Ζωντανοί οργανισμοί είναι με αισθήματα και ορμόνες, όπως εσύ δεν είσαι όλη την ώρα ζεν και αποζητας την συντροφιά έτσι και αυτό. Μην υπερβάλλουμε και τα θέλουμε όλα δικά μας δεν είναι λούτριναΤι τον πιανει μερικες φορες δεν ξερω.
Συγγνώμη αλλά τον να τον βρέχεται να του φωνάζετε και να τον βάζετε τιμωρία δεν είναι καθόλου σωστός τρόπος. Ίσα ίσα τον φοβίζετε και τον αγριευετε περισσότερο. Κάνε αυτά που σου είπαν τα μέλη παραπάνω, ή δωστον σε κάποιον. Υπομονή θέλει, αυτό είναι το μυστικό.Δυστυχως συνεχιζει το προβλημα με τις δαγκωνιες και δε μπορω να καταλαβω αν το κανει μονο ο δικος μου η αν το κανουν και οι υπολοιποι παπαγαλοι γενικα τουλαχιστον σε τετοιο βαθμο. Ο δικος μου δεν δεχεται με τιποτα να τον παρεις στο χερι σου οταν ειναι καπου οπουδηποτε και κανει κατι οτιδηποτε με αποτελεσμα να δαγκωνει με πολυ δυναμη και να σου βγαζει και αιμα (δεν καταλαβαινω γιατι τοση αγριοτητα). Ωραια, δεν τον ενοχλουμε και τον αφηνουμε να ερθει πανω μας οποτε θελει εκεινος, αλλα πολλες φορες ομως δαγκωνει και στα καλα καθουμενα, εχει τυχει να βαλουμε κοντα το προσωπο μας και να δαγκωσει μυτες, χειλη... εμενα χθες μου αφησε σημαδι στην μυτη. Επισης αλλες φορες επιτηθεται δαγκωνοντας πολλες φορες συνεχομενα (κυριως στην μητερα μου). Αλλα γιατι ομως να δαγκωνει χωρις κανεναν λογο και με τοση αγριοτητα; στα οπα οπα τον κραταμε τον βγαζουμε συχνα εξω σε μεγαλο κλουβι τον εχουμε... τον εχουμε βαλει στο κλουβι για τιμωρια, τον βρεχω, του εχω φωναξει δεν παιρνει χαμπαρι. Μηπως εχει να κανει που ηταν αγριο και δεν τον ταιζαν με κρεμα οπως τα υπολοιπα που ειναι ημερα; δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Επισης θα τον αφησουμε 5 μερες σε κατι συγγενεις γιατι θα λειπουμε. Αυτο θα του κανει καλο η μηπως θα τον τρελανει ακομα περισσοτερο;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας