Φροντίδα Προστασία καναρινιών από κρύο και ρεύματα αέρα

DIMITRIS1984

PB New Member
Εγγραφή
28 Οκτ 2020
Μηνύματα
5
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη της ομάδας πάντα με υγεία και αγάπη για τα πουλάκια μας.εχω 2 αρσενικά καναρινια και 2 αρσενικά καρδερινοκαναρα ηλικίας 4 έως 8 μηνων όλα.τωρα που μπήκε ο χειμώνας και τα κρύα ήθελα να ρωτήσω.. τα πουλιά στεγάζονται σε εξωτερικό χώρο,σε βεραντα νοτιοδυτικου προσανατολισμού,το κάθε ένα στο δικό του κλουβι..Η βεραντα έχει μπροστινή τέντα πάντα κατεβασμένη,2 πλαινες τεντες.ναυλον επίσης πάντα κατεβασμένες.μπροστα από τα κλουβιά υπάρχει προστατευτικο κλουβι από αρπαχτικά το οποίο είναι τυλιγμένο με ναυλον στις 3 πλευρές του και ακάλυπτη μόνο την μπροστινή..χρειάζεται μήπως να κανω κάτι άλλο ώστε να είναι απόλυτα προστατευμενα κυρίως από ρεύματα αέρα;σας ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων και αναμένω τις συμβουλές σας..
 
Καλημέρα @DIMITRIS1984 .
Έτσι όπως φαντάζομαι την εικόνα από την περιγραφή σου όλα είναι μια χαρά σε σχέση με τον αέρα και με τα αρπακτικά.
Με το κρύο μην σε απασχολεί. Ότι και να κάνεις δεν μπορείς να τον μειώσεις αισθητά.
Αυτό που μας απασχολεί είναι να έχουμε υγιή πουλιά για να μπορούν να αντέχουν και σε ακραίες συνθήκες.
 
Καλημέρα Δημήτρη, εγώ τα έχω σε μπαλκόνι όπου χτυπάει βοριάς μιας και είναι το μοναδικό. Από μπροστά και εγώ τεντα και κλουβια από δεξιά αριστερά όπου χτυπάει σκεπασμένα με ναυλον και δεν έχω δει ως τώρα κάποιο θέμα. Πιστεύω ότι είσαι καλυμμένος όπως τα έχεις.
 
Καλημέρα στην παρέα.. Έτσι όπως το λες τα έχω και εγώ και είναι μια χαρά, πλην όμως έχω προσθέσει μέσα από το ναυλον και πλαστικό πλεγμα, αυτό για τα κάγκελα με τα τετραγωνάκια, για προστασία από αρπακτικά.
 
Back
Top