giannis.kirp.
PB Member
Απο άποψη όρεξης και κίνησης είναι μια χαρά! Πετάει πάνω κάτω τρώει μόνο που δεν κελαηδάει (ίσως και της πτερορροιας βέβαια). Θα βάλω φωτογραφίες πιο μετά γιατί ειμαι απο κινητό αυτη τη στιγμή...
Σου λέω ότι έχει πρόβλημα με τα νεφρά, τι θα του κάνεις αιμοκάθαρση;Εμμ παιδιά χρειάζομαι βοήθεια και νόμιζα πως και για αυτό υπάρχει το φορουμ μετά όμως αν δεν έκανα αυτά που μου λέγατε φωτογραφίες και τα λοιπά θα ήμουν εγώ ο ανεύθυνος που δεν νοιάζεται για το καναρίνι του και δε το βοηθάει... Περιμένω μια βοήθεια πάντως άμα κάποιος ενδιαφερθεί...
Ηπάρχουν χιλιάδες φάρμακα και δεν ήξερα οτι δεν υπάρχει λύση στην αρρώστια του αν αυτό εννοείς και δε ζητάω μόνο απο εσένα βοήθεια γνωμη σου το πρόβλημα στα νεφρά άλλοι μπορεί να έχουν κάτι άλλο να πουν...Σου λέω ότι έχει πρόβλημα με τα νεφρά, τι θα του κάνεις αιμοκάθαρση;
Σου λέω ότι έχει πρόβλημα με τα νεφρά, τι θα του κάνεις αιμοκάθαρση;
περισσότερες προτάσεις και αύριο θα πάρω το φάρμακο
Baytril για πάσα νόσοΗ αντιβίωση Baytril είναι ιδανική ειδικά για πρόβλημα στα νεφρά, αρκεί να πρόκειται για μικρόβιο και όχι κάτι άλλο μύκητες.
Πως το κατάλαβες Μιχάλη; Δεν παίρνει γιατρειά;Σου λέω ότι έχει πρόβλημα με τα νεφρά, τι θα του κάνεις αιμοκάθαρση;
άλλοι μπορεί να έχουν κάτι άλλο να πουν...
Ή στο ΑΠΘ.να πας σε πτηνίατρο.
Εχεις δει καποια βελτιωση στις κουτσουλιες του;Έτσι μου είπαν και εδώ και αυτός που το είδε μου είπε πως μάλλον έχει πρόβλημα με τα νεφρά και μου έδωσε αυτή την αντιβίωση υποστηρίζοντας οτι είναι παρόμοια με αυτες που μου σιστήσατε...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας