Αναπαραγωγή Πότε ζευγαρώνουν τα πιγκουινάκια;

Εγω δινω αυγο και αυγοτροφη μαζι και δεν μενει τιποτα.. Το ποτε μπορω να τα δαχτυλιδωσω το ξερουμε;
 
Σου εχω ξανααπαντησει εγω με γνωμονα τα καναρινια. 5η με 7η μερα δοκιμαζεις, οσο βγαινουν ευκολα ξαναπροσπαθεις την επομενη.
 
Εγω δινω αυγο και αυγοτροφη μαζι και δεν μενει τιποτα.. Το ποτε μπορω να τα δαχτυλιδωσω το ξερουμε;
Περίπου 8-9 ημερών.

Καλησπερα σας! Μολις χθες εσκασαν τα αυτα.3 πουλακια βγηκαν απο τα 5 αυγα!βγηκαν τελικα στης 17 μερες αλλα το γιατι εν μπορω να καταλαβω.στον χωρο που τα εχω εχω και καναρινια και εχω αρχισει την αυξηση φωτος και θερμοκρασια(17-18) εχω μονιμα! Γιατι δεν μπορω να καταλαβω.. Αλλα αυτο δεν εχει σημασια. Αφου βγηκαν τα πουλακια καλα ειμαστε! Μια αλλη ςερωτηση. Αυγοτροφη με αυγο καθημερινα; Ποτε θα τα δαχτυλιδωσω τα μικρα;

17 μέρες για την εκκόλαψη είναι μέσα στα όρια (προς τα πάνω). 17-18 βαθμοί θερμοκρασία δεν είναι πολύ για αυτά τα πουλιά, μην ξεχνάς ότι κατάγονται από την Ινδονησία. Αν η θερμοκρασία ήταν παραπάνω (22-23) λογικά θα εκκολάπτονταν πιο γρήγορα, αλλά και πάλι δεν μπορούμε να ξέρουμε πότε άρχισε η επώαση. Το ότι κάθονται στην φωλιά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κλωσάν τα αυγά τους.
 
ειχα βαλει 2 ζευγαρια.. Πηρα 5 αυγα απο καθε ζευγαρι και 3 πουλακια απο καθε ζευγαρι. Βγηκαν τελικα στι; 17 μερες και τα πρωτα τα δαχτυλιδωσα 7-8 μερων.. Τα πουλακια πανε αρκετα καλα.. Μεγαλωνουν γρηγορα και συντομα θα εχεται και φοτογραφια τους!
 
Back
Top