Ηλιας παραδεισια
PB Member
Φοτο δεν γεινετε αν δεν παρω το ταμπλετ που είναι συνεργειο και δεν ξερω ποτε θα ερθο και από κινητο ειχα προσπαθησει αλλα τιποτα.☹
Παντως και εγω "το εχασα" λιγο, Αριαδνη μου το ολο θεμα μπερδευτηκα. Γιατι "πρεπει" να ζευγαρωσουν και να γεννησει τωρα; Δεν ειναι η καταλληλη εποχη λογω ζεστης, πτεροροιας κλπ... Τελικα εχουν χωρο ή δεν εχουν; Ζευγαρωσαν ή νομιζεις Ηλια οτι ζευγαρωσαν; Καλυτερα να τα αφησεις στην ησυχια τους προς το παρον, μην εξασθενησουν οργανικα και δεν τα ξαταφεριυν με μια "ακαιρη" γεννα...Εγω δεν καταλαβα πως τα εχει. Βαλε καμμια φωτογραφια να καταλαβουμε και εμεις οι φτωχοι. Να μπορουμε να πουμε γνωμη. Μια ειναι μαζι ολα. Μετα χωριζουνται. Μετα εμφανιζεται Guest star ενας παπαγαλος.
Πάρε υπ' όψιν σου Ηλία ότι μπορεί να το έκανε γιατί είναι μικρό και παίζει ή να είναι και παιχνίδι κυριαρχίας. Δεν είναι απαραίτητα ζευγάρωμα η στάση αυτή.ειχε κατσει επανοτηςγια λιγο
Το δικο μου σχολιο δεν το ειδες;Δεν τα δίνω στο σπίτι ακούνητα θα είναι, απλώς έχει το κλειδί για να μπει.
Σου λενε τοσα ατομα να τα αφησεις να ηρεμισουν.. Μην τα βαλεις να ζευγαρωσουν τωρα που ειναι τοσο ζεστη. Εσυ εκειιι... επιμενεις.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας