιγμη να βρω αυτο που ψαχνω
 
Γιώργο μόνο αν βγάλουμε από το μυαλό μας την άγρια καρδερίνα αλλά και το εύκολο κέρδος από όπου και αν προέρχετε αυτό μόνο τότε θα κάνουμε σωστή δουλειά. Και λέγοντας σωστή δουλειά εννοώ μία εκτροφή μικρή ή μεγάλη που πάνω απόλα θα ευχαριστεί εμάς προσωπικά και κανένα άλλον. Εξάλου εγώ τουλάχιστον πιστέυω ότι περισσότερη χαρά νιώθεις όταν βγάλεις τα πρώτα σου πουλάκια από 100 ή 200 ευρώ.
Μην απελπίζεσαι. Έχουμε πει ξανά ότι για μία σωστή εκτροφή χρειάζεται γνώση και υπομονή. Ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις και να γευτείς την χαρά της πρώτης καρδερινούλας σου την δική σου ξελογιάστρα που πίστεψέ με τότε θα είναι και με την βούλα ξελογιάστρα και θα είναι δική σου.
 
Γιωργο αν σε φερει ο δρομος σου προς Αθηνα μερια υπαρχει ενα μαγαζι στο κεντρο που εχει 4-5 εκ των οποιων ομως μονο μια δειχνει σε καλη κατασταση ισως θυληκια. Προελευση Ολλανδια και τιμη 100 ευρω εκαστη. Τις βλεπω εκει κανα 3μηνο περιπου.
 
ότι πουλιά βγάζω τα χαρίζω σε φίλους και γνωστούς και αύριο αν χρειαστώ κάτι μπορώ και εγώ να τους το ζητήσω.
Ακριβως οπως το λεει ειναι...3 απο τα καμαρια μου ηταν δικα του και μου τα χαρισε. Μεταφεροντας μου.. ετσι, οχι μονο το παθος των καρδερινων.. Αλλα και το μικροβιο του χαριζω δεν πουλαω. (Ευχαριστω Ισιδωρε )!
Κανε υπομονη και θα βρεις...
 
όποιος αγαπά και σέβεται τα πουλιά του δεν τα πουλάει ποτέ, απλά εάν χρειαστεί τα χαρίζει σε ανθρώπους που τα αγαπάνε το ίδιο η ακόμη και περισσότερο από αυτόν. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που έμαθα από τον παππού μου.
 
ότι πουλιά βγάζω τα χαρίζω σε φίλους και γνωστούς και αύριο αν χρειαστώ κάτι μπορώ και εγώ να τους το ζητήσω..

Και την δική μου καρδερίνα ο Ισίδωρος μου την χάρισε και τον ευχαριστώ !
 
μπραβο ρε παιδια με αρεσει που ειμαστε μια ωραια παρεα αν και δεν γνωριζομαστε και ευχαριστω για της γνωσεις που με παρεχετε
 
Back
Top