Για δοκίμασε να κόψεις το αυγό και οποιαδήποτε τροφή έχει πρωτείνη να δούμε πως θα αντιδράσει το απόστημα. Το καλό είναι πως είναι κινητικό και ζωηρό και τρώει και κελαηδάει. Γι αυτό και "μας παίρνει" να κάνουμε δοκιμές! Λαχανικά και χόρτα συνέχισε να δίνεις. Κάνει καλό και στην δίαιτα!πιθανόν και αυτό στον λαιμό κάποιο αλλεργικό σοκ από ότι διάβασα!
Αυτό έκανα. Εκοψα την διατροφή με τους δυνατούς σπόρους και το αυγό και του βάζω από το ελαφρύ μείγμα και θα παρατηρήσω τις επόμενες μέρες πως παει.Για δοκίμασε να κόψεις το αυγό και οποιαδήποτε τροφή έχει πρωτείνη να δούμε πως θα αντιδράσει το απόστημα. Το καλό είναι πως είναι κινητικό και ζωηρό και τρώει και κελαηδάει. Γι αυτό και "μας παίρνει" να κάνουμε δοκιμές! Λαχανικά και χόρτα συνέχισε να δίνεις. Κάνει καλό και στην δίαιτα!![]()
Γιώργο μου θες να μου πεις ποιοι είναι αυτοί οι δυνατοί σπόροι; Για να καταλάβουμε και εμείς. :)εκοψα την διατροφή με τους δυνατούς σπόρους
Είναι ένα μείγμα σπόρων που παίρνω από petshop και και το αρχίζω την περίοδο αναπαραγωγής!Έκανα λάθος εγώ από την απειρία μου και τα φλομοσα τα καημένα ξαφνικά αλλάζοντας τους σπόρους απότομα και τους έδωσα πολύ αυγό! Τεσπα τώρα τα εκοψα όλα όπως έγραψα παραπάνω και του κάνω δίαιτα! Σε μία βδομάδα που θα πάω και δράμα θα τον πάω στον ειδικό να μας πει σίγουρα!Γιώργο μου θες να μου πεις ποιοι είναι αυτοί οι δυνατοί σπόροι; Για να καταλάβουμε και εμείς. :)
Να μας πεις και εμάς τι σου είπε!Σε μία βδομάδα που θα πάω και δράμα θα τον πάω στον ειδικό να μας πει σίγουρα!
Τί ακάρεα, τί σταγόνες και ποιός σου το είπε;Φίλοι μου τελικά το καναρίνι μου είχε ακάραια και χρειάστηκε μερικές σταγόνες φάρμακο και τώρα μου είπε όλα καλά ευτυχώς!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας!
Ήταν άραγε κτηνίατρος ή πετσοπας;Ήταν ειδικευμένος σε πτηνά;
Έχω δει βελτίωση έχουν περάσει δύο βδομάδες. Το έχω εδώ το πουλί.Άρα έδωσες aviomycine, πολυβιταμίνες για καμια εβδομάδα και το πήγες γιατρό που έκανε διάγνωση ακάρεα τραχείας χορηγόντας pulmosan.
Τωρα την έχεις δεί την βελτίωση ή έχεις αφήσει το πτηνό στο κτηνιατρείο;
Ήταν ειδικευμένος σε πτηνά;
Και τώρα είναι τελείως καλά;Έχω δει βελτίωση έχουν περάσει δύο βδομάδες. Το έχω εδώ το πουλί.
Όχι φίλε μου έχω ξενερώσει παντελώς! Επέστρεψα από Δράμα και ενώ είχε εκτονωθεί το πρόβλημα και όλα ήταν καλά πλην το φτέρωμα που μου είπαν πως θα επανέλθει με την πτεροροια ξαφνικά τον είδα πάλι να έχει κάνει την φλεγμονή στο λαιμό μία μικρή αραιωση τον πουπουλων στο λαιμό το στερνό και ελαφρώς γύρω από τα μάτια. Και όλη την ώρα ξινετε στο λαιμό με το ράμφος! Δεν ξέρω έχω απογοητευτεί!Όλα αυτά ξεκίνησαν αφού του ξανά εδωσα αυγό! αρχίζω να πιστεύω ότι είναι κάτι αλλεργικό. Θα ξανά κάνω την δικιά μου αγωγή που του είχα κάνει και είχε επανέλθει ο μικρός!Και τώρα είναι τελείως καλά;
Ποια ήταν;. Θα ξανά κάνω την δικιά μου αγωγή που του είχα κάνει και είχε επανέλθει ο μικρός!
Έχω σαστισει φίλε μου! Αν και παλαιότερα του έδινα αυγό δεν είχα θέματα. Τωρα έχω μία εβδομάδα σχεδόν να του δώσω και έχει ηρεμήσει! Καλού κακού εγώ θα απολυμαίνω τα κλουβιά θα πάρω και το φάρμακο για τα ακάρεα έτσι ώστε να αποκλείσουμε σίγουρα αυτήν την περίπτωση! Να είσαι σίγουρος φίλε μου αν και αρχάριος θα τα καταφέρω να επανέλθει από την πολύ μου αγάπη! Μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω!Δοκίμασε να του δώσεις μόνο ασπράδι για ένα διάστημα, ή μόνο τον κρόκο. Μπορεί να είναι αλλεργικός σε ένα από τα δύο! Δυστυχώς καμιά φορά πρέπει να πηγαίνουμε στα τυφλά... ☹ Εύχομαι να επανέλθει!
Να ξέρεις εσένα πολύ σε έχω συμπαθήσει! Μπράβο σου ξανά για όλη την προσπάθεια! Είμαστε δίπλα σου και περιμένουμε νεότερα! Εύχομαι περαστικά να είναι!Να είσαι σίγουρος φίλε μου αν και αρχάριος θα τα καταφέρω να επανέλθει από την πολύ μου αγάπη! Μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω!
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου να είσαι καλά! Θα σας στέλνω νεότερα!Να ξέρεις εσένα πολύ σε έχω συμπαθήσει! Μπράβο σου ξανά για όλη την προσπάθεια! Είμαστε δίπλα σου και περιμένουμε νεότερα! Εύχομαι περαστικά να είναι!
Είναι φίλη, τη λένε Αλίκη, είναι, νεαρά, δυναμική, πολύ όμορφη και ακόμα πιο καλή με τα πουλιά και τα ζώα, επομένως και με τους ανθρώπους.φίλε
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας