misalouris
PB Supporter
Δολοφονικό για το θυρεοειδή τους..Δημήτρη, ξανασκέψου το ιώδιο σε νερό από το οποίο πίνουν. Είναι μάλλον επικίνδυνο!
Δολοφονικό για το θυρεοειδή τους..Δημήτρη, ξανασκέψου το ιώδιο σε νερό από το οποίο πίνουν. Είναι μάλλον επικίνδυνο!
Αγαπώ την αυτογνωσία σου αλήθεια! Προς το παρόν είναι μοναχούλα.. Και τα πόδια είναι όπως στην φώτο! Και μάλλον ξεπροβάλει νυχάκι.. Θα δείξει.. 2 μέρες ακόμα μπορώ να βάλω κρεμούλα δεν μου είναι κόπος. Απλά θέλω να την βάλω και στην κλούβα μπας και ξεπυρώσει κάποια στιγμή!mehΑλλά είπαμε.. Θεωρω οτι ειμαι υπερβολικός.
μάλλον βγαίνει και νυχάκι...
Τελικά Αλίκη βγήκε νύχι στο πληγωμένο δάχτυλο;μάλλον ξεπροβάλει νυχάκι.. Θα δείξει..
Βγήκε αμέ! Σε έβγαλε ψεύτη η ρουφιάνα!Τελικά Αλίκη βγήκε νύχι στο πληγωμένο δάχτυλο;
Μπορώ να προσπαθήσω... Είναι στην κλούβα με άλλα 13 καναρίνια και περνάει πτερόροια, πότε το να την πιάσω θα είναι δύσκολο αλλά θα προσπαθήσω να βγάλω φώτο να δείτε το νυχάκι μας!Σου είναι εύκολο να μας βάλεις μια φωτογραφία για να έχουμε και το "μετά" σαν εικόνα.
Δεν υπάρχει καλύτερη εξέλιξη από τη συγκεκριμένη...Βγήκε αμέ! Σε έβγαλε ψεύτη η ρουφιάνα!
Ε τι έτσι παραπονεμένο θα σε άφηνα;Σωστά.
Μπράβο ανάκαμψη!
Και χωρίς γυαλιά, κάτι βλέπω.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας