Αναπαραγωγή Προβλημα με μπενγκαλεζο

Τα κριματα ειναι για εμας. Δε θα παθει τιποτα αμα δε ζευγαρωσει, ουτε θα σου κρατησει κακια.
Προτεινω να μη βαλεις ουτε φωλια ουτε τιποτα και να μην προχωρησεις.
 
Δεν ξερω και τι τιτλο να δωσω.
Είναι δοκίμιο, εισαγωγή σε Mallarme-Duchamp-Beckett
αλλά σήμερα έχουν την τιμητική τους τα γνωμικά και οι παροιμίες οπότε ας βρούμε κατι να κλείσουμε έτσι.
 
Να κάνει λάθος κάποιος και μάλιστα νεαρός είναι απόλυτα αποδεκτό. Όχι όμως να κάνει τα αντίθετα από αυτά που του λέμε ενώ τα έχει αποδεχτεί. Αν έφερνε αντιρρήσεις, να το συζητούσαμε όπως τώρα πχ. Γι αυτό κύλησε πιο ομαλά η συζήτηση, παρόλο που πάλι κάνει βεβιασμένη ενέργεια.
 
Εχει βαλει αρσενικα στο ιδιο κλουβι σε δυο περιπτωσεις. Για να το κανει αυτο σημαινει οτι δεν εχει πολλα κλουβια. Μολις ομως δει κινηση οτι το ζευγαρι προχωραει... Τσουπ εμφανιζεται ενα κλουβι και πηγαινει ο "ξενος" αρσενικος εκει.
εγω ξερω οτι τα gouldians και ζεμπρακια πρεπει να γινουν 6 μηνων για να μπορουν να ζευγαρωσουν. Και 6 μηνων θεωρω οτι ειναι και γρηγορα. Δεν ξερω το συγκεκριμενο ειδος αλλα θεωρω οτι ειναι γρηγορα.. ειναι ζεστη.. και ισως ειναι η εποχη που αλλαζουν φτερα.

Οχι πως εχουν σημασια για τον Ηλια. Απλα ηθελα να τα πω μηπως κολλησει κατι.
 
Τωρα για τα υβριδια δεν με νοιαζε και πολύ που θα είναι στειρα και μπορει να αρωστησουν
Και γιατί τους βάζεις φωλιά Ηλία; Έχει λογική αυτή η άποψη; Δε σε νοιάζει αν αρρωστήσουν και σε νοιάζει
με νοιαζει να είναι καλα τα πουλια και νομιζω ότι δεν θα ηταν καλω να τα χωρισω γιατιειχε αρχειση και την ταιζε από χθες και επειδή ζευγαρωνει πρωτη φορα λεω κριμα είναι να την στερισω .
Βγάλε τη φωλιά Ηλία και άσε τα ζευγαρώματα και τους υβριδισμούς και όταν μεγαλώσεις και ωριμάσεις και αλλάξεις απόψεις το ξανασυζητάμε.
 
Τωρα για τα υβριδια δεν με νοιαζε και πολύ που θα είναι στειρα και μπορει να αρωστησουν
.. Εδώ κρύβονται όλακαι έχει δίκιο τόσο η Αριάδνη που δυσκολεύεται να δώσει κάποιον τίτλο σε όλο αυτό που διαβάζει αλλά και οι Γιάννης,Μαρία, Παναγιώτα που φωνάζουν και γράφουν ''μάθε πρώτα''..

.. Από την άλλη, μιας και γνωρίζω την Πωλίνα, θεωρώ πως πρέπει να επικοινωνήσεις άμεσα μαζί της,Ηλίακαι να της γνωστοποιήσεις στο 100% τα ''σχέδιά'' σου! φιλική παρατήρηση..
 
Το θεμα γιατι το ανοιξες; Το αλλο θεμα οτι θα πας διακοπες; Εκειτο εχεις σιγουρο οτι θα πας. Εδω μας λες τελικα μαλλον δεν θα πας.
 
Εν τω μεταξύ Ηλία το νου σου μην τσακωθούν τα αρσενικά. Έχεις τελικά ελεύθερο κλουβί αν χρειαστεί να τα χωρίσεις;
 
Τα αρσενικα είναι χωρισμένα! Ακου εχω 3(με πουλια εχω κι άλλο ένα) κλουβια στο ένα ο ζεμπρος, στην ζευγαρωστρα με χωρισμα από τη μια ο τραβματισμενος παπαγάλος και από την άλλη η ζεμπρα με το ν μπεγγο και στο τελευταιο ο αρσενικος παπαγάλος με την καινουργια θηλυκια αποκλιεται να ζευγαρωσουν οι παπαγαλοι γιατι καλα καλα δεν εχουν γνωριστεί. Διακο πες δεν είναι και συγουρο αλλα μπορει να τα κρατηση κι η γιαγια μου αλλα δεν ξερω.
 
στην ζευγαρωστρα με χωρισμα από τη μια ο τραβματισμενος παπαγάλος και από την άλλη η ζεμπρα με το ν μπεγγο
Γιατί δεν βάζει το budgie στο ξεχωριστό και το αρσενικό ζεβράκι στην άλλη πλευρά της ζευγαρώστρας;
 
Γιατί δεν βάζει το budgie στο ξεχωριστό και το αρσενικό ζεβράκι στην άλλη πλευρά της ζευγαρώστρας;
γιατι το κλουβι του παραδεισιου είναι λιγο μικρο για ένα μπατζι αν και πςεταει καιλαιδαει ο παραδεισιοσ μια χαρα.
 
Εγω δεν καταλαβα πως τα εχει. Βαλε καμμια φωτογραφια να καταλαβουμε και εμεις οι φτωχοι. Να μπορουμε να πουμε γνωμη. Μια ειναι μαζι ολα. Μετα χωριζουνται. Μετα εμφανιζεται Guest star ενας παπαγαλος.
 
Back
Top