Γιατι δεν φτιαχνεις Δημητρη μια https://community.petbirds.gr/threads/Κλούβα-προστασίας-καναρινιών.831/ ; Εστι θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Παιδια οι γατες και καθε ζωο κανει αυτο που το εχει προικοισει η φυση, εμεις πρεπει να κανουμε με τα πτηνα μας γιατι στα κλουβια ειναι ευαλωτα και θελουν προστασια! Εγω στο σπιτι του πατερα μου μια γατα 18 χρονων και την τρεχω σε γιατρους λογο ηλικιας συχνα, ασε που στο χωριο μαζευονται καμια 20αρια αδεσποτες και τις ταιζω!
Τζωρτζίνα έξω τα αφήνω γιατί δεν γυρίζω στο σπίτι συγκεκριμένη ώρα και πολλές φορές τα πουλάκια ήδη κοιμούνται. Όταν τα βάζω μέσα τα βλέπω πολύ φοβισμένα με την όλη διαδικασία. Έτσι αποφάσισα να τα αφήνω έξω και αυτό που κάνω είναι να τα σκεπάζω ήσυχα με ένα πανί ώστε να μη τρομάξουν αλλά να μην είναι εκτεθειμένα στις κουκουβάγιες. Το πρωί στις 7 τα ξεσκεπάζω ήρεμα, τα ταΐζω φρέσκα κουκουνάρια από το δεντράκι μου και κελαηδάνε ωραία και καλά. Η γάτα δεν τα φτάνει επάνω στον τοίχο αλλά τα τρομάζει η παρουσία της. Αν κάτι κάνω λάθος πείτε μου.Δημήτρη έξω αφήνεις τα πουλάκια σου την νύχτα;
Πρόσεχε γιατί μπορεί να κινδυνεύσουν και από πετούμενα αρπαχτικά πουλιά, εκτός από τις γάτες!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας