Γενικά Σε ένα πετ σοπ της γειτονιάς...

Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα! Στον απογευματινό μου περίπατο πέρασα από ένα πετ σοπ. Σταμάτησα για να ξεκουραστώ και να χαζέψω και τα πουλακια. Τα πουλιά σχεδόν όλα ήταν ξύπνια λόγω του έντονου φωτισμού από αυτές τις λάμπες με ψυχρό φως που βάζουν στις βιτρίνες. Ήταν σουρωπο προς βράδυ. Είχε μια κλούβα με τα πανέμορφα γκουλντιαν και άνοιξα το κινητό μου (το φως) για να τα βλέπω καλύτερα. Μετά από λίγο περνά μια κυρία με δύο σκυλιά και άρχισε να μου φωνάζει για να φύγω από εκεί επειδή τρομάζω τα πουλιά και ότι δεν τα αφήνω να κοιμηθούν. Της εξήγησα με ηρεμία πως δεν είμαι το πρόβλημα εγώ αλλά ο φωτισμός αλλα εκείνη το χαβά της. Μου είπε πως κάποιοι σαν κι εμένα δεν είναι άξιοι Ν έχουν κατοικιδια επειδή είμαι λέει αγριάνθρωπος. Της είπα ότι φροντίζω με πολλη αγάπη 4 καναρίνακια κι μου είπε πως θα μου κάνει μυνηση για να μου τα πάρουν επειδή θα τα κακομεταχειριζομαι. Με έβρισε και εγώ με ηρεμία πάντα της είπα πως δεν της επιτρέπω κι έφυγα.

Το χειρίστηκε σωστά; Τι άλλο θα έπρεπε να έχω κάνει;

Το πετ ήταν κλειστό.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αφού έφυγα εκείνη περίμενε εκεί και με κοιτούσε συνεχεια μέχρι να απομακρυνθώ μετά που σιγουρειτηκε ότι έφυγα μακριά κομπόστα μέτρα την είδα Ν Α φεύγει και αυτή!

Μιλάμε για τρελά

Ή πλάκα θα είναι να γραφτεί σήμερα στο PBκαι να μας πει την ιστορία της ότι έπιασε κάποιον "ΤΡΕΛΟ" να παρενοχλεί τα πουλιά με ένα φακό, και ότι τα έσωσε :D
Μπορεί να είναι ήδη μέλος 😛

Καλημέρα Τάσο! Ειλικρινά δυσανασχέτησα με αυτά που μας έγραψες. Είναι αχαρακτήριστη και απαράδεκτη η "κυρία" που συνάντησες. Σε λάθος άτομο απέδωσε τις κατηγορίες και τις απειλές και το κακό είναι ότι δεν ήθελε να το καταλάβει, και αντ'αυτού συνέχιζε να σε προσβάλλει. Τι να πω... 👎

Πολλά μπράβο σε σένα, που παρά τις προσβολές και το εριστικό φέρσιμό της, εσύ κράτησες το πολύ ανώτερο επίπεδο σου, επιδεικνύοντας ψυχραιμία και σωστό χαρακτήρα!👍 Ετσι πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε τα όποια θέματα. Όπως σε συμβούλεψαν οι προλαλήσαντες, μην δώσεις σημασία και συνέχισε να κάνεις ότι θέλεις, χωρίς ενδοιασμούς. :)

@Καναρίνι4ever έχεις απόλυτο δίκιο και σε ευχαριστώ.
Μην με ευχαριστείς, αλίμονο! Την αλήθεια και το δίκαιο μου αρέσει πάντοτε να τα πρεσβεύω. 😉

Ήθελε κιόλας να με κάνει να έχω και ενοχές.
Και αυτό είναι (ας μου επιτραπεί η έκφραση) το τρελό της υπόθεσης. Έχουν παρεκτραπεί οι άνθρωποι πια, έχοντας ξεπεράσει κάθε όριο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και αυτό είναι (ας μου επιτραπεί η έκφραση) το τρελό της υπόθεσης. Έχουν παρεκτραπεί οι άνθρωποι πια, έχοντας ξεπεράσει κάθε όριο.

Αυτό είναι το κοκ σίγουρο!

Φιμωτρο είχε στα σκυλιά; Αν και είμαι κατά αυτής της διάταξης, πρέπει τα σκυλιά να είναι με φιμωτρο και λουρί υποχρεωτικά... Και μην την πετύχεις να μην μαζεύει τις ακαθαρσίες των σκυλιών της από το δρόμο. Τώρα ξέρεις...

Τάσο το πιθανότερο είναι πως αν σε έβλεπα εγώ τα ίδια θα σου έλεγα.
Με καλύτερο τρόπο φυσικά!

Αν μου άρχιζες βέβαια τα εγώ ξέρω απο πουλία κλπ κλπ μπόρει να έχανα τη ψυχρεμία μου και να σε στόλιζα!
Για τον απλούστατο λόγο ότι όποιος ξέρει από πουλία δε τα ενοχλεί...

Αύτα στα γράφω για να ακουστούν όλες οι γνώμες και να γίνει μια όμορφη συζήτηση!

Θα συμφωνησω με τη Βασια! Δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα ειχε λαθος τροπο κ αυτη προφανως! Καλα αυτο με το φιμωτρο στα σκυλια δε το σχολιαζω! Να ειναι ενα σκυλι επιθετικο η να υπαρχει θεμα ναι να μπει φιμωτρο! Τωρα το σκυλι μου που το βγαζω βολτα γιατι να του βαλω φιμωτρο χωρις λογο; Ολα δικα μας τα θελουμε οι ανθρωποι!

Τάσο το πιθανότερο είναι πως αν σε έβλεπα εγώ τα ίδια θα σου έλεγα.
Με καλύτερο τρόπο φυσικά!

Αν μου άρχιζες βέβαια τα εγώ ξέρω απο πουλία κλπ κλπ μπόρει να έχανα τη ψυχρεμία μου και να σε στόλιζα!
Για τον απλούστατο λόγο ότι όποιος ξέρει από πουλία δε τα ενοχλεί...

Αύτα στα γράφω για να ακουστούν όλες οι γνώμες και να γίνει μια όμορφη συζήτηση!

Θα συμφωνησω με Βασια! Η κυρια απλα περασε και ειδε καποιον να εχει αναψει το led flash και να σημαδευει τα πουλια, και εγω να σου πω την αληθεια θα σου την ελεγα, αφου εχει ηδη η βιτρινα εντονο φως, τι το θες τον extra φωτισμο; Δε σε κατηγορω, απλα μπαινω και στη θεση της "στριγγλας" βεβαια ο τροπος και η συμπεριφορα της ηταν τελειως χαλια.

Υ. Γ. Σε ζηλευω ρε φιλε, στις βολτες σου παντα συναντας και απο ενα pet shop , και εισαι και Αθηνα, εγω εδω στη Παφο κανω τουλαχιστον 10 λεπτα με το αυτοκινητο για να παω στο πιο κοντινο.:D

Δεκτά όλα αυτά που λέτε αλλά τα πουλιά δεν κοιμοντουσαν όχι από το δικό μου φως αλλά από του καταστήματος. Δεύτερον δεν άρχισα να λέω στην κυρία εγώ ξέρω και τέτοια αυτά μου την σπάνε απλώς της εξήγησα το ποσό αγαπάω τα πουλιά και ότι δεν θέλω να τα ενοχλώ.

Back