Lovemyzebras
PB New Member
τσοφλια αυγου πρεπει να ειναι απο καλα βρασμενο αυγο για αποφυγη σαλμονελλας απ οτι καταλαβα;
Ακριβως! Περιπου 12 με 15 λεπτα βρασιμο!τσοφλια αυγου πρεπει να ειναι απο καλα βρασμενο αυγο για αποφυγη σαλμονελλας απ οτι καταλαβα;
Λυπαμαι πολυ... Ισως επρεπε να της παρεχεις ασβεστιο νωριτερα.. Μαλλον αυτο φταιει που δεν τα καταφερε, δυστοκια.. ☹Μολις ηρθα σπιτι και βρηκα νεκρη τη θηλυκια μου ζεπριτσα..☹
Οχι. Το ενα ή το αλλο μπορει να εχουν καποια ασθενεια η οποια να εκδηλωθει σε λιγες ημερες και να χασεις κ τα δυο.. Ποτε δεν εισαγουμε αμεσα ενα νεο πουλι στο κοπαδι μας!ναι οντως το ειδα με τον ασχημο τροπο και στεναχωρηθηκα πολυ.. Δεν κανει να τα βαλω μαζι αμεσως δηλαδη;
Οχι. Εμεις οι ανθρωποι τεινουμε να μεταφραζουμε τετοια συναισθηματα στα πουλια. Τα πουλια δεν εχουν τετοια ενστικτα :) με εξαιρεση καποια ειδη που εχουν ενα ταιρι για μια ζωη.Οκ ευχαριστω.. Αν μεινει μονος του ο αρσενικος μπορει να παθει οτιδηποτε απο θλιψη που εμεινε μονος του η οχι; Επειδη ηδη τον βλεπω λιγο περιεργο...
Βρε στις 9 του μακαριτη...Μπορεις να μου απαντησεις και στην προηγοθμενη μου ερωτηση σχετικα με το υλικο που εχω ηδη μεσα στη φωλια;να το βγαλω η να το αφησω μεσα οταν θα αποφασισω να φερω αλλη θηλυκια;
Δεν ειμαι σιγουρη αλλα νομιζω τα ζεμπρακια κοιμουνται μεσα στις φωλιες. Για να μη σε παρω στο λαιμο μου, περιμενε τη γνωμη του @YannisK καλυτερα!χαχα.. Οκ εχεις δικαιο.. Το οτι μπενει συνεχως μεσα ο αρσενικος και κοιμαται καθε μερα ομως δεν θα τον πειραξει να του την βγαλω;δεν ειναι σωστο να την εχω συνεχεια μεσα στο κλουβι;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας