- Όνομα
- Δημήτρης
Κατ'αρχάς δεν ξέρω γιατί αναφέρεσαι σε πολλές παγκόσμιες ομοσπονδίες. Δεν γνωρίζω αν έχετε δικιά σας ξεχωριστή...η δική μας όμως, η COM, αποτελεί την απόλυτη ρεμούλα... Και φυσικά όλες (οι δυνατές χώρες) είτε την αμφισβητούν είτε την κατευθύνουν.Είναι αποδεκτό να μην μας αρέσει μια ράτσα όχι όμως να αμφισβητουμε την παγκόσμια ομοσπονδία ΜΌΝΟ για την συγκεκριμένη ράτσα λέγοντας ότι πέρασε λόγω της μεγάλης δύναμης των Ισπανών εκτροφείων.
Κάλιστα μπορεί να το πει κάποιος και για τους Βέλγους ή τους Γερμανούς ή τους Άγγλους που έχουν αντίστοιχα δημιουργήσει ράτσες.
Ή ακολουθούμε τους κανόνες ή όχι.
Αν δεν κάνω λάθος και εδώ στο φόρουμ στα άρθρα για τις ράτσες των καναρινιών έτσι το περιγράφει.
Μιλάμε δεν πρέπει να έχει δώσει 50 cents για την διαμόρφωση οποιασδήποτε κουλτούρας... Εδώ και 2 χρόνια δεν έχει καν ανεβασμένα τα πρότυπα. Αυτές τις 5 λέξεις που και καλά περιγράφουν έναν φαινότυπο... Και που θεωρείς οτι είναι ουσιαστικοί οι λόγοι και όχι τυπικοί, για τους οποίους αυτές οι 5 λέξεις "κοσμούν" άρθρα εδώ στο petbirds.
Είναι άνθρωποι όπως εσύ και εγώ, αυτοί που θα ενδιαφερθούν, θα αναζητήσουν και εν τέλει θα ορίσουν το μέλλον τους.
Οι παγκόσμιες ή παγκόσμια ομοσπονδία είναι για να τα αρπάζει από παντού και τίποτε άλλο.
Δεν λες κάτι που δεν είπα και δεν αναιρείς την τοποθέτησή μου.Μπορω να απαντήσω: για αυτούς που ακολουθούν συμβουλές παλιών ναι, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει πλέον.
Εξάλλου δεν είναι και τόσο βάρβαρη όσο το να δίνουμε χρωστικές ουσίες σε ένα πουλάκι μειώνοντας το προσδόκιμο ζωής τού, και θα συνεχιστεί η συζήτηση έτσι.
Επίσης δεν είναι μορφή αντιπαράθεσης αυτή, "ναι εμείς, αλλά και εσείς αυτό". Δεν είναι καν συγκρίσιμα, ο καθένας μπορεί να σκοτώνει, αν σκοτώνει, το καναρίνι του με αυτά που το ταίζει, το γνωρίζει δεν το γνωρίζει. Το 80% της κοινής αγοράς όμως που είναι προσανατολισμένο σε κάτι κλουβάκια 20 πόντων δεν διαμορφώθηκε απο την πολύχρονη επίδραση της κουλτούρας των καναρινιών χρώματος ή τύπου.
Προσωπικά δεν είμαι υπέρ της χρήσης χρωστικών, ας ξαναγίνουν όπως ήταν πριν το 1970+... Και όσο είναι στο χέρι μου δεν εκτρέφω κόκκινα.
Με αυτά και με αυτά μου φαίνεται οτι χαλάω το θέμα και δεν θα το συνεχίσω.
Ας γράψει και κάποιος άλλος με εμπειρία στα φωνής όπως πχ ο @ROLLING STONES