Διατροφή Ποια pellets δίνετε στους παπαγάλους σας;

Ποια pellets δίνετε στους παπαγάλους σας;

• Psittacus Mini Maintenance

Ψήφοι: 1 25,0%
  • Harrison’s Adult Lifetime Fine

Ψήφοι: 2 50,0%
  • NutriBird B14

• Harrison's High Potency Fine

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Pretty Bird Pellets

• Psittacus Omega Formula

• Psittacus Micro Formula

• Evia Parrots Formula Pellets

• Σύνολο ψηφισάντων
    4
επειδή είναι πλήρες και δεν χρειάζονται κάτι έξτρα φαντάζομαι εννοείτε
Θεωρητικά, όλα τα πέλλετς είναι πλήρεις τροφές. Αυτό που ξεχωρίζει τα Harrison's σε σχέση με τα άλλα αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς είναι ότι χρησιμοποιούν μόνο βιολογικές μη γενετικά τροποποιημένες πρώτες ύλες και μάλιστα όπως είναι και όχι κομμάτια τους που δεν αξιοποιήθηκαν κατά την επεξεργασία τους για άλλα είδη τροφίμων. Για παράδειγμα, ολόκληρη πιπεριά, ολόκληρο μήλο, ολόκληρη μπανάνα κλπ. Δεν εννοώ ότι οι άλλες εταιρείες το κάνουν, απλά αναφέρομαι στους ισχυρισμούς της Harrison's για τον τρόπο παρασκευής των προϊόντων της.

Επομένως, δεν βρίσκω κάποιον λόγο να τα αναμείξω με κάποια άλλη τροφή. Αν θα τα αγόραζα θα ήταν λόγω αυτών των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους.

Γειά σας κι από εμένα. Έχω ένα Μπάτζι 1,5 έτους και τρώει πέλετ Versale-Laga NutriBird B14 και μικρή ποσότητα από λαχανικά και φρούτα. Από σπόρους του δίνω μόνο κεχρί όταν παίζουμε εκτός κλουβιού σαν επιβράβευση αλλά όχι σε καθημερινή βάση.

Ενημερώνω ότι κάποια στιγμή η δημοσκόπηση χάθηκε από το θέμα λόγω τεχνικού προβλήματος.

Έχει πλέον δημιουργηθεί νέα δημοσκόπηση στην οποία μπορείτε να συμμετέχετε ξανά. 😊 Όσοι είχαν ψηφίσει στην προηγούμενη, θα θέλαμε, αν δεν τους κάνει κόπο, να υποβάλουν πάλι την ψήφο τους.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συμμετοχή σας! 🙏

Έχω ταΐσει τα περισσότερα από τα pellet για μεσαίους παπαγάλους που αναφέρονται στην παραπάνω λίστα, άλλα με καλύτερη και άλλα με χειρότερη αποδοχή. Πλέον ταΐζω pellets από τις σειρές της Evia Parrots για μεσαίους παπαγάλους ( Natural Nut Formula, Natural Vegetable Formula, Natural Fruit formula, Natural Herbal Formula) ανάλογα με την εποχή και την περίοδο με εξαιρετική αποδοχή από τα parrotlet μου.

Σχετικά θέματα

Back