Γενικά Που μπορώ να βρω παπαγάλο Ροζέλα;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης skip26
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Να 'μαι πάλι κι εγώ! Τέλος με εξετάσεις κλπ, τώρα έχω χρόνο να ασχοληθώ με παπαγάλο ξανά 😉 πάντως αυτό που λέτε με τη φασαρία... Κι ο δικός μου έκανε πολύ καμιά φορά. Ειδικά όταν δεν έβλεπε κανέναν ή όταν του είχε τελειώσει το φαγητό! Αλλά το πρόβλημα λυνόταν εύκολα όταν τον έβγαζα με το κλουβί έξω στο μπαλκόνι ή όταν τον χαιδευα. Γενικά από ο,τι έδειχνε ήθελε να είμαι μαζί του! Όσον αφορά τον χαρακτήρα τους, προσωπικά θα έλεγα ότι ήταν πεισματάρης και οξύθυμος :Ρ είχαν έρθει κάτι ανίψια μου μια μέρα γύρω στα 5 ετών, και έβαζαν τα χέρια μέσα στο κλουβί του και τα τσίμπησε :Ρ
 
Γεια σου και καλωσηρθες!
Σε ενα απο τα Μνματα σου διαβασα πως την θελει τωρα γαι να ασχολησε πολυ τωρα που δεν εχει σχολειο, αλλα εγω λεω οτι ειναι λαθος...Αν ασχολησε τωρα το καλοκαιρι 3 ωρες την ημερα και τον χειμονα μια το πουλια θα στεναχωριθει γιοαυτο να ασχολησε μαζι οση ωρα θα ασχολησε μαζι και οταν εχει σχολειο..

Μπορει να καταλαβα και λαθος...

Φιλικα Σίμος
 
Κοίτα πλέον δε θα έχω σχολείο... αλλά κι όταν είχα, μη νομίζεις, καθόμουν και ασχολούμουν πολύ μαζί του.. Και στο διάβασμα ακόμη τον άφηνα και τριγύριζε στο δωμάτιο μου και του έλεγα τα μαθήματα :) δεν είμαι από εκείνα τα άτομα που αποκτούν ένα κατοικίδιο και σε λίγο καιρό βαριούνται και σταματάνε να ασχολούνται..
 
Back
Top