Γενικά Που θα βρω εκτροφείς παπαγάλων conura peach front

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Pepito
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Pepito

PB New Member
Εγγραφή
7 Νοε 2008
Μηνύματα
62
Πόλη
Αθήνα
Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε που μπορω να βρω εκτροφεις παπαγαλων conura peach front γιατι θα θελα καποια στιγμη να ζευγαρωσω τον Πεπιτο μου:)
 
Tropical bird farm tropicalbirdfarm.gr

dennis papegaaien Ολλανδία

αμα θές έχω κι άλλους

Επίσης είναι κ ένας εδώ στην ΑγΠαρασκευή εχει 2 ζευγάρια
 
Eυχαριστω πολυ βεβαια ειναι παρακινδυνευμενο να αγορασεις πουλι απο μακρυα (μετα απο αυτο που επαθα με τα σενεγαλακια ειμαι λιγο επιφυλακτικη και να σκεφτεις οτι εκεινα τα ειδα και παρολα αυτα...)γι αυτο ελεγα μηπως υπαρχει καποιος στην Αθηνα...
 
στην αναζητηση μου για αγορα παπαγαλου.χτες βρεθηκα με εναν εκτροφεα στα γιαννενα. Ο ανθρωπος ειναι φοβερος και πολυ πολυ δεμενος και αρρωστος με τα πουλια. Μου ελεγε καποιες ιστοριες και ο τυπος δακρυζε. Ασχολειτε εδω και 15 χρονια με τα πουλια. Ολα του τα πουλια ειναι με χαρτια και τσιπακι. Εχει καλες τιμες(ζακο απο 700-900). Επισης εκει ειδα εναν πορτοκαλι κοκατου τον οποιο τον εχει πουλημενο σε καποιον απο θεσ/νικη.
με βοηθησε αρκετα για την ωρα.
 
πορτοκαλί κακατούα; Εκτροφέας είναι ή τα φέρνει απ έξω; Μήπως το όνομά του αρχίζει απο Π;
 
τετοιο εννοείς;
 

Συνημμένα

  • user2268_pic5060_1228077766.webp
    user2268_pic5060_1228077766.webp
    10 KB · Προβολές: 195
οχι δεν εχει σελιδα στο ιντερνετ. Ναι τετοιο εννοω. Το συγκεκριμενο το ειχε φερει απο τενεριφη. Δεν εκτρεφει τετοιο πορτοκαλι. Ενα τελευταιο εχει το οποιο το εχει πουλησει ηδη. Οχι λεγεται χρηστος
 
Eυχαριστω πολυ βεβαια ειναι παρακινδυνευμενο να αγορασεις πουλι απο μακρυα (μετα απο αυτο που επαθα με τα σενεγαλακια ειμαι λιγο επιφυλακτικη και να σκεφτεις οτι εκεινα τα ειδα και παρολα αυτα...)γι αυτο ελεγα μηπως υπαρχει καποιος στην Αθηνα...
κι οχι μονο αυτο, επισης αλλο ενα θεμα ειναι να χει και καποια σοβαρη διαφορα στο θεμα τιμης, αλλιως ποιος κι ο λογος να προτιμησω εκτροφειο που καποια ειδη κιολας δεν αναπαραγωντε εκει μεσα αλλα τα φερνουν απο εξωτερικο.
τοτε sorry αλλα θα προτιμησω τον δικο μου "pet shop" που και σε καραντινα τα βαζει μολις παραλαβει και κυριως φερνει απο ολλανδια, αλλα και στην τιμη,θα το παρω οπως και σε τιμες απο ενα site που υπαρχει παραπανω.
και μεταφορα στην πορτα μου παρακαλω με θηκη μεταφορας ανετη κι ολα τα κομφορ.
σαφως ο καθενας ειναι δικαιωμα του για το που ψωνιζει και το τι κανει και τι οχι.
απλα κοιταω και την τσεπουλα μου οπως επισης και την κατασταση του πουλιου.
ψαχνω ωστοσο κι εγω να βρω ενα καλο εκτροφειο κι ειδικα για το θεμα τιμων μιας και απο το θεμα των πουλιων γινεται το ελα να δεις, μπουγαδα στην μπουγαδα.
 
ααα οκ.''εκτρεφει''καταλαβα. Κατ αρχην το citron δεν επιτρεπεται να πωλειται απο κανεναν μονο για εκτροφή επιτρεπεται κ με ειδική άδεια..φιλε συγνωμη αλλά αυτός δεν είναι εκτροφέας..φερνει πουλιά απο έξω κ τα πουλάει.. Τωρα πως έφερε τέτοιο πουλί;Ελλάδα είμαστε..λίγο λαδάκι κ όλα γίνονται
 
Oi alloi poy legonte (i theloyn na legonte "ektrofeis") exoyn kapoia eidiki adeia gia ta poulia pou ektrefoyn? exoyn kapoia parastatika? plironoyn kati sto kratos? (esto to fpa). Me ayti tin logiki oloi "ektrofeis" eimaste Kostantine!
 
Έχεις δίκο φίλε! Είχα επικοινώνισει κ εγώ! Πανάκριβα είναι! Από Ολλανδία αν φέρω μου κοστίζει 800-900€!Γιατί να δώσω 1500€;
 
Oi alloi poy legonte (i theloyn na legonte "ektrofeis")
Ποιούς εννοείς;'Εχεις πάει στο χώρο κανενός και έχεις διαπιστώσει ότι δεν εκτρέφει αλλά απλά εμπορεύεται;
Eπειδή δεν καταλαβαίνω ακριβώς ποιους εννοείς εχω να πώ ότι το να εκτρέφεις κάποια είδη παπαγάλων στο σπίτι κ να δίνεις τα μωρά τους είναι καθ' όλα νόμιμο και κατά τη γνώμη μου και επιθυμητό.
plironoyn kati sto kratos? (esto to fpa).
To κράτος καλά θα κάνει να μαζεψει τους πετσοπάδες που ταλαιπωρούν τα ζωντανά,όλους αυτούς που κάνουν περίεργες εισαγωγές και να δημιουργήσει κατάλληλους χώρους υποδοχής εξωτικών ζώων και να αφήσει τους small scale Hobbyist Breeders στην ησυχία τους.
Me ayti tin logiki oloi "ektrofeis" eimaste Kostantine
Συγνώμη αλλά δεν συμπεριλαμβάνομαι στο ''είμαστε''.
 
πολυ ακριβος,1500 ο πρασινος εκλεκτους,1800 ο θυληκος. Μπα.
Μη κρίνεις από το ποσο πήρες τους δικούς σου. Γιατί έμαθα, όχι κρυφά! :D
Τα δικά σου είναι ταισμένα στο χέρι και ήμερα, τί ηλικία έχουν; Κάτι άλλο είναι, ότι όταν θυμάμαι τη φωτογραφία του θηλικού όταν τα πρωτοπήρες, ήταν ταλαιπορημένο το καημένο..
Δεν θέλω με τίποτα να πω ότι φταις εσύ για αυτό, αλλά εγώ όταν πήρα το δικό μου από εκτροφέα, το μωρό χαιρόσουν να το βλέπεις.. Άσε που είναι σωστα και ηγιές μεγαλωμένο και είναι ΗΔΗ μαθημένο να τρώει τα φρουτάκια του! Για εμένα αυτά είναι πολύ σημαντικά και δεν θα προτιμήσω ποτέ μα ποτέ την αγορά ενός ζώου απο petshop όσο και αν ''εμπιστοσύνης'' είναι αυτό..
 
Εγώ όταν πήγα να πάρω το δικό μου έκανα απολύμανση στα χέρια, καθάρισα παπούτσια κλπ. Και αυτό είναι σημαντικό για το πουλί που θα πάρεις, γιατί βλέπεις από κοντά πως έχει μεγαλώσει μες στη καθαριότητα. Τώρα αν θες κάποιο πουλί πάρα πολύ κάνεις υπομονή μαζεύεις χρήματα και τα δίνεις εκεί που θα βρεις το καλύτερο περιβάλλον για να μεγαλώσει ένα πουλί. Τώρα αν σκεφτείς και τη προσπάθεια του εκτροφέα τριών και πλέον μηνών να το μεγαλώσει και αν είναι μακάο βάλε και άλλο, αξίζει το ποσό που σου ζητούν. Εμένα ο Πάρης είχε μάθει να υπακούει όταν τον πήρα. Δηλαδή θέλουμε να πάρουμε ένα πτηνό για να λέμε έχω και αυτό η ένα υγιές που θα μας συντροφεύει σε όλη μας τη ζωή;
 
Back
Top