Αναπαραγωγή Πρόβλημα με νέο αυγό

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης ermis1
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Θέλω να πιστεύω πως απλώς την πρώτη φορά ως πρωτόπειρη ήταν πιο φουριόζα και τώρα βρήκε τους ρυθμούς της.
Εσύ που τα παρατηρείς (μην έχεις άγχος όμως :) ), έχεις άλλη αίσθηση;
 
Εσύ που τα παρατηρείς (μην έχεις άγχος όμως :) ), έχεις άλλη αίσθηση;
έγω νομίζω δεν θα κάτσει, γιατί την άλλη φορά δεν άφηνε την φώλια με τίποτα, πριν μεταφέρω το αυγό ήταν μέσα γ' αυτο και μου κάνει εντύπωση.
 
τελικά μπήκε στη φωλιά και πέταξε τα αυγά κ το ροκανίδι έξω. Πρέπει με τις απότομες αλλαγές να την στρεσάρισα.
 
Κρίμα... σε πήρα στον λαιμό μου;
και βέβαια όχι 😉.όλες τις αλλαγές θα τις έκανα έτσι και αλλιώς, υπήρχε πρόβλημα στο μέρος που ήταν το κλουβί,όπως και η φωλιά για έμενα έπρεπε να αλλάξει γιατί ήταν μικρή και με άνοιγμα μπροστά απο τη λακκούβα που είχε τα αυγά, με αποτέλεσμα στην προηγούμενη γέννα να είχε σπάσει το 1ο αυγό μπαίνοντας. Και γενικά πιστεύω ότι ήταν προτιμότερο να κρατήσω τα μώρα στη παλιά φωλιά μιας και είχαν αρχίσει τα "προβλήματα". Τώρα επειδή βλέπω βατέματα λέω να την αφήσω τη φωλιά λίγο ακόμα.
 
όχι λίγο βάζω για να καλύπτω τον πάτο, άλλα το πέταξε όλο έξω την άδειασε τέλειος τη φωλιά. Δεν ξαναβάζω, δεν την ενοχλώ και θα΄δω πώς θα συμπεριφερθεί αυτές τις μέρες.
 
Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο! Σήμερα άλλαξαν όλα στην συμπεριφορά της, δεν βγαίνει απο τη φωλιά:), αν κάνει και άλλο αυγό και πάνε όλα καλά τότε σίγουρα όλα αυτά έγιναν απο τις ταυτόχρονες αλλαγές που της έκανα. και σε φωλιά και σε μέρος. Άλλαξα τη φωλιά και έβαλα την παλιά πάλι, γιατί στην καινούργια δεν καθόταν ούτε απο έξω, άσχετα που είχε μπει και έκανε εκεί ένα αυγό.
 
Τελικά πριν 3 μέρες είδα και άλλο αυγό, εχτές έκανε και το δεύτερο και δεν βγαίνει απο την φωλιά. Την ταλαιπώρησα με τις μαζεμένες αλλαγές "προς γνώση και συμμόρφωση". Μαζί με τα αυγά που έσπασε έχει κάνει στο σύνολο τέσσερα και από ότι δείχνει θα πάνε όλα καλά, Καλές γιορτές σε όλους σας με υγεία πάνω απο όλα.:)
 
Back
Top