Διατροφή Πρόγραμμα διατροφής orlux

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης mgerom
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

mgerom

Canaries Expert
Εγγραφή
16 Απρ 2006
Μηνύματα
8.640
Πόλη
Αθήνα
Ισως κάποιος το δει σαν βοήθημα.

Το έκανα λίγο πιο φιλικό για όλους μας, που δεν τα πάμε καλά με τις ξένες γλώσσες.
 
- Ε, δεν πολυδιαβάζω πλέον, εδώ που τα λέμε!
Είσαι ένα βήμα πιό μπροστά πάντα, τί να κάνω;:77::sorry
 
ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΡΛΟΥΞ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΚΙΣ_40.
 
Μάκη αυτό το πρόγραμμα ίσως να είναι καλό για καναρίνια, μάλλον με κάποιες μικροαλλαγές, για τα άγρια δεν κάνει.
 
Ισως. Γράψε όμως δυό λόγια(τις αντιρήσεις σου) γι' αυτούς
που έχουν καρδερίνες κλπ. και πιθανόν
σκέπτονται να το χρησιμοποιήσουν.
 
εγω παιδια το βρισκω λιγο υπερβολικο δεν θα το χρησιμποιουσα ποτε με αυτη τη συχνοτητα ειδικα για ερασιτεχνικη εκτροφη παντως τα προιοντα της orlux ειναι κορυφαια και ορισμενα απο αυτα τα δουλευω στην εκτροφη μου
 
Σε ποιές περιόδους το βρήσκετε υπερβολικό;
Τί διαφορά έχει η "ερασιτεχνική" εκτροφή;
Παρακαλώ ! τίς απόψεις σας με κάποια αιτιολόγηση για να μπορεί
να γίνεται συζήτηση επ' αυτών, άλλως δεν έχουν νόημα οι διαφοροποιήσεις.
-Τα προιόντα της γνωστής εταιρείας πιθανόν να είναι άριστα, εμάς όμως
μας ενδιαφέρει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ και πρώτιστα, η σωστή διατροφή ανάλογα με την περίοδο.
 
Καλημερα, βρισκω λιγο "φορτωμενο"το προγραμμα γενικα, με την ταυτοχρονη χρηση τόσων σκευασματων... Δηλαδη ειναι απαραιτιτη η ταυτοχρονη χρηση τοσων βιταμινων για τους νεοσσους και τους γονεις, μεχρι τον απογαλακτισμο των μικρων; Και βιταμινες και ασβεστιο και προβιοτικο και προστασια για το πεπτικο συστημα;νομιζω πχ αρκει μονο ηomni-vitκαι το προβιοτικοκαι παλι οχι καθημερινα.Ας σκεφτουμε οτι καποιοι τα χορηγουν στο νερο, αυτα τα πλασματακια δε θα πινουν ποτε καθαρο νερακι; Για την περιοδο εκθεσεων δεν μπορω να μιλησω. Επισης θεωρω και παλι υπερβολικη την καθημερινη προσληψη ασβεστιου αποτ απουλια για 3-4 εβδομαδες... Εγω εχω τα περισσοτερα απο τα παραπανω σκευασματα και τα χρησιμοποιω σε μικροτερη συχνοτητα απο τη συνιστωμενη, συμφωνα με ιτς οδηγιες τους...Βεβαια μιλαω για 12 πουλακια, οχι καμια υπερπαραγωγη... 😀😛
 
Μια χαρά πτηνοτρόφο σε βρίσκω Κ :D

Βεβαια μιλαω για 12 πουλακια, οχι καμια υπερπαραγωγη... 😀😛
Εγώ από την άλλη διαβάζω εδώ στο φόρουμ ότι η μια εταιρία είναι πολύ καλή η άλλη είναι άριστη και την εμπιστεύομαι χρόνια με πολύ καλά αποτελέσματα κ.λπ. Τι ακριβώς λοιπόν αντιπροσωπεύουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί; Εμπιστεύεστε ή όχι την εκάστοτε εταιρία;

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα και πολλά αντίστοιχα, προτείνεται από την ίδια την εταιρία για τα ίδια της τα προϊόντα σε σχήματα που έχουν καθοριστεί βάσει μελετών φαντάζομαι και όχι "με το μάτι".

Έχω δει περιπτώσεις που με σκέτο νερό, αβγό και κανένα μήλο βγάζουν ολόκληρη την αναπαραγωγική περίοδο γιατί αυτό νομίζουν ότι είναι σωστό και είναι κάτι που το σέβομαι. Αν θέλει κάποιος να κάνει αυτό επειδή το πιστεύει ας το κάνει δεν αντιλέγω. Η λογική όμως της "ναι μεν αλλά εμπιστοσύνης", μου θυμίζει κάποιους τύπους που παίρνουν μια αντιβίωση για μια ασθένεια και την διακόπτουν σε τρεις μέρες όταν υποχωρήσουν τα συμπτώματα, άσχετα αν η παρασκευάστρια εταιρία και ο γιατρός δηλώνουν ότι θα πρέπει να την παίρνουν για δύο εβδομάδες.

Ο λόγος που το κάνουν είναι από ότι λένε: Έλα μωρέ τώρα, ένα σωρό φάρμακα χωρίς λόγο μην τρελαθούμε κιόλας...
 
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα και πολλά αντίστοιχα, προτείνεται από την ίδια την εταιρία για τα ίδια της τα προϊόντα σε σχήματα που έχουν καθοριστεί βάσει μελετών φαντάζομαι και όχι "με το μάτι".
Αν κάποια εταιρία ή κάποιος άλλος οργανισμός ή ερευνητικό κέντρο, έχει κάνει οποιαδήποτε έρευνα που αφορά τα καναρίνια, σχετικά με οποιοδήποτε προϊόν κάποιας εταιρίας, πραγματικά θέλω να γνωρίσω τα αποτελέσματα αυτά. Νομίζω πως δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο ποτέ.
 
Kata tin tapini mou apopsi fortomeno den ine an to meletisoume sosta , isa isa mas glitoni apo tin xorigisi polon alon proionton pou mporoun na dofoun ksexorista , prin to pirobolisoume as to meletisoume .

Ego fetos patisa pano se afto to programa , apotelesmata para poli kala , minonektimata nomizo ena , ta thilika orimazoun poli grigora sexoualika anamesa se 2 genes stin 10 me 14 mera theloun na kanoun folia ke gia mena logo tis ratsas pou ektrefo ine mionektima giati ta mikra prepi na minoun me tous gonis pano apo 30 meres.

To an mporoun na anaparaxtoun xoris ola afta ta proionta; i apantisi ine safes NE.
Giati ta dinoume; ine san na rotame giati afou mporoume na zisoume mono me pizi xrizimopioume mia plithora trofon? an apantisoume stin defteri erotisi ta exoume tin apantisi ke stin proti.

Kati to opio me ksafniase ( ke afto ine kalo giati etsi sxoliazoume themata pou poles fores ta afinoume aparatirita ) se afto post ine i antidrasis pos ena programa pou protini 5 siskevasmata gia olo to xrono ine iperboliko.

Me afti tin logiki iperboli ine na rotame ~kani na dino siko~ i ~o basilikos boithai~ i ~i rigani kani kalo ~ ke ena soro erotisis pou ginan se afto to forum i ke se kapia alla foroum ke dothikan apantisis se ekines tis periptosis dothikan apantisis xoris na xaraktiristoun iperbolikes i erotisis.

Ta kanarinakia mas mporoun na zisoun xoris ola afta ta simpliromata , mporoun na anaparaxtoun xoris ola afta pou emis tous xorigoume , to oti omos i pio poli apo emas theloume na tous dosoume to kalitero pou mporoume skeftomeni panta tin igia tous mas odigoun se oles aftes tis energies ke poles fore stous piramatizmous ke poles fores simbeni I AGAPI TO SKOTOSE
 
Ειναι καλο να μαθαινουμε απο καποιον που εχει εφαρμοσει αυτο το προγραμμα οτι βοηθαει. Δεν εχω δοκιμασει τα προιοντα με τις συκεκριμενες συχνοτητες και με αυτους τους συνδυασμους που προτεινονταικαι δε νομιζω να το κανω ουτε φετος, νομιζω οτι οι πολυβιταμινες εχουν ολα τα στοιχεια στηνποσοτητα που αρκει για τα πουλιακαι δε βρηκα ιδιαιτερες διαφορες στη ferti-vit και omni-vit για παραδειγμα. Σιγουρα δεν ειπαμε οτι ζουν μονο με σπορια, αλλα μη φτασουμε και στο αλλο ακρο... Ολα με μετρο😛
 
Αν κάποια εταιρία ή κάποιος άλλος οργανισμός ή ερευνητικό κέντρο, έχει κάνει οποιαδήποτε έρευνα που αφορά τα καναρίνια, σχετικά με οποιοδήποτε προϊόν κάποιας εταιρίας, πραγματικά θέλω να γνωρίσω τα αποτελέσματα αυτά. Νομίζω πως δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο ποτέ.
Επειδή οι απαντήσεις σου στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι ένα ανοιχτό αντιδραστικό υπονοούμενο, θα σου απαντήσω κατευθείαν σε αυτό που υπονοείς.

Ναι, πιστεύω ότι η Orlux έχει φτιάξει αυτόν τον πίνακα έχοντας σαν στόχο και το κέρδος, είναι όμως σίγουρο ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση κάποια εταιρεία παγκοσμίου φήμης, να στηρίξει την ύπαρξη της στο πρόσκαιρο κέρδος. Στόχος των εταιριών αυτών είναι το κέρδος που θα προκύπτει από τη μακρόχρονη κυριαρχία τους στην αγορά, με βάση τα αποτελέσματα από τη χρήση των προϊόντων τους έναντι του ανταγωνισμού.

Ρωτώ λοιπόν, υπάρχει περίπτωση μια από τις κορυφαίες εταιρίες συμπληρωμάτων διατροφής για πτηνά παγκοσμίως, να συστήνει ένα πρόγραμμα για ξεκάνει τα πουλιά του κόσμου είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα προκειμένου να κονομήσει για κάνα δύο χρόνια;

Βρες μου μια έρευνα για το αντίθετο και θα σου βρω την έρευνα που ζητάς.
 
Sinfono me to stavro ETERIES ine oles , eteria xoris kerdi den mpori na liturgisi ke episis den mpori na kani erevnes.
I perisotere erevnes se olous tous tomis ke sta ikosita ptina xrimatodotounte apo ETERIES me apotero skopo panta to kerdos.
Omos aftes i erevnes mas edosan gnosi , gnosi pou i pio poli apo emas tin theorome dedomeno xoris emis na exoume dapanisi amesa dekara apo ton prosopiko mas logariasmo , apla ta plironoume emesa agorazontas ta proionta afton ton eterion.
Ego ime me to meros ton eterion pou proothoun tin erevna mesa apo ta kerdi tous
 
Καλησπέρα σας κατ' αρχήν.
Ας καταθέσω και εγώ τις απόψεις μου επί του πλατειασμένου πλέον θέματος.
Εγώ πέρυσι ακολούθησα μία μίξη προγραμμάτων με βάση το πρόγραμμα του φίλου Γιάννη Κουλέτση και της Ταφάρμ, (όπως προκύπτει από τις οδηγείες των σκευασμάτων), καθώς είχα αρκετά προϊόντα της και ήθελα να τα τελειώσω. Παράλληλα όμως επειδή θεωρώ ότι για την βαφή των πουλιών μου χρειαζόμουνα κάτι άριστο, πήρα και το can-tax της orlux, και το intesive red της bogena, κάνοντας μίξη και σε αυτά. Κατά περιόδους δε χρησιμοποιούσα και το ασβέστιο της orlux, και άλλα σκευάσματα διαφόρων εταιρειών αναλόγως του τί χρειαζόμουν, και του ποιό εύρισκα πιό γρήγορα. Λίγο κατάσταση ανοργανοσιάς ή πανικού δείχνει αυτό, αλλά πρώτη φορά "οργανωμένης αναπαραγωγής", είχα τις αμφιβολίες μου, τους πειραματισμούς μου, κλπ.
Αποτέλεσμα από 2 ζευγάρια και 4 γέννες, 7 νέα πουλιά εν ζωή.
Για φέτος όμως και επειδή έχω εμπλουτίσει το κοπάδι μου, (έχω αυτή τη στιγμή 15 αρσενικά και 20 θηλυκά), ακολουθώ το πρόγραμμα της chevita, κι αυτό με επιφυλάξεις και κάποιες μετατροπές, ειδικά όσον αφορά τις απολυμάνσεις με το δυνατό απολυμαντικό της.
Ο λόγος είναι γιατί την θεωρώ κορυφαία εταιρεία, τι καινούργιο λέω έε, αλλά και γιατί ο κτηνίατρος και φίλος μου μπορεί να μου τα προμηθεύει σε τιμές κόστους!
Επίσης δεν πήρα όλα τα προϊόντα της, γιατί σε συνεργασία μαζί του, έχω πάντα κάποια κτηνιατρικά προϊόντα, που έχουν καλύτερη απόδοση από της συγκεκριμμένης εταιρείας, και είναι πιό οικονομικά, έως πολύ οικονομικότερα!
Επειδή παιρνώ και πολλές ώρες μαζί του λόγο φιλίας, και ειδικά στο ιατρείο του, έχω γνωρίζει αρκετούς αντιπροσώπους από τις κτηνιατρικές εταιρείες που τον επισκέπτονται και έχω συνομιλήσει καί πολύ και ανοικτά.
Λοιπόν έχω καταλήξει στα ακόλουθα συμπεράσματα :
1. Όλες οι εταιρείες έχουν Ερευνητικά Κέντρα και ακούνε και την παραμικρή άποψη από τους χρήστες των προϊόντων τους ειδικά σε περιπτώσεις διαφοροποίησης από την συνιστώμενη δοσολογία, αρκεί να έχουν μια επαφή έστω και διαμέσως του κτηνίατρου.
2. Όλες ανταγωνίζονται και βγάζουν παρόμοια προϊόντα και εκεί παίζει η ποιοτική διαφορά και το αντίστοιχο κόστος τους ρόλο. (Από την συσκευασία έως την ποσότητα κλπ).
3. Ακολουθώντας ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα, αλλά πρόγραμμα, έτσι, διατροφής και συμπληρωμάτων, αλλά και σωστού καθαρισμού, αερισμού, θερμοκρασίας και φωτισμού, δίνουμε στα πουλιά μας καλύτερη υγεία και μακροζωία!
Κάτι που σίγουρα δεν θα το είχαν αν ήσαν ελεύθερα στη Φύση, όσο κι αν από ένστικτο γνωρίζουν τι να αποφύγουν και τι όχι. Και μην ξεχνάμε και τον τρόπο διαβίωσης στη Φύση, τις κακουχίες, τους θηρευτές και εν τέλει το αυξημένο ποσοστό θνησιμότητας.
4. Από τη στιγμή που καλώς ή κακώς - για μένα αλλά και για όλους σας, καλώς - έχω στην κατοχή μου πουλιά σε κλουβιά, και επιθυμώ να τους παρέχω το καλύτερο και να τα αναπαράγω γιατί αυτό είναι το χόμπυ μου, -μας, όλες οι εταιρείες είναι δίπλα μας, για να μας βοηθάνε σε αυτό μας το εγχείρημα, με τα καλά κατ΄άλλους, άριστα για κάποιους άλλους, προϊόντα τους.

Και θα κλείσω με μία διαπίστωση δική μου, ερώτηση πρός όλους.
Ποιός από μας χρησιμοποίησε κάτι, οτιδήποτε και οποιασδήποτε εταιρείας και είναι σίγουρος ότι αυτό βοήθησε, ή έσωσε το πτηνό του και μόνο 100% ; Τότε γιατί όλοι γράφουμε, "...Βοήθεια κάτι έχει το καναρίνι μου...", ή "είδα κάτι περίεργο τί να κάνω;".
Το τί να κάνω (η διαπίστωση μου) αποκωδικοποιείται σε: "Τι να του δώσω;". Ή όχι;
Αν είστε και όσοι, από αυτούς, που πιστεύουν ό,τι οι εταιρείες αποσκοπούν στο κέρδος και μόνο σε αυτό, (ο Σταύρος και ο gozi το έθεσαν πολύ σωστά), μην κάνετε τίποτα!
Αφήστε το φιλαράκι σας να την παλέψει μόνο του, (και λίγη αργκό). Ούτε σε κτηνίατρο να το πάτε, ... Βιταμίνες και φάρμακα αυτών των εταιρειών θα σας δώσει άλλωστε.
Ας σοβαρευτούμε λίγο. Όλα καταλήγουν στον ίδιο παρανομαστή και πάλι δυστυχώς.
Ο καθένας μας πράττει όπως νομίζει καλύτερα.
Καταθέστε τις απόψεις σας αλλά μην πυροβολείτε ούτε τις εταιρείες, (άν θέλουμε αγοράζουμε προϊόντα τους), ούτε αυτούς που ακολουθούν κάποιο πρόγραμμα αυτών των εταιρειών.
Ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε για να διαβάσετε το μήνυμά μου, προσωπικές θέσεις είναι πάντα,
Φιλικά,
 
Επειδή οι απαντήσεις σου στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι ένα ανοιχτό αντιδραστικό υπονοούμενο, θα σου απαντήσω κατευθείαν σε αυτό που υπονοείς.

Ναι, πιστεύω ότι η Orlux έχει φτιάξει αυτόν τον πίνακα έχοντας σαν στόχο και το κέρδος, είναι όμως σίγουρο ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση κάποια εταιρεία παγκοσμίου φήμης, να στηρίξει την ύπαρξη της στο πρόσκαιρο κέρδος. Στόχος των εταιριών αυτών είναι το κέρδος που θα προκύπτει από τη μακρόχρονη κυριαρχία τους στην αγορά, με βάση τα αποτελέσματα από τη χρήση των προϊόντων τους έναντι του ανταγωνισμού.

Ρωτώ λοιπόν, υπάρχει περίπτωση μια από τις κορυφαίες εταιρίες συμπληρωμάτων διατροφής για πτηνά παγκοσμίως, να συστήνει ένα πρόγραμμα για ξεκάνει τα πουλιά του κόσμου είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα προκειμένου να κονομήσει για κάνα δύο χρόνια;

Βρες μου μια έρευνα για το αντίθετο και θα σου βρω την έρευνα που ζητάς.
Σταύρο εγώ δεν μίλησα καταστροφή πουλιών, (εάν κάπου φαίνεται πως έγραψα κάτι τέτοιο ή αντίστοιχο να μου το πεις) όταν κάποιος χρησιμοποίηση το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Απλά αναρωτιέμαι για το κάθε προϊόν ξεχωριστά αν παρέχει στα πουλιά ότι υπόσχεται η κάθε εταιρία. Π.χ Πως εγώ να είμαι σίγουρος για το probi-zyme πως παρέχει στα πουλιά αυτά που μου λέει η εταιρία, όταν κάποιες άλλες εταιρίες με αντίστοιχα προϊόντα που απευθύνονταν για ανθρώπινη κατανάλωση δεν ανταποκρίνονταν σε τίποτα για αυτά που τα αγόραζε ο καταναλωτής, που αυτό αποδείχτηκε μετά από έρευνες. Αν θυμάμαι καλά αριθμός τους ήταν διψήφιο νούμερο. Εδώ θέλω την έρευνα, πάνω στα καναρίνια και για κάθε προϊόν ξεχωριστά της κάθε εταιρίας. Το τι πιστεύει ο καθένας από μας δεν είναι και θέσφατο. Αν συμφωνούσαμε όλοι για όλα ή μοιάζαμε όλοι, πόσο άσχημος θα ήταν ο κόσμος μας πολύ καλά κάνουν και υπάρχουν και άλλες απόψεις.

http://www.food-info.net/gr/ff/probiotics.htm#1#1

( Κωδικοποίηση, - ελληνικά windows)
 
Για να μην βγάλω την... Ουρά μου απ' έξω...
Η γνώμη μου ειναι ότι ή, εμπιστεύεσαι την εταιρεία και πέρνεις τα προιόντα της, ακολουθώντας ταυτόχρονα τις οδηγίες και τα προγράμματα διατροφής της,
ή δεν την εμπιστεύεσαι και απέχεις απ' όλα αυτά. Ολίγον έγγυος δεν υπάρχει εδώ.
Ναι μεν τα αγοράζω, αλλά τα χρησιμοποιώ όπως θέλω εγώ, σημαίνει οτι στο τέλος δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το μέρος της ευθύνης που αντιστοιχεί στην
διατροφή.Αν είναι έτσι, γιατί πληρώνω έναν σκασμό λεφτά για να τα αγοράσω.
Μέσα σ' αυτό το τίμημα που πληρώνω είναι και η ΕΓΓΥΗΣΗ ποιότητας του προιόντος που αγοράζωκαι τα αποτελέσματα που προσφέρει.

-Τώρα η θέση του Μιχάλη (-φέρτε μου αποδείξεις γι' αυτά που μου υπόσχεστε-) είναι
ένα άλλο τελείως θέμα. Ελπίζω να το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό. Διότι αυτό δεν
έχει να κάνει με την αμφισβήτηση του τρόπου παρωχής των σκευασμάτων αλλά με το εάν κάνουν πράγματι αυτό που υπόσχονται.
- Προσωπικά δεν θα τα αγόραζα ποτέ αν είχα μια τέτοια υποψία στο μυαλό μου.
Για μένα δεν υπάρχει δήλημμα και θέμα σηζήτησης, είναι απολύτως ξεκάθαρο.
 
πολύ καλά κάνουν και υπάρχουν και άλλες απόψεις.
Σαφώς... Το υποστηρίζω απόλυτα, ειδικά όταν οι απόψεις εκφράζονται κιόλας :)
  1. Σταύρο εγώ δεν μίλησα καταστροφή πουλιών, (εάν κάπου φαίνεται πως έγραψα κάτι τέτοιο ή αντίστοιχο να μου το πεις) όταν κάποιος χρησιμοποίηση το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
  2. Απλά αναρωτιέμαι για το κάθε προϊόν ξεχωριστά αν παρέχει στα πουλιά ότι υπόσχεται η κάθε εταιρία
Σε αυτό το thread συζητούμε το πρώτο από τα δύο ζητήματα που αναφέρεις. Όταν κάποιος αποφασίζει να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα, το κάνει χωρίς να είναι υποχρεωμένος φυσικά και οπωσδήποτε για τους δικούς του λόγους.

Επαναλαμβάνω όμως την άποψή μου, ότι από τη στιγμή που θα αποφασίσουμε για κάποιο λόγο να εφαρμόσουμε ένα πρόγραμμα, νομίζω πως θα πρέπει να το κάνουμε χωρίς "εκπτώσεις" και αλχημείες και χωρίς το φόβο ότι θα πάθουν κάτι τα πουλιά (από εδώ ξεκίνησε το θέμα). Δεν το αναφέρεις εσύ (δεν μίλησα καταστροφή πουλιών) αλλά εγώ, για να τονίσω ότι αυτός ο κίνδυνος δεν υφίσταται.

Αυτήν θεωρώ ως την πιο ενδεδειγμένη προσέγγιση του θέματος, διότι μας δίνει πιο καθαρή εικόνα για το ποια είναι καλή εταιρία και ποια όχι και ποια να "κατηγορούμε" ή να "θεοποιούμε" με σοβαρότητα.

Επιτρέψτε μου μια χαριτωμένη αναφορά σε κάτι που διάβασα σε κάποιο φόρουμ από έναν Μεγάλο Εκτροφέα: Το ferti-vit της Orlux είναι ένα καταπληκτικό προϊόν. Το χρησιμοποίησα με άριστα αποτελέσματα. Να το δίνεις όμως μια φορά την εβδομάδα γιατί τη βιταμίνη E δεν κάνει να τη δίνουμε με μεγαλύτερη συχνότητα. :D

Και σας ρωτώ εάν θέλουμε να είμαστε στοιχειωδώς σοβαροί, είναι προτιμότερο να ακολουθήσω αυτή την άποψη ή την άποψη της εταιρίας που συνιστά καθημερινή χορήγηση για ένα ολόκληρο μήνα πριν από την αναπαραγωγή; Εκτός αν δεν μπορούμε να αντιληφθούμε ότι χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο σκεύασμα χορηγούμε ένα συμπλήρωμα βιταμινών με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε και όχι αποκλειστικά τη συγκεκριμένη βιταμίνη από μόνη της.

Στο δεύτερο, εκτός θέματος ζήτημα που θέτεις, πιστεύω ότι δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει με βεβαιότητα το πόσο αποτελεσματικό είναι ένα προϊόν μεμονωμένα διότι επιδρούν και άλλοι, εκτός προγράμματος παράγοντες στο αποτέλεσμα, όσον αφορά στα συμπληρώματα διατροφής. Την άποψή μου άλλωστε την έχω καταθέσει στο θέμα orlux-ferti

mixalis pappas είπε:
Το τι πιστεύει ο καθένας από μας δεν είναι και θέσφατο. Αν συμφωνούσαμε όλοι για όλα ή μοιάζαμε όλοι, πόσο άσχημος θα ήταν ο κόσμος μας
Μάλλον αναφέρεσαι σε αυτό
Stavros είπε:
Επειδή οι απαντήσεις σου στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι ένα ανοιχτό αντιδραστικό υπονοούμενο, θα σου απαντήσω κατευθείαν σε αυτό που υπονοείς.
Πίστεψέ με, λοιπόν ότι προτιμώ 100 διαφορετικές απόψεις από τη δική μου παρά 100 απόψεις που να συμφωνούν με τη δική μου χωρίς κανένα λόγο.

Σε αυτό που αναφέρομαι είναι, στα περισσότερα μηνύματά σου που δεσμεύουν ολόκληρο ποστ με τη φράση: Εγώ δεν συμφωνώ. Κάθε φορά που βλέπω μια τέτοια απάντηση με κάνει να θέλω να σε ρωτήσω με την καλύτερη των προθέσεων: Μα καλά, πιστεύεις ότι ενδιαφέρεται κανείς για το αν διαφωνεί ο mixalis pappas με ένα θέμα; Εγώ πιστεύω ότι δεν καίγεται καρφί κανενός. Αντιθέτως, πιστεύω ότι εάν όχι όλοι, οι περισσότεροι ενδιαφέρονται να μάθουν το λόγο για τον οποίο διαφωνεί ο mixalis pappas ή ο οποιοσδήποτε άλλος εδώ μέσα.
 
Back
Top