Διατροφή Ποια pellets δίνετε στους παπαγάλους σας;

Εγώ δίνω τα Tops σε συνδυασμό με Psittacus και στο κοκατιλ και στο ζακο ! Σκέφτομαι να δοκιμάσω και την Harrison! Να τους κάνω ένα μιξ και με τις τρεις εταιρείες η να καταργήσω τα Psittacus αν δεχτούν τα harisson ?
 
Σκέφτομαι να δοκιμάσω και την Harrison! Να τους κάνω ένα μιξ και με τις τρεις εταιρείες η να καταργήσω τα Psittacus αν δεχτούν τα harisson ?
Προσωπικά δεν θα αγόραζα Harrison's Pellets για να τα αναμείξω με οτιδήποτε.
 
@Stavros επειδή είναι πλήρες και δεν χρειάζονται κάτι έξτρα φαντάζομαι εννοείτε ! Νομίζω αν τα βάλω όμως μόνα στο μπολ ο African δεν θα τα φάει !
 
επειδή είναι πλήρες και δεν χρειάζονται κάτι έξτρα φαντάζομαι εννοείτε
Θεωρητικά, όλα τα πέλλετς είναι πλήρεις τροφές. Αυτό που ξεχωρίζει τα Harrison's σε σχέση με τα άλλα αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς είναι ότι χρησιμοποιούν μόνο βιολογικές μη γενετικά τροποποιημένες πρώτες ύλες και μάλιστα όπως είναι και όχι κομμάτια τους που δεν αξιοποιήθηκαν κατά την επεξεργασία τους για άλλα είδη τροφίμων. Για παράδειγμα, ολόκληρη πιπεριά, ολόκληρο μήλο, ολόκληρη μπανάνα κλπ. Δεν εννοώ ότι οι άλλες εταιρείες το κάνουν, απλά αναφέρομαι στους ισχυρισμούς της Harrison's για τον τρόπο παρασκευής των προϊόντων της.

Επομένως, δεν βρίσκω κάποιον λόγο να τα αναμείξω με κάποια άλλη τροφή. Αν θα τα αγόραζα θα ήταν λόγω αυτών των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους.
 
Back
Top