Διατροφή Που μπορώ να αγοράσω καλή τροφή για καρδερίνες

Αν θελετε το καλυτερο για τα πουλια σας...1...2 ή 100 θα ΤΟ ψαξετε ακομη και αν κοσταρει. Για να μην ποσταρετε μετα πανικοβλητοι, στην ενοτητα ''ασθενειες''.
Αν παλι δεν αντεχετε το κοστος... Μην ασχοληστε με το συγκεκριμενο ειδος... Εκπτωσεις δεν επιτρεποντε.. Και ''τιμωρουντε'' σκληρα.
Και για να μην ειμαι εκτος θεματος... Εταιριες οπως η beaphar...orlux...ornitalia... Εχουν πολυ καλες τροφες και ποικιλιες.. (και για αγρια).

Καλα τα λες σοφια αλλα οταν ψαχνεις σε ολη την Θεσσαλονίκη να βρεις μαρκα τροφης και οταν την ζητας στο καταστημα σε κοιταει λες και μιλας κινεζικα τοτε καταλειγεις σε χυμα απο το pet της γειτονιας.Ακομα και το quiko το όνομά του γραφει στην συσκευασια και σκεφτεσαι αν ειναι καλη η εχει κανενα συσκευαστηριο και την συσκευαζει αυτο.

Πουλί των πλουσίων;

Αν θελετε το καλυτερο για τα πουλια σας...1...2 ή 100 θα ΤΟ ψαξετε ακομη και αν κοσταρει. Για να μην ποσταρετε μετα πανικοβλητοι, στην ενοτητα ''ασθενειες''.
Αν παλι δεν αντεχετε το κοστος... Μην ασχοληστε με το συγκεκριμενο ειδος... Εκπτωσεις δεν επιτρεποντε.. Και ''τιμωρουντε'' σκληρα.
Και για να μην ειμαι εκτος θεματος... Εταιριες οπως η beaphar...orlux...ornitalia... Εχουν πολυ καλες τροφες και ποικιλιες.. (και για αγρια).
Όποιος θέλει να κάνει τσιγκουνιές δεν ψάχνει επίμονα να βρεί το καλύτερο, ούτε θέλει να το δώσει και στα πουλιά που μπορούν να φάνε πιο φθηνή τροφή. Όσο για τα αγαθά της οικονομίας δεν θα επεκταθώ αλλά δεν έχουμε όλοι απεριόριστους πόρους και κοιτάμε να τους μοιράσουμε χωρίς σπατάλες.

Παιδια πιστευω να ειδατε την τροφη που πηρα για τα πουλια. Συνηδοιτοποιησα οτι τα πουλια την ξεσκισανε. Σε μια εβδομαδα σχεδον δεν εμεινε τιποτα στις ταιστρες.

Συγγνωμη ρε παιδια ειμαι καινουργιος στο site αλλα που την βρισκεται αυτη την τροφη;Εγω μενω σε μια σχετικα μεγαλη πολη που υπαρχουν πολλα γαρδελια (πατρα)και σε οσα pet shop και να εχω μπει δεν βρισκω τετοιες τροφες. Πολυ θα ηθελα να βρω ομως φαινονται πολυ θρεπτικες σε σχεση με τα καναβουρια και τις βλακειες.

Ευχαριστω πολυ ελπιζω πως ψαχνοντας θα καταφερω να βρω καλη τροφη για τα γαρδελια μου.

Παιδια αγορασα σημερα τροφη για καρδερινες. Ειναι μαρκας versele laga και αναμοιξα και αγκαθι μαζι και κατι αλλους σπορους. Την ειχε 3,50 το κιλο ευρω την τροφη και το αγκαθι και τα υπολοιπα 2,70 το κιλο.Α επεισης ειχα αγορασα φρουτα για να τα βαζω στην αβγοθηκη τελικα τα ανακατεψα μαζι με την τροφη. Καλα εκανα;

Α επεισης ειχα αγορασα φρουτα για να τα βαζω στην αβγοθηκη τελικα τα ανακατεψα μαζι με την τροφη. Καλα εκανα;

Όταν λες πήρες φρούτα τι εννοείς; απο το μανάβικο;
Αν τα πήρες από το μανάβικο, κακώς τα ανακάτεψες με την τροφή διότι τα φρούτα μετά από κάποιες ώρες πρέπει να βγαίνουν από το κλουβί🙄

Αν πάλι πήρες μείγμα με φρούτα και πάλι δεν θεωρώ ότι έκανες καλά. Καλύτερα να τα βάζουμε κάπου ξεχωριστά κι όχι όλα μαζί.:)

Απο το petshp τα πηρα. Ειναι οπως εχει η τροφη του καναρινιου. Και τα ειχα παρει πριν πολυ καιρο και για να μην μηνουν τα ανακατεψα.

Εντάξει, δεν θα πάθουν κάτι αλλά καλύτερα θα ήταν κατά τη γνώμη μου να το βάζεις κάπου χώρια κι όχι όλα μαζί.

Παιδια αγορασα σημερα τροφη για καρδερινες. Ειναι μαρκας versele laga

Μάλλον θα πρέπει να είναι το ίδιο μείγμα που παίρνω για καρδερίνες, μέχρι τώρα δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα εξάλλου η εταιρεία είναι μια απο τις καλύτερες στο είδος. Αν είναι όμως καλή θα στο πουν τα πουλάκια σου

Βαζω μια φοτο της καινουργιας της τροφης χωρις τα φρουτα.

Συνημμένα

• Εικόνα021.webp
    Εικόνα021.webp
    24,1 KB · Προβολές: 176
Παιδια αγορασα σημερα τροφη για καρδερινες. Ειναι μαρκας versele laga και αναμοιξα και αγκαθι μαζι και κατι αλλους σπορους. Την ειχε 3,50 το κιλο ευρω την τροφη και το αγκαθι και τα υπολοιπα 2,70 το κιλο.Α επεισης ειχα αγορασα φρουτα για να τα βαζω στην αβγοθηκη τελικα τα ανακατεψα μαζι με την τροφη. Καλα εκανα;

Ιδιαίτερα για τις καρδερίνες που έχουν ευαισθησία στα έντερα καλόν είναι να δίνεις σφραγισμένες τροφές.Αυτό εξασφαλίζει σε μεγάλο ποσοστό οτι θα δώσεις στο πουλάκι τροφή χωρίς βακτήρια, μύκητες και σκόνες. Σαν αρχή να έχεις αυτά που θέλεις να δώσεις έξτρα να μή τα αναμηγνύεις με την υπόλοιπη τροφή. Κάθε τροφή που βγαίνει
στο εμπόριο απο αυτές τις μεγάλες εταιρείες(versele laga) είναι ένα μείγμα σπόρων που έχει προκύψει απο έρευνα και την έρευνα αυτή την πληρώνεις στην τιμή αγοράς. Γιατί λοιπόν να την καταργείς και να προσθέτεις διάφορους άλλους σπόρους κατα βούληση;Είναι λάθος. Οσον αφορά αυτά τα αποξηραμένα φρούτα (κόκκινα, κίτρινα και πράσινα) δεν είναι ότι καλύτερο για τα πουλιά.

Οσον αφορά αυτά τα αποξηραμένα φρούτα (κόκκινα, κίτρινα και πράσινα) δεν είναι ότι καλύτερο για τα πουλιά.

Εώς και καθόλου θα έλεγα δεν κάνουν γενικώς για τα πουλιά μιας και είναι απλά ένα ζαχαρώδες προ'ι'όν.

Χρονια τωρα χρησιμοποιω την κλασσικη τροφη απο τα petshop και ενα μπαστουνακι τις Vitakraft και δεν ειχα ποτε προβλημα με την διατροφη.Απλα αυτο που εχω καταλαβει υστερα απο τοσα χρονια ειναι τα εξεις:

1)Τα γαρδελια θελουν καθαρο αερα και οχι πολυ φασαρια.
2)Θελουν μεγαλα κλουβια
3)Θελουν συχνο καθαρισμο (1 φορα την εβδομαδα ειναι οτι πρεπει)
4)Λαχανικα φρουτα αυγο και γενικα καινοτομιες (εαν δειτε οτι το τρωει τοτε συνεχιστε)

Αυτη ειναι η αποψη η δικια μου. Δεν χρειαζονται ακριβες τροφες και και.Απλη συντηρηση και θα εχετε τα καλυτερα αποτελεσματα

Επισης θελει τακτικη παρατηρηση για τυχον ασθενειες.Αυτη ειναι η αποψη μου.

Back