Καλησπέρα σε όλους σας. Σκέφτομαι να δώσω καρότο στα καναρίνια μου, αλλά για να είμαι ειλικρινής είμαι λίγο διστακτικός. Γιατί; Ίσως επειδή πριν μερικά χρόνια έχασα ένα από τα καλύτερα καναρίνια(λευκό υποχωρητικό) που είχα μετά από κατανάλωση καρότου, εκδηλώνοντας έντονη αδιαθεσία αμέσως την επόμενη μέρα και καταλήγοντας μετά από περίπου 3 μήνες. Έκτοτε δεν ξαναέδωσα καρότο σε κανένα καναρίνι. Υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα στη προετοιμασία του συγκεκριμένου λαχανικού πριν το προσφέρουμε στα καναρίνια μας; Σκέφτομαι να τους το δώσω τριμμένο σε αυγοθήκη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.