Φροντίδα Προστατευτικό για ένα κλουβί

Επανήλθα! Τι υλικό μπορώ να χρησιμοποιήσω για την πλάτη της κατασκευής;
Εκτός από ξύλο, γιατί αν είναι βάλω ξύλο τότε καλύτερα να κρατήσω και την κατασκευή που έχω είδη, και πλεξιγκλάς γιατί... Πανάκριβο.
 
νομιζω οτι τα συστηματα dexion ειναι καλη ιδεα, γιατι οι πλαινες βεργες εχουν τρυπες κι ετσι μπορεις να στερεωσεις και πλεγμα για προστασια απο αρπακτικα, η' να στερεωσεις πχ αντι κουνουπικη σιτα. βολικα ειναι τα ραφια μεγεθους 92* 46 η' 72*38 που ειδα σημερα στο leroy merlin-και ηταν πιο φθηνα απο το praktiker.
[automerge]1658430888[/automerge]
@Liakos18 μηπως λεπτο κοντρα πλακε για την πλατη?
 
βολικα ειναι τα ραφια μεγεθους 92* 46 η' 72*38
Ακριβώς αυτά (του 72×38) έχω αποφασίσει να πάρω. Τώρα ψάχνω λίγο το ύψος στις κάθετες βέργες.
μηπως λεπτο κοντρα πλακε?
Η ποιό οικονομική και πρακτική λύση, αλλά με το ξύλο, έχω θέμα και θέλω να το αποφύγω.
 
Είμαι ανάμεσα στο 1,52 και στο 1,98. Με το 1,52 θα μπορώ να βάλω 3 ζευγαρωστρες αλλα η τελευταία θα είναι κάτω χαμηλά (δεν ξέρω αν επιρρεαζει κάπως τα πουλιά αυτό). Με το 1,98 πάμε σε ποιο μεγαλη κατασκευή και ίσως μπορώ να αφήσω και 40cm κενό κάτω, και να αρχίσω από εκεί το πρώτο κλουβί.
 
και εγω εχω τις ιδιες σκεψεις --οχι για τωρα, γιατι τα gouldian και το budgie τα εχω εντος σπιτιου- αλλα θελω να βρω καρδερινες εκτροφης οποτε θα μου χρειαστει να το οργανωσω... και εγω θα αφησω κενο απο κατω...ακομα δεν ξερω ποσο
 
Καρδερίνες, ε; Από τα ποιό μελωδικά και όμορφα άγρια πτηνά. Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Εγώ θα ασχοληθώ με Timbrado Original από Οκτώβρη. Απλά έχω ξεκινήσει κάπως ανάποδα... Έχω την κλούβα για τα μικρά και τις θηλυκιές, αλλά όχι τον χώρο για τις ζευγαρωστρες που θα βρίσκονται τα αρσενικά. Για αυτό λίγο ψάχνομαι.
 
Back
Top