Είναι κι αυτά μια καλή λύση... ειδικά τα σιλικόνης.Αλίκη, καθιέρωσε τουλάχιστον τα ελαστικά...όταν είναι ακόμη ημερών.
Ίσως... Θα τα δοκιμάσω του χρόνου... Πάντως τα ανοιχτού τύπου τα έβγαλα από όλα!Αλίκη, καθιέρωσε τουλάχιστον τα ελαστικά...όταν είναι ακόμη ημερών.
Εσύ ξέρεις καλύτερα, στα δικά σου πουλιά.Πάντως τα ανοιχτού τύπου τα έβγαλα από όλα!
Αυτό δεν το ήξερα... Τα άλλα σταμάτησαν να τα πειράζουν αλλά τα έβγαλα και σε αυτά.. Σε αυτό το έβαλα δαχτυλίδι το βράδυ και το πρωί του το έβγαλα με το που είδα ότι δεν είναι καλά. Με αυτό που έγινε δεν νομίζω να ξαναβάλω ποτέ δαχτυλίδια...Η επάλειψη του ποδιού και του δαχτυλιδιού τις πρώτες μέρες με Epithol ή βαζελίνη βοηθάει πολύ, γιατί αποτρέπει το πουλί από το να τσιμπάει το πόδι του.
Το ποδαράκι το κουνάει.. αλλά δεν το πολύ πατάει...Το ένα δάκτυλο είναι χαμένο... Το θέμα είναι αν αιματώνεται το πόδι η όχι.
Αν ήμουν γιατρός και με ρωτούσες, θα σου έλεγα ότι σου είπε και η πρώτη γιατρός που ρώτησες.Τι πρέπει να κάνω να σώσω το υπόλοιπο ποδαράκι;
Ο λόγος που μπήκε στη συζήτηση αυτό το "ίσως", είναι ότι η πιθανότητα να επεκταθεί η νέκρωση και στο υπόλοιπο πόδι (γάγγραινα) φαίνεται να μην είναι μικρή. Επομένως η αναφορά στον ακρωτηριασμό δίνει μια "πισινή" στο γιατρό που κάνει τη διάγνωση.και ίσως χρειαστεί και ακρωτηριασμό
Yea whatever, πες του...ο χρόνος θα δείξει αν θα πέσουν τα δάχτυλα ή όλο το πόδι
Το θέμα είναι ότι είμαι Μύκονο και έχει 2 γιατρούς.. Ο ένας ήταν ο δεύτερος που μίλησα ο οποίος δεν κάνει τίποτα.. και η άλλη είναι μια κοπελίτσα που δεν έχει καμμία εμπειρία με πουλιά...Αν ήμουν γιατρός και με ρωτούσες, θα σου έλεγα ότι σου είπε και η πρώτη γιατρός που ρώτησες.
Ο λόγος που μπήκε στη συζήτηση αυτό το "ίσως", είναι ότι η πιθανότητα να επεκταθεί η νέκρωση και στο υπόλοιπο πόδι (γάγγραινα) φαίνεται να μην είναι μικρή. Επομένως η αναφορά στον ακρωτηριασμό δίνει μια "πισινή" στο γιατρό που κάνει τη διάγνωση.
Προσωπικά πιστεύω ότι η πιθανότητα για να χάσει ολόκληρο το πόδι δεν είναι και τόσο μεγάλη. Αν μου συνέβαινε θα αφαιρούσα τα ήδη νεκρά τμήματα του ποδιού και θα φρόντιζα το υπόλοιπο πόδι με αγωγή Bactroban και αντιβίωση από το στόμα.
Yea whatever, πες του...
Μπορείς να τη βρεις σε κάθε σχετικό κατάστημα, σε μορφή σκόνης ακόμη και με το κιλό. Καταστήματα κατοικίδιων, σε κτηνιατρεία και ίσως σε καταστήματα που πουλάνε αγροτικά προϊόντα, σπόρους, φάρμακα κ.λπ.Μου είπε να του βάλω terramycin (από pet shop το παίρνω;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας