Ασθένειες Πρόβλημα στο πτέρωμα Ζάκο

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ιβαν
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Το τελευταίο που έχω να σου πω είναι επειδή σε παρέπεμψε ο Πτηνιατρος να μειώσεις την ημέρα και να αυξήσεις τον ύπνο… ρώτησε τον πότε είναι η αναπαραγωγική περίοδος ( όπου και οι ορμόνες είναι σε έξαρση) εκεί θα έχεις μια καλύτερη εικόνα αν μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει…

@Ιβαν οτι θελεις σε προσωπικό μήνυμα στείλε μου. Δε ξαναγράφω εδώ δημόσια. Είναι μάταιο🙂

Εύχομαι να πάνε όλα καλά :)

Δε χρειάζονται ούτε χαρακτηρισμοι, ούτε προσβλητικά μηνύματα.
Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και όχι για να τρωγομαστε μεταξύ μας.
Πόσο συμφωνώ κ αυτό αφορά όλους μας, πόσο μάλλον έμπειρα μέλη που βοηθούν κ έχουν βοηθήσει με ευγένεια κ σεβασμό προς τον συνομιλητή τους όπως ο Βάιος @Vada.

@thunderfck
Αυτά που γράφεις για μένα, είναι άστοχα και επιεικώς απαράδεκτα.
Έχω χρόνια στο Pet Birds και πιστεύω ότι με τις απαντήσεις μου έχω βοηθήσει αρκετά μέλη.
Δεν χρειάζεται να με βοηθήσεις φίλε μου σε κάτι ευχαριστώ πολύ.
Πέντε χρόνια τώρα το ζακό μου δεν έχει μαδήσει ούτε ένα πούπουλο.
Ζήτω συγγνώμη για την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί! Οι συμβουλές σου πάντα μου είναι πολύ χρήσιμες,σε καμία περίπτωση δεν θεωρω ότι μου είπες κάτι λάθος!απο την αρχή που βρέθηκα στο φόρουμ λαμβάνω υπόψην την γνώμη σου και περιμένω πάντα απάντηση σου σε ποστ μου γιατί σε θεωρω ενημερωμένο και έμπειρο!

Το τελευταίο που έχω να σου πω είναι επειδή σε παρέπεμψε ο Πτηνιατρος να μειώσεις την ημέρα και να αυξήσεις τον ύπνο… ρώτησε τον πότε είναι η αναπαραγωγική περίοδος ( όπου και οι ορμόνες είναι σε έξαρση) εκεί θα έχεις μια καλύτερη εικόνα αν μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει…

@Ιβαν οτι θελεις σε προσωπικό μήνυμα στείλε μου. Δε ξαναγράφω εδώ δημόσια. Είναι μάταιο🙂

Εύχομαι να πάνε όλα καλά :)
Μπορείς να γράφεις αλλά όχι να απορρίπτεις επιστημονικά δεδομένα. 🙂

Back