Απο τη στιγμή που ένα πουλάκι αρχίζει να τρώει μόνο του, έχει ξεκινήσει δηλαδή τον απογαλακτισμό του, η θερμοκρασία της κρέμας δεν παίζει τον ίδιο μεγάλο ρόλο πια, μπορεί να πέψει φαγητό σε θερμοκρασία δωματίου όπως κάνει με τα σπόρια του ή τα φρούτα και λαχανικά του. Αφού μάλιστα δεν έχεις την ανάλογη εμπειρία, φτιάξε απλά την κρέμα χλιαρή αν επιμένεις να την δώσεις και μην την ζεσταίνεις στα πάνω όρια (39-40) για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα έχεις κάποιο ατύχημα.