Μίλησα και μου είπε να το επιστρέψω και θα μου στείλει άλλο, αλλά θα ήθελα να το κρατήσω αν υπάρχει λύση στο πρόβλημά του.
Τι ακριβώς λοιπόν σου απάντησε; Απο τι προέκυψε; Του δημιουργεί πρόβλημα στη σίτισή του ή όχι; Αν δεν γνωρίζει ο εκτροφέας που το μεγάλωσε και ήταν στην κατοχή του μέχρι χθες πως να γνωρίζουμε εμείς αν καταρχήν υπάρχει πρόβλημα και κατά δεύτερο αν μπορεί να αντιμετωπιστεί;Μίλησα και μου είπε να το επιστρέψω και θα μου στείλει άλλο, αλλά θα ήθελα να το κρατήσω αν υπάρχει λύση στο πρόβλημά του.
Κοίταξε να δεις γενικά είμαι αρνητική στις επιστροφές των ζώων. Δεν είναι πήρα μια καφετιέρα μου βγήκε ελαττωματική και την επιστρέφω, πήρα μια μπλούζα δε μου κάνει την πάω πίσω. Είναι έμψυχο.Μίλησα και μου είπε να το επιστρέψω και θα μου στείλει άλλο, αλλά θα ήθελα να το κρατήσω αν υπάρχει λύση στο πρόβλημά του.
Η βασική τροφή του είναι οι σπόροι. Ίσως μπορείς να καταφύγεις στη λύση των πελετ. Το ταΐζεις ακόμα κρέμα;Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν υπάρχει κάποια μαλακή τροφή ώστε να μπορεί να τρώει παρά το πρόβλημά του.
Όχι, ο εκτροφεας μου είπε ότι είναι έτοιμο για σπόρους. Δεν έχω καμία εμπειρία με κρέμα.Η βασική τροφή του είναι οι σπόροι. Ίσως μπορείς να καταφύγεις στη λύση των πελετ. Το ταΐζεις ακόμα κρέμα;
Λοιπόν... Το μιλετ θελει καθάρισμα αλλά δε χανεις κάτι να προσπαθήσεις να βάλεις ένα κλωναράκι να κρέμεται.. Θα δεις στον πάτο του κλουβιού αν μένουν τσόφλια η όλος ο σπόρος και θα κρίνεις. Έστω κ λίγο είναι κέρδος.. Την αυγοτροφη πιστεύω θα την φάει γιατί είναι πατε.. Το αυγο μπορείς να το ξύνεις λίγο από πάνω να μπορεί να τρωει ελαφρώς πολτοποιημενο, μη κόβει με το πάνω ραμφος και με το κάτω δε μπορεί να καταπιεί.. Τη βρώμη μπορείς να τη βάζεις σε θήκη αυγοτροφης.. Αν την εχεις μαλακώσει με ζεστό νεράκι και μέλι (λίγο προσοχή με το μέλι μη κολλάει το μίγμα) και της προσθέσεις κανέλα. Γίνεται σαν κρεμα για τα μωρά (βασικά και εγώ το τρώω για μενα αυτό τον χυλό. Παραλληλα μην κόψεις τα σπόρια.. Ισως κάποια μπορεί να τα φάει.. Βαλε άνηθο που τρώγεται εύκολα... Μαρουλάκι.. Δυόσμο χλωρό..ότι φάει από αυτα είναι κέρδος.. Και λίγο να τον παρατηρείς.Ιανε, δε θα ήθελα να πω το όνομα καθως δεν είμαι σίγουρος αν με εξαπάτησε. Επίσης μου πρότεινε άμεσα αντικατάσταση, οπότε ήταν τουλάχιστον σωστός ως προς αυτό. Άλκηστις, αυτό που πρότεινες πρέπει να του το δινω καθε μέρα εγώ, σωστά; Θέλω να πω δε μπαίνει σε ταΐστρα. Το μιλλετ και την αυγοτροφή πιστεύεις θα μπορεί να το τρώει από μόνο του;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας