Αναπαραγωγή Πότε πρέπει να ξεκινήσω προετοιμασία για καρδερινοκανάρα;

11panos04

Banned
Εγγραφή
26 Αυγ 2008
Μηνύματα
83
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλημερα φιλοι μου. Θ α επιχειρησω του χρονου για 1η φορα για καρδερινοκαναρα, κ ηθελα τις γνωσεις σας επι τουτου(ποτε πρεπει να ξεκινησω προετοιμασια, τι ακριβως πρεπει να κανω,τα παντα)

Ευχαριστω πολυ!
 
Καλημέρα Πάνο,
Είναι πολύ γενικό το ερωτημά σου και θα μπορούσαμε να συζητάμε για πολλές ώρες και να γράψουμε πάρα πολλές σελίδες.

Οι παράμετροι μιας πετυχημένης αναπαραγωγής είναι πολύ (σωστή διατροφή, συνθήκες διαβίωσης, θερμοκρασία, προετοιμασία κ. Α.) και όταν μιλάμε για υβρίδια θέλει περισσότερη προσοχή αλλά και υπομονή.

Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις να διαβάζεις ότι σχετικό υπάρχει στο forum μιας και το θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές. Θα βρεις πολλές και χρήσιμες πληροφορίες.
 
κανε μια αναζητηση χρησιμοποιωντας ως λεξει κλειδι το καρδερινοκαναρο
θα βρεις πολλα παλιοτερα ποστ για της πληροφοριες που ζητας
 
Προετοιμασία ξεκινάει από Μάρτιο περίπου. Το πρόβλημα στα υβρίδια είναι ότι η κανάρα είναι έτοιμη πιο γρήγορα από ότι η καρδερίνα. Έτσι θα πρέπει να κάνεις ξεχωριστά στο καθένα προετοιμασία (σε ζευγαρώστρα με χώρισμα), ώστε να καθυστερήσει το πύρωμα της κανάρας και να επισπευσθεί της καρδερίνας. Αν τα έχεις με χώρισμα, παράλληλα τα πουλιά γνωρίζονται οπότε όταν αρχίσουν τα φιλάκια και το φλερτ αφαιρείς το χώρισμα. Πολύ βασικό να μην βλέπουν πουλιά του είδους τους ώστε να δεχτούν το ένα το άλλο.
 
Back
Top