το ρύζι στου παπαγάλους πως το σερετε ξέρω χωρίς αλάτι πιπέρι λάδι αλλά στην βραση πόσο να γίνει όπως το τρομερό εμείς ή να τρώγετε αλλά να είναι σκληρό?
Το βράζεις κανονικά, να μην λασπώσει, να γίνει σπυρωτό δηλ όχι λαπάς.
Εγώ δίνω άγριο-μαύρο ρύζι γιατί δεν θεωρώ πως το λευκό=επεξεργασμένο τους προσφέρει κάτι διατροφικά.
Το βράζεις κανονικά, να μην λασπώσει, να γίνει σπυρωτό δηλ όχι λαπάς.
Εγώ δίνω άγριο-μαύρο ρύζι γιατί δεν θεωρώ πως το λευκό=επεξεργασμένο τους προσφέρει κάτι διατροφικά.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.