Γενικά Προϊόν για απομάκρυνση γάτας

Παιδια οι γατες και καθε ζωο κανει αυτο που το εχει προικοισει η φυση, εμεις πρεπει να κανουμε με τα πτηνα μας γιατι στα κλουβια ειναι ευαλωτα και θελουν προστασια! Εγω στο σπιτι του πατερα μου μια γατα 18 χρονων και την τρεχω σε γιατρους λογο ηλικιας συχνα, ασε που στο χωριο μαζευονται καμια 20αρια αδεσποτες και τις ταιζω!
 
Παιδια οι γατες και καθε ζωο κανει αυτο που το εχει προικοισει η φυση, εμεις πρεπει να κανουμε με τα πτηνα μας γιατι στα κλουβια ειναι ευαλωτα και θελουν προστασια! Εγω στο σπιτι του πατερα μου μια γατα 18 χρονων και την τρεχω σε γιατρους λογο ηλικιας συχνα, ασε που στο χωριο μαζευονται καμια 20αρια αδεσποτες και τις ταιζω!

Φίλε Αθανάσιε να την χαίρεσαι τη γάτα σου και μπράβο για αυτό που κάνεις. Το πρώτο μου κατοικίδιο ήταν γάτα ( η Λουλού).
Εγώ όμως δεν θέλω να κάνω ένα απόρθητο φρούριο να κλείσω τα πουλάκια μου και να αφήσω τις αδέσποτες γάτες της γειτονιάς να χορεύουν επάνω του και να τα τρομάζουν. Γιαυτό ψάχνω την πιο ανώδυνη λύση για να φύγειη γάτα απο το σπίτι μου.
 
καλησπέρα
πιστευω οτι μια σίτα μπορεί να κάνει πολύ καλύτερη δουλεια απο ολα τα διαφημιζομενα προίοντα που δεν ξερεις στο κατω κατω τι ακριβώς περιέχουν και εαν κανει στην τελική να χρησιμοποιηθεί κοντα στα κλουβιά των πουλιών σου
 
Οφειλω μια ξεκαθαρη διευκρινιση δεν σκοτωνουμε τα ζωα με τιποτα και για τιποτα! Εξηγω και μαλλον θαπρεπε να το κανω απο την αρχη! Πριν καποια χρονια που θελησαμε να απομακρυνουμε επιμονη γατα απο τον κηπο- Εγκυμοσυνη της κουνιαδας μου και περιστατικο τοξοπλασμωσης στην περιοχη- και αφου δοκιμασαμε πολλα προσπαθησαμε να εκφοβισουμε το ζωο!(ο συζυγος γνωριζει πολυ καλο σημαδι θα ηταν πολυ ευκολο για κεινον να σκοτωσει ή να τραυματισει το ζωο αλλα δεν θα τοκανε ποτε!)Τον παρακαλαω για ενα σμηνος απο μελισσες που εχει φτιαξει μεσα σε μια γλαστρα φωλια για να μην σκοτωσει ουτε μελισσα! Με βλεπει να την ποτιζω και να γινομαι λαγος αφου αναδυονται ταχυτατα και με κυνηγανε... Εχω και τρια αναμνηστικα φιλια πριν απο κανα μηνα! Αρχισα και να φωναζω.. Τι να σας μουρλια ολη η γειτονια με ακουσε! Αλλα πιστευω οτι μια χαρα ειναι οι μελισσες εκει αφου το αποφασισαν! Τωρα αυτες βεβαια μαλλον σφιγγες ειναι αλλα μου κανει καλο η ιδεα να πιστευω οτι βοηθανε και στην απεικονιαση!
 
Να σας ενημερώσω ότι χθες το βράδυ το ξύδι στα πιατάκια ή εξατμίστηκε ή το ήπιε η γάτα και μέθυσε γιατί έριξε και δύο γλάστρες στο διάβα της :D. Το πιπέρι δεν το πείραξε καθόλου 😎.
 
😛 Δεν έκανε τίποτα. Αφού πέρασε τα ξύδια, έριξε τις γλάστρες γεμίζοντας το μπαλκόνι χώματα, σίγουρα τρόμαξε τα πουλιά που δε μπορεί να τα φτάσει και έφυγε.
 
Δημήτρη έξω αφήνεις τα πουλάκια σου την νύχτα;

Πρόσεχε γιατί μπορεί να κινδυνεύσουν και από πετούμενα αρπαχτικά πουλιά, εκτός από τις γάτες!
 
Δημήτρη έξω αφήνεις τα πουλάκια σου την νύχτα;

Πρόσεχε γιατί μπορεί να κινδυνεύσουν και από πετούμενα αρπαχτικά πουλιά, εκτός από τις γάτες!
Τζωρτζίνα έξω τα αφήνω γιατί δεν γυρίζω στο σπίτι συγκεκριμένη ώρα και πολλές φορές τα πουλάκια ήδη κοιμούνται. Όταν τα βάζω μέσα τα βλέπω πολύ φοβισμένα με την όλη διαδικασία. Έτσι αποφάσισα να τα αφήνω έξω και αυτό που κάνω είναι να τα σκεπάζω ήσυχα με ένα πανί ώστε να μη τρομάξουν αλλά να μην είναι εκτεθειμένα στις κουκουβάγιες. Το πρωί στις 7 τα ξεσκεπάζω ήρεμα, τα ταΐζω φρέσκα κουκουνάρια από το δεντράκι μου και κελαηδάνε ωραία και καλά. Η γάτα δεν τα φτάνει επάνω στον τοίχο αλλά τα τρομάζει η παρουσία της. Αν κάτι κάνω λάθος πείτε μου.
 
Δημήτρη καλά κάνεις και τα σκεπάζεις με το πανί για να τα προφυλάξεις από τα αρπακτικά πουλιά! Το σκέπασμα είναι μια καλή μέθοδος προφύλαξης.

Πως είσαι όμως σίγουρος οτι η γάτα δεν φτάνει τα κλουβιά; Η οτι δεν πρόκειται να τραβηξει το πανί και να τα κατασπαράξει με την ησυχία της την νύχτα; Σε τι ύψος είναι τοποθετημένα; Σε ρωτάω, γιατί πέρσι είχα την πικρή εμπειρία να χάσω το αγαπημένο πουλάκι από γάτα που το άρπαξε μέσα από το κλουβί που ήταν κρεμασμένο στα 2 μέτρα περίπου και μάλιστα απογευματινή ώρα που ήμασταν ολοι εκεί... Οι γάτες έχουν μεγάλες αλτικές ικανότητες και δυστυχώς προκαλούν μεγάλο μπελά στους κατόχους πουλιών.

Καταλαβαίνω απόλυτα τον λόγο που θες να τις διώξεις, και εγώ το ίδιο θα ήθελα για να μην θρηνήσω και άλλα θύματα. Και πραγματικά είναι πολύ κουραστικό σωματικά και ψυχολογικά να μεταφέρω συνεχώς μέσα- έξω όλα τα κλουβιά και να πετάγομαι συνεχώς έξω σε κάθε ήχο που ακούω... Πραγματικά άν υπήρχε ένας τρόπος που να μην κάνει κακό σε κάποιο άλλο πλάσμα θα ήθελα και εγώ να τον ξέρω. Μέχρι τότε, ας είμαστε πολύ προσεχτικοί!
 
Περίπου δύο μέτρα. Με καταλαβαίνεις, πόσες φορές τρέχω...
1). Ήδη έχω βάλει ηλεκτροφόρα καλώδια μικρής ισχύος από κάτω.
2). Έχω απομονώσει το μπαλκόνι και δεν μπορεί να μπεί πιστεύω. Το βράδυ δεν ήρθε όπως συνήθιζε τελευταία αλλά δεν εφησυχάζομαι ακόμα.

Το πρώτο ήταν μπλακ χιούμορ.:D
 
Back
Top