Φροντίδα Σκέπασμα κλουβιού καλοκαίρι

@Pikika , αν προλαβαίνεις θα έλεγα να ακυρώσεις την παραγγελία. Πες ότι άλλαξες γνώμη ή ό,τι μπορείς να πεις.
Δεν είναι κατάλληλο το κλουβί, πίστεψέ με. Και αυτό διότι δεν έχει συρτάρι αλλά πιθανά και επειδή η σχάρα δεν είναι συρόμενη / αποσπώμενη. Πώς θα καθαρίζεις τη σχάρα; Πώς θα καθαρίσεις το κλουβί όταν το χρησιμοποιήσεις για αναπαραγωγή που τότε δεν θέλει ούτε αναταράξεις, ούτε χέρια μέσα αλλά ούτε και μετακινήσεις; Και κάθε που θα το καθαρίζεις και θα βάζεις το χέρι σου μέσα για τη σχάρα, το πουλί θα πανικοβάλλεται.
 
@ianos εγώ επέλεξα να μην έχει συρτάρι. Αυτός με συρτάρι μου πρότεινε. Τώρα έχω με σχάρα κ σκαφακι βάζω άμμο και κάθε 2 μέρες καθαρίζω την σχάρα με σφουγγάρι και μυλοξιδο. Την Κυριακή του ρίχνω νεράκι και καθαρίζει. Εσύ σίγουρα έχεις περισσότερες γνώσεις κ πείρα. Στο συρτάρι θα βάζω άμμο? Μου φάνηκε πιο δύσκολο όπως το είδα στο πετ σοπ.
 
Δες αυτήν που πήρα κ εγώ, αποσπώμενη σχάρα κ συρτάρι. Θέλει άλλες πατηθρες όμως ξύλινες. Εγώ για υπόστρωμα χρησιμοποιώ 2 λευκές σελίδες Α3. Υπάρχουν όμως κ άλλες λύσεις.
 

Συνημμένα

  • Screenshot_2022-05-28-14-54-37-293_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-05-28-14-54-37-293_com.android.chrome.webp
    71 KB · Προβολές: 5
  • Screenshot_2022-05-15-10-06-27-979_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-05-15-10-06-27-979_com.android.chrome.webp
    64,8 KB · Προβολές: 5
@Pikika κ κάτι άλλο. Αφαίρεσε το στικ από το κλουβί του. Είναι μόνο ζάχαρη κ μπαγιατικοι σπόροι. Δεν προσφέρουν κάτι. Καλύτερα παρτου μίλλετ, βάλε σουπιοκοκκαλο κ γκριτ. Α! Κ ξύλινες πατηθρες.
 
@MARY58 η φώτο είναι την εβδομάδα που ήρθε σπίτι μας. Και είχα πάρει αυτές τις βλακιες. Είδα ότι σκορπάνε τα σπόρια με κίνδυνο να μαζευτούν κ άλλα πουλάκια στο μπαλκόνι κ τα σταμάτησα. Τα έδωσα μαζι με τα χρησιμοποιημενα σπόρια μας στο πάρκο δίπλα μας που έχει κοτσυφια κ περιστέρια. Για τις πατηθρες δεν το ήξερα... Θα πάω Δευτέρα να τα δω από κοντά γιατί τώρα μου μπήκαν ιδέες με το κλουβί που έχει συρτάρι. 🤔 Εσύ την 60αρα που έχεις είναι με συρτάρι?
 
@Pikika ναι. Αποσπώμενη σχάρα κ συρτάρι. Την πήρα από τον καναρινοκοσμο. Επειδή τον μετακινώ, από το μπαλκόνι μέσα στο σπίτι, ήταν λίγο τζαναμπετικος ο μηχανισμός με την σχάρα κ το συρτάρι να κουμπωνουν κ να μην φεύγουν όταν κρατάω στο χέρι την Ζευγαρώστρα. Αλλά με τις οδηγίες του ΙΩΑΝΝΗΣ@ λύθηκε κ αυτό. Είναι εύκολο να πλυθούν τόσο η σχάρα όσο κ το συρτάρι.
 
Back
Top