Γενικά Πόσο καιρό φροντίζετε πουλιά;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Stavros
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Stavros

Administrator
Staff member
Εγγραφή
7 Απρ 2006
Μηνύματα
20.400
Νομίζω πως θα είχε αρκετό ενδιαφέρον να δούμε τι θα μας δείξει μια τέτοια δημοσκόπηση. :) Αν και ο τίτλος της εξηγεί περί τίνος πρόκειται, θα ήθελα απλώς να σας ζητήσω να επιλέξετε το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ασχολείστε με τα πουλιά οργανωμένα, τα φροντίζετε δηλαδή συστηματικά σε όλες τις περιόδους της ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της αναπαραγωγής.

Θα σας παρακαλούσα μόνο να ψηφίσετε με ειλικρίνεια. Ούτως ή άλλως δεν πρόκειται για διαγωνισμό
 
οσοι δεν καναμε αναπαραγωγη, να μην ψηφισουμε; 🙄
 
Δεν είναι απαγορευτικό, όλοι μπορούν να ψηφίσουν ακόμη και όσοι δεν αναπαρήγαγαν πουλιά. Απλώς θα ήταν καλό η ψήφος όλων να αναφέρεται στο χρονικό διάστημα κατά το οποίο ενασχόλησή τους με τα πουλιά ήταν περισσότερο οργανωμένη και συστηματική :)
 
Σταυρο καλησπέρα. Ασχολουμαι με τις καρδερινες μου από το Οκτώμβριο 2007
 
Μπορεί να μην ασχολούμαι συστηματικά με την εκτροφή πτηνών, αλλά από πολύ μικρή ηλικία είχα παπαγαλάκι ή καναρίνι σπίτι για συντροφιά. Ήταν ένας τρόπος να αγαπήσω τα ζώα. Αργότερα(γύρω στα 18)ζευγάρωσα παπαγαλάκια, γέννησαν και γενικά μου άρεσε πολύ η όλη διαδικασία.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ΙΟΑ
Καλημερα σταυρο! Προσωπικα δεν ειχα ιδεα γενικος για ανατροφη πουλιων μεχρι που με κανανε δωρο μια καρδερινα και ενα καναρινι πριν 5-6 χρονια. Τωρα εχω στην κατοχη μου 2 καρδερινες-1 καναρινι... Και να σου πω την αληθεια χαιρομε για τα δωρα μου γιατι ετσι εμαθα και μαθαινω μεσα και απο το site σας την καλυτερη τους φροντιδα
 
καλησπερα σε ολους, ασχολιομουν απο πολυ μικρος με τα πουλια(αγρια, καναρινια, περιστερια) συστηματικα αλλα ειχα ενα μεγαλο κενο για καποια χρονια, στην ουσια μετα το κενο απο φετος ξεκινησα.
 
Εγώ εχω πουλια τα τελεφταια 3 χρονια αλλα σιστιματικα αρχησα φετος με 4 ζευγαρια
 
Ασχολουμε με τα πουλια εδω και πεντε χρονια αλλα συστηματικα και με αναπαραγωγη αρχησα φετος με δυο ζευγαρια... Και χαρηκα που μπικα σ αυτο το σαιτ γιατι μαθαινω πολα πραγματα...Ευχαριστω.
 
Στο σπιτι παντα ζουσε μαζι μας καποιο ζωακι. Σκυλια, γατες, σκιουρακια, παπαγαλακια, ψαρια... Αφορμη για να αποκτησω το πρωτο μου καναρινακι ηταν μια διαφημιση σ ενα λεωφορειο πριν λιγους μηνες που εδειχνε ενα λευκο καναρινι. Και φυσικα η "οικογενεια" μεγαλωσε. 🙂
 
ασχολούμαστε οικογενειακώς με πουλάκια περίπου 3,5 χρόνια, οπότε και πήραμε το πρώτο μας καναρίνι. Πριν 1,5 χρόνο αποκτήσαμε και τον πρώτο μας παπαγάλο. Δεν περίμενα ποτέ οτι τα πουλάκια θα μας έδιναν τόση χαρά, αλλά και λύπες, γιατί είναι πολύ ευαίσθητα πλάσματα, είχαμε δυστυχώς και κάποιες απώλειες...☹
 
Ασχολουμαι με τα πουλια απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου τα περισοτερα χρονια με αγριοπουλα και υβριδια και τα τελευταια 10χρονια με τα καναρινια waterslager σχεδον αποκλειστικα επομενος στοχος η αναπαραγωγη και τη φωνητικη εκπαιδευση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ καρδερινας που ειναι και η μεγαλη μου αγαπη
 
DSC00047.JPG DSC00045.JPG DSC00048.JPG [μερικες φωτογ.]


Συστηματικα εχει τρια χρονια. Αυτο το καιρο εχω δεκα ζευγαργια.
 
Γεια σας παιδιά. Είχα για παρέα καναρίνια από το 1998 αλλά μόνο τα τελευταία 2 χρόνια ασχολήθηκα εντελώς ερασιτεχνικά με την αναπαραγωγή με κάποια αποτελέσματα.
 
Γεια σας παιδιά. Είχα για παρέα καναρίνια τα τελευταία 10 χρόνια αλλά μόνο τα τελευταία 2 ασχολήθηκα με την αναπαραγωγή (εντελώς ερασιτεχνικά) με αποτέλεσμα.
 
ειχα ενα καναρινι για 3 χρονια μονο του αλλα ασχολουμαι με αναπαραγωγη απο περσι τετοια εποχη, οποτε 1 χρονο
 
εχω καναρινια τα τελευταια τρια χρονια. Ασχολουμε με την αναπαραγωγη το τελευταιο εναμιση χρονο χωρις επιτυχια☹
 
Teleftea 10 xronia... Panta ixa 1 h 2 Budgie... kapote palia kai ena kanarinaki...Tora omos exo spasei ola ta dika mou rekor...Exo Cokatiel, Love bird, kai kanarini... Krima pou efige h Maira ☹ Alla tha erthi h stigmi otan tha paro kai alla poulia... :)
 
Back
Top