στο σπιτι ζουμε τρεις ανθρωποι... Εγω η θεια μου και ο ανιψιος μου... Ο παπαγαλος βρισκετε ολοι μερα με τη θεια μου (συνταξιουχος) οπου δεν σταματα να του μιλαει να του δινει φρουτα και λιχουδιες... Του μιλαει γλικα απαλα και δεν τον εχει τρομαξει η φοβεισει με αλλο τροπο... Παρολα αυτα δεν την θελει, ακομα τον τελευταιο καιρο δεν παιρνει πολλα πραγματα απο το χερι της ενω αν του το δωσω εγω το περνει... Τομονο που κανει ο παπαγαλος ειναι να ανεβενει στο χερι της οταν ανοιγει την πορτα για να τον βγαλει... Παντα ομως οταν βρισκομε στο σπιτι γιατι μετα δεν μπορει να τον βαλει μεσα.. Σχεδον τα ιδια κανει και στον ανιψιο μου μονο που σε αυτον πεταει και ανεβενει απανο του αλλα για να τον τσιμπισει (μαλλον για παιχνιδι το κανει)Φιλε δημητρη καλημερα και χρονια πολλα
ολα αυτα που περιγραφεις ακουγονται τοσο ωραια και μας κανουν τουλαχιστον εμας τους..ζακοπαθεις.. Να χαμογελαμε
το μονο που θαθελα να σου πω να προσεξεις ειναι το θεμα της κοινωνικοποιησης του παπαγαλου σου.. Μηπως θαπρεπε να προσπαθησεις να συνηθησει και αλλους ανθρωπους.. Δε ξερεις πως τα φερνει η ζωη και αν καποτε αναγκαστεις να τον αφησεις για λιγο η πολυ(ευχομαι ποτε)
σκεψου τη δυστυχια που θα νοιωθει αν δεν εχει μαθει να ειναι φιλικος και
με αλλους..
Φιλε δημητρη καλημερα και χρονια πολλα
ολα αυτα που περιγραφεις ακουγονται τοσο ωραια και μας κανουν τουλαχιστον εμας τους..ζακοπαθεις.. Να χαμογελαμε
το μονο που θαθελα να σου πω να προσεξεις ειναι το θεμα της κοινωνικοποιησης του παπαγαλου σου.. Μηπως θαπρεπε να προσπαθησεις να συνηθησει και αλλους ανθρωπους.. Δε ξερεις πως τα φερνει η ζωη και αν καποτε αναγκαστεις να τον αφησεις για λιγο η πολυ(ευχομαι ποτε)
σκεψου τη δυστυχια που θα νοιωθει αν δεν εχει μαθει να ειναι φιλικος και
με αλλους..
καθε παπαγαλος ειναι μια ξεχωριστη προσωπικοτητα
αβυσος η ψυχη ενος ζακο αλλα αυτη η προσπαθεια που λες
πως εχει γινει εχει μεγαλο νοημα.. Ο παπαγαλος σας μπορει και με σας να ζησει αν τυχον λειψει για λιγο ο πατερας σου.. Αυτο ειναι το νοημα
του να φροντιζουν τον παπαγαλο πολλοι..
καταρχην θα πρεπει να του εχετε ωραριο στο ποτε βγαινει! αν ειναι ολη μερα εξω ειναι λογικο να μη θελει να μπει στο κλουβι του! Οταν παμε επισεκψη καπου τα πουλια τα αφηνουμε σπιτι στο κλουβι τους δε τα παιρνουμε μαζι μας!Διάβασα τα άρθρα σας για την καθημερινότητα σας με τον παπαγάλο σας με μεγάλο ενδιαφέρον! Έχω ένα παροτλετ 3 μηνών κάθε μέρα είναι έξω όλους το απόγευμα παίζει στο πάρκο που του έφτιαξε η κόρη μου αλλά δεν μπορούμε με τίποτα να τον βάλουμε στο κλουβί για ύπνο! Επίσης Θα ήθελα να μου πείτε,Όταν πάτε κάποια επίσκεψη πως το μεταφέρετε και αν το αφήνετε ελεύθερο. Εκεί που πάτε! ΣΑΣ ευχαριστώ προκαταβολικά!
Ομοιοπαθής... Πριν τις 9.30 - 10 δεν κοιμάται με τίποτα (ακόμα και όταν άλλαξε η ώρα)...δεν μπορούμε με τίποτα να τον βάλουμε στο κλουβί για ύπνο
Επίσκεψη εννοείς να πας κάπου σε άλλο σπίτι για μερικές ώρες ή διακοπές κτλ; Γιατί στην 1η περίπτωση να θέλεις να το πάρεις μαζί σου; Ταλαιπωρείται χωρίς λόγο.Όταν πάτε κάποια επίσκεψη πως το μεταφέρετε και αν το αφήνετε ελεύθερο. Εκεί που πάτε!
Έχετε να μου προτείνετε τρόπους για να το βάζω ευκολότερα στο κλουβί;καταρχην θα πρεπει να του εχετε ωραριο στο ποτε βγαινει! αν ειναι ολη μερα εξω ειναι λογικο να μη θελει να μπει στο κλουβι του! Οταν παμε επισεκψη καπου τα πουλια τα αφηνουμε σπιτι στο κλουβι τους δε τα παιρνουμε μαζι μας!
Έχετε να μου προτείνετε τρόπους για να το βάζω ευκολότερα στο κλουβί;
Έχει παιγνίδια στο κλουβί του, βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο σαλόνι αλλά όταν μπαίνει με το ζόρι πάντα μετα κάνει γλύκες για να τον λυπηθουμε! Μάλλον έχεις δίκιο θα του δίνω. Κεχρι όταν θα μπαίνει η θα τον μπερδεψω ; Και λέω θα τον μπερδεψω γιατί κατά την εκπαίδευση του τον επιβραβευβουμε κεχρι!Δελεάζεται με κάποια τροφή; Αν ναι να την χρησιμοποιείτε μόνο γι'αυτό το σκοπό. Καλό είναι να μην τον αφήνεται για πάνω απο 1-2 ώρες έξω συνεχόμενα. Έχει παιχνίδια στο κλουβί του;
Ο River είναι έξω από της 2μμ μέχρι8μμ δεν κάνει;Έχει παιγνίδια στο κλουβί του, βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο σαλόνι αλλά όταν μπαίνει με το ζόρι πάντα μετα κάνει γλύκες για να τον λυπηθουμε! Μάλλον έχεις δίκιο θα του δίνω. Κεχρι όταν θα μπαίνει η θα τον μπερδεψω ; Και λέω θα τον μπερδεψω γιατί κατά την εκπαίδευση του τον επιβραβευβουμε κεχρι!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας