Giopant Εγγραφή 30 Αυγ 2020 Μηνύματα 239 Πόλη Αθήνα 28 Οκτ 2020 #41 @fortunatos τους δινω επίσης μηλο κι καροτο. Απλα το μαρούλι τους αρεσει πολυ. Εχεις να μου προτεινεις καποιο αλλο?
@fortunatos τους δινω επίσης μηλο κι καροτο. Απλα το μαρούλι τους αρεσει πολυ. Εχεις να μου προτεινεις καποιο αλλο?
fortunatos Εγγραφή 10 Αυγ 2018 Μηνύματα 3.083 Πόλη Αθήνα Όνομα Γιώργος 28 Οκτ 2020 #42 Giopant είπε: @fortunatos τους δινω επίσης μηλο κι καροτο. Απλα το μαρούλι τους αρεσει πολυ. Εχεις να μου προτεινεις καποιο αλλο? Δείτε το υπόλοιπο... Πράσινα φυλλώδη έχει πολλά... Δοκίμασε σπανάκι, παντζαροφυλλα κτλ
Giopant είπε: @fortunatos τους δινω επίσης μηλο κι καροτο. Απλα το μαρούλι τους αρεσει πολυ. Εχεις να μου προτεινεις καποιο αλλο? Δείτε το υπόλοιπο... Πράσινα φυλλώδη έχει πολλά... Δοκίμασε σπανάκι, παντζαροφυλλα κτλ
Giopant Εγγραφή 30 Αυγ 2020 Μηνύματα 239 Πόλη Αθήνα 28 Οκτ 2020 #43 @seemsfunny @Chrisad @Xrhstosk @christina07 @fortunatos Σας ευχαριστω ολους παιδια οταν ερθει η πρωτη εξοδος θα σας ενημερώσω!
@seemsfunny @Chrisad @Xrhstosk @christina07 @fortunatos Σας ευχαριστω ολους παιδια οταν ερθει η πρωτη εξοδος θα σας ενημερώσω!