Το διασκέδαζαν οι κραδασμοί Σίσσυ; *Δεν ρωτάω ειρωνικά :)
*Δεν αμφέβαλα για το ύφος Δημήτρη μου...
Αυτή είναι
η δεύτερη φορά που μπήκε σε σκάφος
και η πρώτη που βγήκε εκτός καμπίνας και απομάκρυνα το κλουβί από πάνω μου (μόνο για τα δευτερόλεπτα που διαρκεί το βίντεο), ανεβαίνει στα κάγκελα γιατί τον απομάκρυνα από κοντά μου, ήθελε να επιστρέψουμε μέσα, εκεί απλά καθόταν στην πατήθρα του και περίμενε...
Αυτό που σίγουρα έκανε την πρώτη φορά, είναι πως κοίταζε ανθρώπους και σκυλιά (δίνοντας την εντύπωση πως επιβεβαίωνε πως όλοι βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο, κάτι που συνήθιζε να κάνει και στα δωμάτια των ξενοδοχείων).
... Πάντα κρατούσα το κλουβί στην καμπίνα, στο ύψος του προσώπου μου και του μιλούσα, δεν έδειχνε να τον ταράζει καθόλου η διάρκεια της 10λεπτου διαδρομής με ταχύπλοο (Κόστα-Σπέτσες) ή τα ταξίδια με καταμαράν.
Άλλωστε και στα ταξίδια με αυτοκίνητο δεν είχε την παραμικρή ταραχή ή ενόχληση
Εδώ περιποιείται τα φτερά του...
Αφού δεν του έδινε κανείς σημασία ξυνόταν μόνος...
Έκανε μπάνιο...
Τον έδινα να φάει...
Υπήρξε ένα πουλί που απολάμβανε τις βόλτες, τα ταξίδια και γενικά την αλλαγή περιβάλλοντος.
Το ίδιο συνέβαινε-συμβαίνει με όσα πουλιά έχω, σ΄όλα τους άρεσαν-αρέσουν οι αλλαγές χώρου και περιβάλλοντος.
[automerge]1564096885[/automerge]
... Να πω στην κοπελιά να ΜΗΝ τον φωνάζει Σπύρο; Έτσι ώστε σε 2 εβδομάδες να ακούσει το όνομά του και να με θυμηθεί (αν με ξεχάσει)...
Πως σου έρχονται αυτές οι ιδέες!
Να πεις στην κοπελιά να τον φωνάζει με τ΄όνομα του Γιώργο! αρκετές αλλαγές θα έχει (που πιστεύω πως δεν θα το επηρεάσουν), ας μη το τρελάνεις αλλάζοντας του και όνομα
[automerge]1564097584[/automerge]
Έχω κι΄άλλη διαφωνία Διονύση
. Αυτό που αναγνωρίζουν δεν είναι οι "λέξεις" αλλά η χροιά και ο ήχος της φωνής. Και μην ανυσηχείς (το ξέρω δε γίνεται κι εγώ έτσι κάνω) ο μικρός θα σε περιμένει πως και πως.
Η γνώμη μου είναι πως αναγνωρίζουν μια χαρά τις λέξεις και μπορούν να τις συνδέσουν-συνδυάσουν με άτομα, ζώα ή ότι άλλο...
Να πω στην κοπελιά να ΜΗΝ τον φωνάζει Σπύρο; Έτσι ώστε σε 2 εβδομάδες να ακούσει το όνομά του και να με θυμηθεί (αν με ξεχάσει)...
Άσχετο αν οι σκέψεις που κάνει από την... Τρομάρα του ο Γιώργος, δεν ευσταθούν