Anastasia 3 Εγγραφή 13 Μαϊ 2021 Μηνύματα 153 Πόλη Αθήνα Σάββατο στις 17:27 #1 Άλλη μια ερώτηση μπορώ να βγάλω το άρρωστο (που έχει σκουλίκια στο έντερο) να κάνει βόλτα με τα άλλα;; Να πετάξουν λίγο.
Άλλη μια ερώτηση μπορώ να βγάλω το άρρωστο (που έχει σκουλίκια στο έντερο) να κάνει βόλτα με τα άλλα;; Να πετάξουν λίγο.
ianos Εγγραφή 31 Ιαν 2011 Μηνύματα 13.296 Πόλη Νέα Σμύρνη Όνομα Γιάννης Σάββατο στις 19:10 #2 Anastasia 3 είπε: Άλλη μια ερώτηση μπορώ να βγάλω το άρρωστο (που έχει σκουλίκια στο έντερο) Δείτε το υπόλοιπο... Συγγνώμη, αυτό το άρρωστο δεν έχει γίνει καλά; Υποτίθεται ότι για τα σκουλήκια υπάρχει φάρμακο με το οποίο τα ξεφορτώνεσαι.
Anastasia 3 είπε: Άλλη μια ερώτηση μπορώ να βγάλω το άρρωστο (που έχει σκουλίκια στο έντερο) Δείτε το υπόλοιπο... Συγγνώμη, αυτό το άρρωστο δεν έχει γίνει καλά; Υποτίθεται ότι για τα σκουλήκια υπάρχει φάρμακο με το οποίο τα ξεφορτώνεσαι.
Anastasia 3 Εγγραφή 13 Μαϊ 2021 Μηνύματα 153 Πόλη Αθήνα Σάββατο στις 21:30 #3 @ianos το πηρε το φάρμακο. Καλά μου φαίνεται αλλά η κουτσουλιές της δεν μου φαίνονται καλές ακόμη.
D dfg Εγγραφή 23 Μαρ 2025 Μηνύματα 170 Χθες στις 20:18 #4 @Anastasia 3 επανεξέταση έγινε; Όχι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πηγαίνει με τα άλλα
F filomathis Εγγραφή 19 Ιαν 2021 Μηνύματα 1.830 Πόλη Αθήνα Όνομα Νίκος Χθες στις 23:56 #5 @dfg Post in thread 'Μέχρι ποια ηλικία κάνουν μωρά τα καναρίνια;' https://community.petbirds.gr/threads/Μέχρι-ποια-ηλικία-κάνουν-μωρά-τα-καναρίνια.49411/post-2545789 Μετά είναι η αρρωστουλα μου η οποία μια χαρά πάει. Κάθε μήνα στέλνω για εξέταση την κουτσουλιά της να δω πως είναι. @Anastasia 3 Καλησπέρα Κάθε μήνα που παίρνεις τις απαντήσεις τι αναφέρουν ?ότι έχει ακόμα ασκαριδες? Είναι χωρίς ευρήματα? Με ευρήματα?
@dfg Post in thread 'Μέχρι ποια ηλικία κάνουν μωρά τα καναρίνια;' https://community.petbirds.gr/threads/Μέχρι-ποια-ηλικία-κάνουν-μωρά-τα-καναρίνια.49411/post-2545789 Μετά είναι η αρρωστουλα μου η οποία μια χαρά πάει. Κάθε μήνα στέλνω για εξέταση την κουτσουλιά της να δω πως είναι. @Anastasia 3 Καλησπέρα Κάθε μήνα που παίρνεις τις απαντήσεις τι αναφέρουν ?ότι έχει ακόμα ασκαριδες? Είναι χωρίς ευρήματα? Με ευρήματα?
D dfg Εγγραφή 23 Μαρ 2025 Μηνύματα 170 Σήμερα στις 00:32 #6 Προφανώς και κάτι δεν πάει καλά άμα συνεχίζει να μην έχει "σωστές" κουτσουλιές. Προβιοτικα χορηγήσες; Πχ Ultra levour.
Προφανώς και κάτι δεν πάει καλά άμα συνεχίζει να μην έχει "σωστές" κουτσουλιές. Προβιοτικα χορηγήσες; Πχ Ultra levour.