Υπάρχει θέμα από όπου και αν έρχεται ένα πουλί. Δεν έχει να κάνει με το πόσο το φρόντιζαν ούτε με το ποσό καθαρό είναι. Έχει να κάνει το ότι φέρει διαφορετικό μικροβιακό φορτίο για αυτό πρέπει να μείνει μακριά από τα υπόλοιπα για λίγο καιρό ώστε να περάσει καταρχήν το στρες της αλλαγής περιβάλλοντος αλλά και να γίνει πιο "συμβατό" με το χώρο μας. Περισσότερα για την καραντίνα.Αύριο θα μου φέρουν ένα καρδερινοκαναρο 2 χρόνων θα τηρήσω φυσικά την απαραίτητη καραντίνα αλλά είναι ξάδερφος μου αυτός που μου το στέλνει οπότε δεν νομίζω να έχω κάποιο θέμα
Όταν έρθει με το καλό, άνοιξε ένα θέμα στο κατάλληλο φόρουμ για να συζητήσουμε για τη φροντίδα του.Αύριο θα μου φέρουν ένα καρδερινοκαναρο
Και 140 μέρες χαμηλών θερμοκρασιών στον Πειραιά, δεν είναι πρόβλημα για τα καναρίνια. Το μόνο που χρειάζεται είναι η προστασία από τα ρεύματα του αέρα.Το θέμα είναι ότι η κακοκαιρια αυτή δείχνει να κρατάει πάνω από 10-14 μέρες αυτό με ανησυχεί πιο πολύ η μεγάλη διάρκεια
Αύριο θα μου φέρουν ένα καρδερινοκαναρο 2 χρόνων
Εκτός από την καραντίνα θα πρέπει να το τοποθετήσεις στις ίδιες συνθήκες που το είχε ο ξάδερφος σου.Ξέχασα να τον ρωτήσω αν το είχε μέσα η έξω
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας