Τασος ο καναρινας
PB Member
Την απάντηση την ξέρουμε όλοι οι νοημωνες άνθρωποι.
Δυστυχώς τα πράγματα έτσι έχουν. Κριμα
Δυστυχώς τα πράγματα έτσι έχουν. Κριμα
Εγώ θα τον ρωτούσα. Με κάποιον τρόπο πρέπει κάπως να ελέγχονται οι πράξεις τους και αφού δεν φοβούνται κάποιον δημόσιο φορέα ας φοβηθούν τους πελάτες τους. Αν καταλάβει ο τύπος ότι υπάρχουν άτομα που ξερουν τι κάνει και τον σαμποτάρουν, ίσως κάτι να αλλάξει. Το μόνο που φοβούνται τέτοιου είδους άτομα είναι να χάσουν την πελατεία τουςΔε χρειάζεται να "ρωτήσει" , το πουλάκι το έπνιξε και το πέταξε στα σκουπίδια ο πετσοπας.
Παιδιά είμαι πολύ στενοχωρημένος δυστυχώς δε το πρόλαβα το πουλάκι τω είχε τακτοποιησει ο πέτσοπ ας.
Εφόσον δεν σου είπε ότι το σκότωσε, γιατί να σου φανεί απιθανο; Τα πουλιά, όπως και όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί πεθαίνουν από τη μια στιγμή στην άλλη, ειδικά τα πουλάκια που τη μια στιγμή χοροπηδούν και την άλλη τα έχουν τεντώσει.Λες; Μου φαίνεται λίγο απίθανο.
Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι μπορεί να πέθανε μόνο του με τη λογική ότι ο πετσοπας ίσως να μην ήθελε να ασχοληθεί ούτε καν με αυτόν τον άσχημο τρόπο, δηλαδή για να το σκοτώσει. Εξάλλου ήταν ήδη πολύ άρρωστο και η φυσική εξέλιξη του ήταν ο θάνατος. Γλύτωσε από το μαρτύριο που ζούσε το καημένο.Εντάξει, μην ξαναπατήσεις εκεί ποτέ. Αλλά ας έχουμε υπόψη μας ότι το πουλάκι μπορεί να πέθανε από μόνο του.
Ασφαλώς και δεν υπάρχει λόγος να τσακωθούμε. Δεν παρεξήγησα κάτι, καταλαβαίνω πόσο φορτισμένος είσαι με όλα αυτά. Αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι ότι εάν θεωρείς ότι σώζοντας ένα πουλί έχεις βάλει το λιθαράκι σου, τότε και αντιδρώντας για τον άδικο χαμό του κάνεις ακριβώς το ίδιο.Όλα αυτά με καλή πρόθεση γράφτηκαν. Δε θέλω να τσακωθούμε.
Δλδ τι θα έκανες αν έβλεπε ς ένα άρρωστο πουλάκι; δε θα το έσωζες; Για να μη δώσεις λεφτά στον πέτσοπ α και θα το άφηνες στο έλεος του;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας