Αναπαραγωγή Πρησμένη κοιλιά σε lovebirds

Pamela 1412

PB New Member
Εγγραφή
3 Ιουλ 2020
Μηνύματα
4
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα!
Πριν 15 μέρες αποκτήσαμε ένα ζευγάρι lovebirds. Είναι 5 ετών και έχουν κάνει γέννες. Όταν τα πήραμε μας είπε η κοπέλα ότι έχουν ζευγαρώσει και μας έδειξε την κοιλιά που ήταν φουσκωμένη. Επίσης παρατήρησα ότι έλειπαν λίγα πούπουλα από τον λαιμό της. Μετά από 15 μέρες ενώ είναι σχεδόν συνέχεια στην φωλιά δεν έχει κάνει αυγό. Τα έχω δει 5 φορές να ζευγαρώνουν. Η κοιλιά είναι πολύ πρησμένη. Και από τον λαιμό λείπουν πολλά πούπουλα. Είναι όλα φυσιολογικά;
Φοβάμαι μην έχει κάτι.
 
Η κοιλιά είναι πολύ πρησμένη. Και από τον λαιμό λείπουν πολλά πούπουλα. Είναι όλα φυσιολογικά;
Όχι. Ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι φυσιολογικά και φυσικά δεν έχει να κάνει με την αναπαραγωγή. Τα πουλιά δεν εγκυμονούν αλλά ωοτοκούν. Η ωοτοκία ένα μια διαδικασία που διαρκεί 24 ώρες για κάθε αυγό και δεν γίνεται αντιληπτή με το μάτι, όπως συμβαίνει με τα θηλαστικά (φουσκωμένη κοιλιά) όταν πρόκειται να γεννήσουν.

Αν μπορείς, ανέβασε μια καθαρή φωτογραφία που να φαίνεται η κοιλιά και η περιοχή με το πρόβλημα στα πούπουλα που περιγράφεις.
 
@Pamela 1412 Να τα χαιρεσαι 😊 μηπως θα μπορουσες να ανεβασεις μια φωτογραφια να το δουν οι εμπειροι εδω; Γιατι να λες ετσι απλα ειναι πολυ πρησμενη η κοιλια δεν θα μπορουν να σου πουν την αποψη τους!
 
Back
Top