Γενικά Που θα βρω εκτροφείς παπαγάλων conura peach front

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Pepito
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Και κάτι ακόμα βλέπω πολλές φορές στο φόρουμ να γίνονται ερωτήσεις για το πότε θα κόψει τη κρέμα κλπ. Είναι δυνατόν να πουλούν τόσο μωρά σε αρχάριο; Μπορούσα εγώ να πάρω το Πάρη δύο εβδομάδων να τον μεγαλώσω μα ανύπαρκτη εμπειρία; Παρότι τον είχα κλείσει από ενός μηνός που τον είδα η εκτροφέας μου είπε ότι αν δεν αρχίσει να τρώει μόνο του, να δει την υγεία του, πόσο καλό θα είαι το πτέρομά του κλπ δεν θα μου το δώσει. Υπάρχει άλλη απόδειξη ότι τα χρήματά μου έπιασαν τόπο;
 
παιδες ο συγκεκριμενος που σας ειπα εγω δεν φερνει πουλια παεξω. Απλα ηταν γερμανια και ηρθε ελλαδα πριν 2 χρονια και εφερε και καποια μαζι του. Γενικα παντως εκτρεφει. Ολα τα πουλια στα δινει με χαρτια και με τσιπακι. Τωρα για φπα που λετε κλπ δεν ξερω και δεν με απασχολει. Εγω ειδα εναν ανθρωπο που λατρευει τα πουλια αυτος και η γυναικα του και που μου ελεγε καποιες ιστοριες με καποια απο αυτα και εκλαιγε.
τωρα για φπα κλπ ε ας κλεψω κ εγω μια φορα το κρατος.30 χρονια με κλεβει αυτο.
 
τα δικα μου τα πηρ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ, οντως το θυληκο ειχε ενα προβληματακι με το πτερωμα λογω του οτι ειχαν παει και του χαν κοψει θεοστραβα τα φτερα και το χαν χαλασει το πουλι.
ηταν ηρεμα κι απο ολλανδια, μωρα δεν ηταν ομως ειναι μια χαρα.
νομιζω οτι εχει ξεκινησει ενα vs εκτροφεων κι οχι χομπυστες με pet shop, οπως και να χει εκτροφειο θα προτιμησω απ την στιγη που θα βρω καλες τιμες.
γιατι τις μπουγαδιτσες τους ολοι τις παιζουν, ουδεις αναμαρτητος, κι οπου μελι κανεις δεν εμεινε διχως να βαλει το χερακι του μεσα στο μελι.
για μενα αλλο να χει κανεις 2-3 η και 4 ειδη παπαγαλων και ναπει, γιατι οχι θα δοκιμασω να βγαλω μικρα, κι αλλο να χει ολοκληρη μαντρα κανονικο εκτροφειο, εκει ειναι για καθαρα επαγγελματικους λογους και φυσικα παω πασο με αυτο. Επαγγελμα ειναι κι αυτο, γιατι οχι.
να χουν ομως σωστες τιμες αφου στο κατω κατω τα ειδη τα περισσοτερα τα χουν ηδη διαθεσιμα και προς παραγωγη, μην ακολουθουν πιστα τις τιμες των pet shops που πουλανε τους παπαγαλους μαυρο χρυσο.
τεσπα, οταν παντως βρω ενα σωστο εκτροφειο και με καλες τιμες κι οχι φουμαρα γιατι οχι θα το ποσταρω.
σημερα θα παρει ο δικος μου τηλ τον Αργυρου για να δωσει παραγγελια πουλιων οποτε θα μαθω και σε τι τιμες θα τα ψωνισει ενα pet shop.σιγουρα χαμηλοτερα απο μας παντως.
παντως προς στιγμης του Αργυρου δειχνει κα το πιο ολοκληρωμενο εκτροφειο εστω κι αν καποια πουλια του ερχοντε απο εξωτερικο, δεν εχει να κανει αυτο, απο εγκαταστασεις δειχνει το πιο ολοκληρωμενο. Δουλεια που θα πεφτε εκει απο τους υπαλληλους με τοσα πουλια. Πω πω.
 
Ποιούς εννοείς;'Εχεις πάει στο χώρο κανενός και έχεις διαπιστώσει ότι δεν εκτρέφει αλλά απλά εμπορεύεται;

Ευτηχώς πήγα και είδα τι είναι ο πραγματικός εκτροφέας παπαγάλων και τι είναι ο άλλος ''εκτροφέας''. Σαφως και υπάρχουν ''εκτροφείς'' που το κάνουν μόνο και μόνο για αποσκόπιση χρημάτων.

Eπειδή δεν καταλαβαίνω ακριβώς ποιους εννοείς εχω να πώ ότι το να εκτρέφεις κάποια είδη παπαγάλων στο σπίτι κ να δίνεις τα μωρά τους είναι καθ' όλα νόμιμο και κατά τη γνώμη μου και επιθυμητό.

Νόμιμο είναι να τα χαρίζεις και όχι να τα πουλάς, νόμιμα τα πουλάς με απαραίτητα έγγραφα, στοιχεία, υπαρκτά δαχτυλίδια και όχι πλαστά.

To κράτος καλά θα κάνει να μαζεψει τους πετσοπάδες που ταλαιπωρούν τα ζωντανά,όλους αυτούς που κάνουν περίεργες εισαγωγές και να δημιουργήσει κατάλληλους χώρους υποδοχής εξωτικών ζώων και να αφήσει τους small scale Hobbyist Breeders στην ησυχία τους.

Αν μαζέψει τους πετσοπαδες που λες, ο Α ο Β και ο Γ απο θα περνουν τροφές για τα πουλία τους, για τα σκυλιά τους, για τα ψαρια τους κτλ? Απο την λαική ξέρεις δεν μπορούνε να ψωνίζουν όλοι καθημερινά γιατί πολύ απλά δεν έχουν τον χρόνο και το χρήμα. Small scale breeder για μένα είναι αυτός που έχει 2-3 ζευγάρια και όχι 10.

Συγνώμη αλλά δεν συμπεριλαμβάνομαι στο ''είμαστε''.

'Οποιος έχει την μύγα μυγιάζεται λένε στο χωριό μου..
 
Ναι, ναι μπράβο εύγε, ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση να ξέρουμε να προσέχουμε..στη δική μου την πόλη λένε"..όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια''...
 
Ευτηχώς πήγα και είδα τι είναι ο πραγματικός εκτροφέας παπαγάλων και τι είναι ο άλλος ''εκτροφέας''. Σαφως και υπάρχουν ''εκτροφείς'' που το κάνουν μόνο και μόνο για αποσκόπιση χρημάτων
To τι είδες εκεί που πήγες μ αφήνει παντελώς αδιάφορο..
Νόμιμο είναι να τα χαρίζεις και όχι να τα πουλάς, νόμιμα τα πουλάς με απαραίτητα έγγραφα, στοιχεία, υπαρκτά δαχτυλίδια και όχι πλαστά.
. Συμβουλέψου ένα δικηγόρο λοιπόν και κάνε τις απαραίτητες ενέργειες
Αν μαζέψει τους πετσοπαδες που λες, ο Α ο Β και ο Γ απο θα περνουν τροφές για τα πουλία τους, για τα σκυλιά τους, για τα ψαρια τους κτλ? Απο την λαική ξέρεις δεν μπορούνε να ψωνίζουν όλοι καθημερινά γιατί πολύ απλά δεν έχουν τον χρόνο και το χρήμα. Small scale breeder για μένα είναι αυτός που έχει 2-3 ζευγάρια και όχι 10.
Μίλησα για τους πετ-σοπάδες που ταλαιπωρούν τα ζωντανά κ όχι συλλήβδην
'Οποιος έχει την μύγα μυγιάζεται λένε στο χωριό μου
το τι λένε στο χωριό σου επίσης δεν με αφορά
 
Από τον κύριο Αργυρού Κυριάκο υιοθέτησα και γώ το Ρούλη. (Μitred-Conure). Είναι υγιέστατος, με τον κρίκο και πολύ ευγενικός και εξυπηρετικός ο Κος Κυριάκος.
 
διακρινω μια αντιπαλοτητα στο συγκεκριμενο ποστ που πιστευω κανονικα δεν θα πρεπε να υπαρχει😕
πιστευω επισης οτι αμεσες ή εμεσες μπηχτες/παραπονα και δεν ξερω και εγω τι αλλο δεν αρμοζουν μεταξυ ατομων που πραγματικα κατεχουν το θεμα με αρκετες γνωσεις και που κανονικα θα επρεπε να ποσταρουν θεματα και εμπειριες με γνωμονα την βοηθεια στους υπολοιπους απο εμας που δεν κατεχουμε ή τελοσπαντων δεν εχουμε τις γνωσεις που εχουν. Αναφερομαι και στους δυο χωρις παρεξηγηση.
προσωπικα οποια προβληματα με αφηνουν παγερα αδιαφορο με ενδιαφερει μονο να ενημερωση και οσο περισσοτερη γνωση μπορω να αντλησω ετσι ωστε να μπορω να ανταποκριθω στις αναγκες της περιποιησης και διαβιωσης των φιλων μου
ευχαριστω:)
 
Αυτός που διαφημίζει οτι πουλάει ή είναι απατεώνας ή έχει βρει ένα τρόπο να φέρνει παπαγάλους απο χώρες εκτός Ευρώπης και να τους δίνει εδώ. Στις αφρικανικές χώρες πχ ένα African Grey κοστίζει 10 euros.. Την ίδια πρακτική ακολουθούσαν πολλοί φιλόδοξοι, χρόνια πριν,τότε που ακόμα το εμπόριο ήταν ελεύθερο και άλλοι τα πούλαγαν απλώς ενώ άλλοι φτιάξαν αναπαραγωγικές μονάδες.
 
η εδρα τους ειναι καμερουν. Και αποτι μου ειπαν πουλανε σενεγαλης 500 και αλλα τοσα μονκ.συγκεκριμενα λεει οτι αυτοι θελουν 300 για τον παπαγαλο και 200 για τα μεταφορικα και τα εξοδα για να τον στειλουν. Εχω μηνυμα τους αν θελετε να δειτε
 
Aφού το δίνουν τόσο γιατί δεν το παίρνεις απο 'δώ; Απ' τους έλληνες πραγματικούς εκτροφείς κι όχι όσους θέλουν να λέγονται εκτροφείς χωρίς παραστατικά,έγγραφα και αληθινά δαχτυλίδια;κι αν γίνει καμιά στραβή που να τρέχεις μετά στο Cameroon;δεν έχει και συχνές πτήσεις...
 
δεν ειπα οτι θα το παρω απο εκει. Απλα τον βρηκα και το ποσταρα. Οσο για το καμερουν δεν εχω προβλημα. Ελικοπτερο και εφτασες.
;)
 
μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει κανενας εκτροφεας στην εδεσσα η γιαννιτσα η καπου γυρω;
 
Back
Top