Αναπαραγωγή Πως μπορώ να ζευγαρώσω ένα αρσενικό με δύο θηλυκές κανάρες;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης djpietro
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Ναι ακριβώς αυτό χώρος να υπάρχει και αν τα θηλυκά συνηθίσουν το ένα το άλλο από νωρίς θα έχει μεγάλη επιτυχία.
Μεγαλύτερη από τις άλλες μεθόδους αφαίρεσης αρσενικων και καλύτερα αποτελέσματα...
Θα διαφωνήσω Γιάννη! Είχα όλο το χειμώνα σε κλούβα 7 καναρίνια 3 θηλυκιές, 3 αρσενικά και ένα καρδερινοκάναρο και την περίοδο αναπαραγωγής που τα άφησα όλα μαζί είχα τρομερά προβλήματα εξαιτίας του ανταγωνισμού των θηλυκών. Η μία έπαιρνε το νήμα της άλλης, η μια έμπαινε στη φωλιά της άλλης, η άλλη είχε αυγά και κλωσσούσε η άλλη μικρά να ταίσει, που σημαίνει διαφορετική διατροφή και το αποκορύφωμα είναι ότι νεοσσός μιας ημέρας έπεσα κάτω γιατί η μία θηλυκιά έστρωνε δεύτερη φωλιά και πήρε το νήμα της φωλιάς που ήταν ο νεοσσός με αποτέλεσμα να πέσει κάτω. Άγιο είχε που έζησε! Εγώ δεν το συνιστώ! Κάθε ζευγάρι τη ζευγαρώστρα του ή την μέθοδο που απλά ο αρσενικός μπαίνει, βατεύει και φεύγει (ή αλλιώς η μέθοδος ανοίξτε, ψεκάστε, τελειώσατε 😛 )! Που και πάλι θεωρώ πως το ζευγάρωμα - χαρέμι θέλει μια κάποια εμπειρία.. Δεν είναι εύκολο.. Κατά τη γνώμη μου!
 
Αλίκη μου ανάλογα και τα πουλια να ξέρεις όμως η μέθοδος να μεγαλώσει η κάναρα τα μικρά μόνη της για τις αντιλήψεις μου εμένα είναι απαγορευτικη.
Το πουλί κουράζεται υπερβολικα, ο αρσενικός δεν μαθαίνει να ταΐζει αλλά μόνο να βατευει και τα μικρά μπερδεύονται!
Ούτε μου αρέσει να ενοχλώ ένα πουλί τρεις φορές την ημέρα μια από εδώ μια από εκεί κάνουμε εκτροφή αλλά να δείχνουμε και κάποιον σεβασμό στα ζώα!
Σε μένα είχε δουλέψει σε άλλους ίσως όχι είναι και πώς θα το χειριστεί ο εκτρέφεας!
 
Back
Top