Γενικά Σε ένα πετ σοπ της γειτονιάς...

Δεκτά όλα αυτά που λέτε αλλά τα πουλιά δεν κοιμοντουσαν όχι από το δικό μου φως αλλά από του καταστήματος. Δεύτερον δεν άρχισα να λέω στην κυρία εγώ ξέρω και τέτοια αυτά μου την σπάνε απλώς της εξήγησα το ποσό αγαπάω τα πουλιά και ότι δεν θέλω να τα ενοχλώ.

καλα ηταν κ περιπτωση αυτη πιθανοτατα!

Θα συμφωνησω με τη Βασια! Δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα ειχε λαθος τροπο κ αυτη προφανως! Καλα αυτο με το φιμωτρο στα σκυλια δε το σχολιαζω! Να ειναι ενα σκυλι επιθετικο η να υπαρχει θεμα ναι να μπει φιμωτρο! Τωρα το σκυλι μου που το βγαζω βολτα γιατι να του βαλω φιμωτρο χωρις λογο; Ολα δικα μας τα θελουμε οι ανθρωποι!

Καλά, έλα να πείσεις την γυναίκα μου ότι ο Δανός ο ψηλός είναι σκυλί γίγαντας με καρδιά κουταβιου :D!meh
Βασικά το φιμωτρο είναι για άλλη δουλειά από αυτή που νομίζουμε​

Βρε παιδιά να με συγχωρέσεται αλλά θα το πω . Τέτοιες "σκηνές" είναι που ευχαριστείς τον Θεό που σε έκανε άνδρα. Και για να μην βιαστείτε να με κρίνεται θα σας πω να προσπαθήσετε να βάλετε στην θέση της κυρίας, έναν κύριο. Δεν μπορεί να υπάρξει τέτοια σκέψη.Όποιος ακούσει για υστερικό ζωόφιλο απευθείας ο νους του πάει σε θυληκό. Λες και η υστερία τους είναι έμφυτη.

Α κι ξέχασα ότι όλοι νομίζουν πως αυτοί μόνο αγαπούν τα ζωα και κανένας άλλος. Όπως αυτή η κυρία

@gianniskilkis αυτό ακριβώς.

Αλλά φτάνει γιατί θα μας πούνε ρατσιστες

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εντάξει οι γυναίκες είμαστε στο σύνολο πιο "υστερικές" απο τους άντρες.
Όμως είμαστε και πιο ευαίσθητες.
Τους άντρες απλά δεν τους νοιάζει τίποτα και κάποιες φορές είναι καλό, αλλά κάποιες φορές είναι κακό.
Επίσης σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει 😉
Είμαστε άκακες.
Δεν είναι τυχαίο που όταν ακούς καυγά και ξύλο ο νούς σου πάει σε δύο άντρες 😉
Τα λέω για να βλέπουμε και τις 2 όψεις του νομίσματος.

Όσο αφορά το θέμα τώρα.
Εννοείται και η κυρία αυτή είχε θέμα συμπεριφοράς, κν όντως έγινε έτσι η ιστορία, γιατί ακούμε μόνο την μία εκδοχή.
Από εκεί και πέρα εγώ προσωπικά δεν θα άνοιγα καν θέμα για κάτι τέτοιο 😛
Εννοώ είναι κάτι που δεν χρήζει περαιτέρω συζήτησης :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Back