Ασθένειες Πυρωμένη κανάρα ρίχνει πούπουλα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης TheBigL
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
.. Μιας και εσύ την βλέπεις, φίλε μου Λάμπρο,τι πιστεύεις πως είναι; ψείρα ή διάθεση για αναπαραγωγή;
.. Επίσης θα πρέπει να ετοιμαστείς να ''αντιμετωπίσεις'' το όποιο από τα δυό ισχύει..
 
Πραγματικά δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ να την βλέπω σε αυτήν την κατάσταση.Αν συνεχιστεί θα την πάω στο γιατρό μέσα στην εβδομάδα.
 
Ναί έβαλα διπλομένη βρεγμένη χαρτοπετσέτα ανάμεσα στα κάγκελα και πάνω στην πατήθρα. Την πήρα κατά τις 6 παρά που ξυπνήσανε και η χαρτοπετσέτα ήτανε καθαρή.
 
Στις 5 του μηνός είχε κάνει ένα αυγό αν δεν κάνω λάθος και χθες έκανε άλλο ένα και σήμερα ακόμα ένα. Περίεργα τα πράγματα.
 
Στις 5 του μηνός έκανε ένα στον πάτο. Μετά της έβαλα φωλιά και νήμα χωρίς τσόχα δεν είχα και έκανε αυγό στην πλαστική φωλιά μετά από 8 ημέρες περίπου. Με το που είδα αυγό της έβαλα τσόχα και έκανε 4 αυγά συνεχόμενα τα οποία κλωσσάει.
 
Δεν έχει μπει με κανένα αρσενικό παρέα Αλίκη. Τώρα αν μαδίθηκε γιατί ήτανε πυρωμένη δεν ξέρω γιατί έχασε πούπουλα και σε σημεία που δεν φτάνει όπως το βλέπω.
 
Να της βάλω πολυβιταμίνες όσο κλωσσάει;
Γιατί να τις δώσεις πολυβιταμίνες; Αντί για πολυβιταμίνες μπορείς να δώσεις βλαστωμένους σπόρους, πιπεριά, γλυστρίδα, ζωχό, πικραλίδα, καρότο, μήλο, έξτρα σπόρους, και πολλά άλλα καλούδια και νομίζω πως θα είναι μια χαρά!
 
Back
Top