Αυτά τα χρώματα δεν επιβαρύνουν το στομάχι τους;Του μισού κιλού ή των τετρακοσίων τοσων γραμμαρίων, δε θυμαμαι ακριβώς. Ο Ερνέστο την τρώει και τριμμένη στο μπλεντερ (σκονη) και "μισοσπασμένη".
Η είναι φυσικά;
Αυτά τα χρώματα δεν επιβαρύνουν το στομάχι τους;Του μισού κιλού ή των τετρακοσίων τοσων γραμμαρίων, δε θυμαμαι ακριβώς. Ο Ερνέστο την τρώει και τριμμένη στο μπλεντερ (σκονη) και "μισοσπασμένη".
Δεν την βλεπω την εικόνα Ζωή ☹Εγω παίρνω αυτά. Υπέροχα και ακριβώς στο μέγεθος που πρέπει.
Ανέβασα λάθος λινκ και το διέγραψα γι'αυτό δεν το βλέπατε. Τώρα ανέβασα φωτογραφίαΔεν την βλεπω την εικόνα Ζωή ☹
Φαίνονται όντως θαυμάσια και στο σωστό μέγεθος.Ανέβασα λάθος λινκ και το διέγραψα γι'αυτό δεν το βλέπατε. Τώρα ανέβασα φωτογραφία
Τριψτο στο μπλεντερ και καντο σκονη. Προσθεσε του λιγη ριγανιτσα ξερή και δώστου τοΕγω εχω παρει αυτα με το κοκατιλ απο εξω αλλα... Παλι δεν το αγγίζει
Συνεχίζεις να του δίνεις; Κι εμένα στην αρχή δεν τα πλησίαζαν, τώρα όμως όποτε τους δίνω πέφτουν με τα μούτρα.Εγω εχω παρει αυτα με το κοκατιλ απο εξω αλλα... Παλι δεν το αγγίζει
Οπως λέει και η Ζωή φοβούνται κάθε τι καινουριο και χρειάζεται πολύς χρόνος και προσπάθεια για να το αποδεχτούν.Συνεχίζεις να του δίνεις; Κι εμένα στην αρχή δεν τα πλησίαζαν, τώρα όμως όποτε τους δίνω πέφτουν με τα μούτρα.
Το εχω τριψει αλλα και παλι ουτε σημασία δεν του έδωσε..Φαίνονται όντως θαυμάσια και στο σωστό μέγεθος.
Το πρόβλημα με τα πετ σοπ στην Ελλάδα είναι οτι τουλάχιστον σε θέματα πτηνών η κατάσταση είναι τραγική. Ούτε παιγνίδια, ούτε τροφές ούτε ποικιλία από συμπληρώματα και βιταμίνες. Προσωπικά αντιμετωπίζω τεράστιο πρόβλημα αφού δε θέλω να "αρκεστώ" στις τραγικής ποιότητας και αμφίβολης χρησιμότητας τροφές και συμπληρώματα που αυτά επιλέγουν να φέρουν (στην κατώτατη τιμή αγοράς και την... ανώτατη πώλησης).
Για παιγνίδια και διασκέδαση ας μη το συζητάμε απλα και μονο ενα σερφάρισμα σε σαιτ πετ σοπ του εξωτερικού σε κάνει να μελαγχολείς.
[automerge]1561376272[/automerge]
Τριψτο στο μπλεντερ και καντο σκονη. Προσθεσε του λιγη ριγανιτσα ξερή και δώστου το
Ναι αλλα πολυ ποιο αραια πχ 1 φορα τον μηναΣυνεχίζεις να του δίνεις; Κι εμένα στην αρχή δεν τα πλησίαζαν, τώρα όμως όποτε τους δίνω πέφτουν με τα μούτρα.
Ναι αλλα μετα να βαζω ρα ίδια ή όχι;Τουλάχιστον 2-3 φορες την εβδομάδα μη σου πω και παραπανω. Αλλιως δε θα του γινει "οικεία" η όψη του φαγητού και θα το φοβαται.
Αφου το μάθει εννοείς; Αφου το μάθει και εφ' οσον δεις οτι του αρεσει βαλτο στη διαιτα του συχνότερα. Να σου δωσω παραδειγμα εγω τους βαζω κροκέτα παραλληλα με την τροφή τους 3 φορες τη βδομάδα. Τρώνε, πότε πολύ πότε λίγο, αλλά τρώνε.Ναι αλλα μετα να βαζω ρα ίδια ή όχι;
Οχι εννοώ αν πχ βαλω μια μερα και δςν φαει την μεθεπόμενη να βαλω το ίδιο που ειχα βαλει ή καινούργιο και αυτο που δεν αγγιξε για πεταμα;Αφου το μάθει εννοείς; Αφου το μάθει και εφ' οσον δεις οτι του αρεσει βαλτο στη διαιτα του συχνότερα. Να σου δωσω παραδειγμα εγω τους βαζω κροκέτα παραλληλα με την τροφή τους 3 φορες τη βδομάδα. Τρώνε, πότε πολύ πότε λίγο, αλλά τρώνε.
Η κροκέτα ειναι ξηρα τροφή που σημαίνει πως "αντέχει" καποιες μερες για να καταναλωθει. Εγω αυτη που δεν τρωνε την αποθηκεύω σε polybag σακουλακια και τους τη βαζω και την επομενη φορα. Το κύριο προβλημα ειναι να μην κουτσουλησουν μέσα ή να μην πιασει σκόνη η τροφή. Για 1-2 φορες ανετα μπορεις να του την ξαναβαλεις την ίδια.Οχι εννοώ αν πχ βαλω μια μερα και δςν φαει την μεθεπόμενη να βαλω το ίδιο που ειχα βαλει ή καινούργιο και αυτο που δεν αγγιξε για πεταμα;
Τελεια ΕυχαριστώΗ κροκέτα ειναι ξηρα τροφή που σημαίνει πως "αντέχει" καποιες μερες για να καταναλωθει. Εγω αυτη που δεν τρωνε την αποθηκεύω σε polybag σακουλακια και τους τη βαζω και την επομενη φορα. Το κύριο προβλημα ειναι να μην κουτσουλησουν μέσα ή να μην πιασει σκόνη η τροφή. Για 1-2 φορες ανετα μπορεις να του την ξαναβαλεις την ίδια.
Αν τριψεις την κροκετα, μην την τριψεις ολοκληρη μονομιας. Τριψε μονο τη "δοση" της εβδομάδας για να μη χανει τη "φρεσκαδα" της γρηγορότερα.Τελεια Ευχαριστώ
Εμα ναι φυσικά.. Ευχαριστώ. Για πόσηΑν τριψεις την κροκετα, μην την τριψεις ολοκληρη μονομιας. Τριψε μονο τη "δοση" της εβδομάδας για να μη χανει τη "φρεσκαδα" της γρηγορότερα.
Την κροκέτα όλη μέρα. Δεν παθαίνει τίποτα αν φαει πολύ, και είναι και αρκετα θρεπτική. Όπως αφήνεις τα σποράκια του ετσι σε μια αλλη ταϊστρα θα βαλεις την κροκέταΕμα ναι φυσικά.. Ευχαριστώ. Για πόση
ωρα την αφήνω μέσα;
Ααα οκ μια χαράΤην κροκέτα όλη μέρα. Δεν παθαίνει τίποτα αν φαει πολύ, και είναι και αρκετα θρεπτική. Όπως αφήνεις τα σποράκια του ετσι σε μια αλλη ταϊστρα θα βαλεις την κροκέτα
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας