Φροντίδα Που μπορώ να βρω πατήθρα πλατφόρμα;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης HxC
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

HxC

PB Member
Εγγραφή
18 Απρ 2021
Μηνύματα
920
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα σε όλους , ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω πατήθρα όπως στην φωτογραφία σε κάποιο κατάστημα εδώ Ελλάδα;
 

Συνημμένα

  • s-l1600.webp
    s-l1600.webp
    85,9 KB · Προβολές: 17
Όντως. Είμαι σίγουρη ότι την έχω δει στο ebay, αλλά ανάλογα με την χώρα μπορεί τα μεταφορικά να είναι τρελά. Αλλά μπορεί και όχι. Έχει πάντως διάφορες επιλογές, τις χάζευα προχθές. Σκοπεύεις να την βάλεις εντός ή εκτός κλουβιού?
[automerge]1622478448[/automerge]
είτε φτιάχνεις μια εσυ
Άρα αντί για 15$ μεταφορικά πληρώνω 150 για αλυσοπρίονο και άλλα τόσα για το κομμένο δάχτυλο 😉
 
Ίσως το τέταρτο μπορεις να το βρεις στο ebay με 0 μεταφορικά. Το τετράγωνο με την κομμένη γωνια όμως είναι από Αγγλία. Αν θέλεις συγκεκριμένα το κομμένο τετράγωνο, ίσως να περίμενες λίγο, μπορεί να εμφανιστεί σε κάποιο κινέζο πολιτή.
 
@HxC μπορεις να πας σε καταστημα που φτιαχνουν ντουλαπια και παλια επιπλα να σου φτιαξουν μια στις διαστασεις που θες,και να στη λειανουν κιολας,πχ ενα ξυλουργαδικο παλιο αν καταλαβες που φτιαχνει απο ντουλαπια μεχρι επισκευαζει παλιες καρεκλες,υπαρχουν τετοια ακομα,ψαξε αν δε θες απο Κινα οπως σου ειπαν και τα παιδια,εγω εκει θα πηγαινα θα του εδινα τις διαστασεις απο ξυλο φυσικα και θα μου το εκανε λειο και ολα μια χαρα.😀
Αυτα απο Κινα πρεπει να δεις αξιολογησεις του πωλητη γιατι καμια φορα μπορει να ειναι φεικ.
 
@LillyW Σίγουρα είναι μια ιδέα. Στο Μοναστηράκι πρέπει να έχει ακόμα, αν δεν τα χτύπησε τελείως το λοκντάουν.
 
@Nausicaa Εχει και σε γειτονιες της Αθηνας γενικα πχ Ζωγραφου ακομα που ειχα δει και Μοναστηρακι ναι.Ειναι εκει που θα πας να σου επισκευασει ενα ντουλαπι μια καρεκλα ή να σου φτιαξει κιολας μια βιβλιοθηκη καταλαβες.Υπαρχουν ακομα συνοικιακα μαγαζακια τετοια.Βιοτεχνια επιπλων ακομα σχετικα με αναπαλαίωση και στις ταπετσαρίες επίπλων.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Το βρίσκω και στο γερμανικό Amazon με χαμηλά μεταφορικά, αλλά δεν δέχεται να το στείλει, δεν ξέρω, ίσως κάτι φταίει από την πλευρά μου, δεν είχα ποτέ ξανά αυτό το πρόβλημα... Δοκίμασε πάντως αν θέλεις. H συγκεκριμένη είναι για τρωκτικά, αλλά δεν σημαίνει κα΄τι αυτό, μόνο το ξύλο και οι διαστάσεις έχουν σημασία.
Πατήθρα

Όντως είναι χρήσιμες οι πλατφορμες? Η Ίρις είναι πάντα πολύ επιφυλακτική με επίπεδες επιφάνειες. Όχι ότι δεν θα πάει αν πρέπει, αλλά σαφώς το σκέφτεται αρκετά. Ίσως γιατί τα νύχια της είναι κάπως μακριά?
 
Τελευταία επεξεργασία:
@HxC καλύτερα να μην παραγγείλεις απο Κίνα γιατί δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος για τις βίδες κλπ ότι δεν είναι από τοξικα μέταλλα. Απο ότι βλέπω δεν αναφέρουν το υλικό, γράφει μόνο wood.
 
@Darina κι εγω δεν θα παραγγελνα απο Κινα γιατι δεν ξερω κιολας πως θα ειναι,μπορει να εχει καποια χρωστικη πχ καποιο εξωτερικο φινιρισμα που να ναι τοξικο για το πτηνο καταλαβατε.

@Nausicaa Μπορει να μη τη βολευουν να μην τα εχει συνηθισει,αν δεν δοκιμασεις να δεις τι του αρεσει και τι προτιμαει δεν μπορεις να ξερεις.
 
Δυσκολα φτάνει το παπαγαλάκι μέχρι τις βίδες/πριτσίνια και γενικά τα μέταλλα δεν τους πολυαρέσουν, ίσως γιατι είναι κρύα.
Γενικά θα συμφωνούσα, αλλά μπορεί κανείς είτε να στηριχθεί στα review , όπου δεν αναφέρουν κάποιο ζωάκι να δηλητηριάστηκε, είτε, ακόμα καλύτερα, στους κανονικούς παραγωγούς του προϊόντος (που ούτως ή άλλως τα παράγουν στην κίνα) στο Amazon.
[automerge]1622481321[/automerge]
Μπορει να μη τη βολευουν να μην τα εχει συνηθισει,αν δεν δοκιμασεις να δεις τι του αρεσει και τι προτιμαει δεν μπορεις να ξερεις
Kαλά δεν τα έχει συνηθίσει σίγουρα, εδώ δεν ξέρει τι είναι το σουπιοκόκκαλο. Αλλά έχει πλάκα που, όταν βγάζω τον πάτο του κλουβιού για να καθαρίσω και βάζω το πάνω μέρος πάνω στο γραφείο μου, πάνω από ένα τάμπλετ που παίζει ήχους από παπαγαλάκια, κρεμιέται πάνω από το σημείο και διστάζει να κατεβεί. Αλλά όταν κατεβαίνει και περπατάει είναι ό,τι πιο χαριτωμένο. 😍
 
Υπαρχει κι ενα τετοιο σαν προιον που μπορει να το τοποθετησει χωρις τα μεσα τα συνοδευτικα εννοω μονο τη βαση και να ειναι σαν πατηθρα ουσιαστικα.
Ισως αυτο να βολευει και τον δικο σου παπαγαλο @Nausicaa για δες
 
Παιδια οποιος εχει ασχοληθει με το εμποριο και κυριως με το ηλεκτρονικο εμποριο,ξερει οτι η συντριπτική πλειοψηφία τέτοιων ειδων προέρχεται απο την Κινα ανεξαρτητως του brand που φερει η συσκευασια και της χωρας που γινεται η αγορα.
 
@Tony Forpus Ακριβώς... Εδώ ο Αρμάνι ράβει πια τα ρούχα του στην Κίνα, για ξύλαράκια παπαγάλων λέμε τώρα?

@LillyW Ναι, το έχω κατά νου, αλλά στο μέλλον. Η Ίρις δεν είναι επαρκώς ήμερη για να βγει από το κλουβί ακόμα. Άλλωστε δεν θέλει κιόλας. Μερικές φορές που έχω αφήσει το πορτάκι ανοικτό από περιέργεια, ζαρωνει σε μια γωνίακαι χαλαρώνει μόνο όταν το ξανακλείσω. Έχει περάσει πολλά η καημένη, δεν την αδικώ που είναι επιφυλακτική.
 
Οι βιδες δεν ερχονται σε επαφη με το πτηνο σε αυτη την κατασκευή.
Οι βίδες όχι αλλα οι ροδέλες έρχονται σε επαφή με το πτηνό. Προσωπικά τις βιδες που δεν είναι ινοξ τις έχω καλύψει, παρόλο που ειναι από την εξωτερική μεριά του κλουβιού. Για να μην έχει επαφή όταν είναι εκτός κλουβιού.
 
Back
Top