Οι υπόλοιποι (maria p, Marilenaki )τι λέτε;
Σωστό αυτό αλλά με τι;να τα λιμάρεις μην τραυματιστεί κανένα πουλί.
με γυαλόχαρτοΣωστό αυτό αλλά με τι;
Σωστά το πιο εύκολο, υπάρχουν βέβαια και σιδερόλιμες.με γυαλόχαρτο![]()
Κακως χάλασες τα 2 κλουβιά. Για εμένα το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου καλό ούτε και κατάλληλο για 2 κοκατίλ. Χρειάζεσαι καινούριο κατάλληλο κλουβί.
Πιθανούς κινδύνους τραυματισμού έχει;Πρώτον...δεν χάλασα κανένα κλουβί!Ύψος-το έχει
Δεύτερον. Γιατί δεν είναι κατάλληλο; Τι κακό έχει;
Πλάτος-το έχει
Χώρο για κίνηση γενικότερα-το έχει
Πρώτον...δεν χάλασα κανένα κλουβί!Ύψος-το έχει
Δεύτερον. Γιατί δεν είναι κατάλληλο; Τι κακό έχει;
Πλάτος-το έχει
Χώρο για κίνηση γενικότερα-το έχει
Το έχω φτιάξει καλά και δεν υπάρχουν κίνδυνοιΠιθανούς κινδύνους τραυματισμού έχει;
Αν όχι εγώ δεν έχω θέμα.
Συνήθως οι ιδιοκατασκευές έχουν πολλούς κινδύνους για τα πουλιά.
Μιλάω από εμπειρία.
Αχ ρε Φοίβο... Πραγματικά σε εκτιμάω και η γνώμη σου μετρά για εμένα, αλλά εάν το φτιάξω καλά (με παιχνίδια, σκαλίτσες για να πάνε από το 1 κλουβί στο άλλο με άνεση, να το τοποθετήσω πιο ψηλά, χορταρικά και μικρά κηπάκια κλπ) θα είναι πολύ καλό...ή μάλλον, βίλα θα βγει!Δεν είχα καταλάβει τι έκανες και ξανακοιτώντας τις φωτογραφίες σου σήμερα πιστεύω πως έβγαλα άκρη. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα αισθητικά είναι χάλια. :D Η κατασκευή σου θα αναγκάσει τα πουλιά που ούτως η άλλως θα κινούνταν κυρίως στο πάνω μέρος ενός οποιουδήποτε κλουβιού, να ζουν κυρίως στο πάνω μέρος αρκετά στριμόκωλα και να κατεβαίνουν κάτω μόνο για φαγητό.
Πάρε ένα κλουβί της προκοπής.![]()
Δεν θα βγεί φίλε μου δίοτι ειναι δυο ακατάλληλα κλουβιά για να ζουν μαζί 2 κοκατίλ κι αν τα ενώσεις απλώς γίνονται 2 ενωμένα ακατάλληλα κλουβιά.Το έχω φτιάξει καλά και δεν υπάρχουν κίνδυνοι...
Αχ ρε Φοίβο... Πραγματικά σε εκτιμάω και η γνώμη σου μετρά για εμένα, αλλά εάν το φτιάξω καλά (με παιχνίδια, σκαλίτσες για να πάνε από το 1 κλουβί στο άλλο με άνεση, να το τοποθετήσω πιο ψηλά, χορταρικά και μικρά κηπάκια κλπ) θα είναι πολύ καλό...ή μάλλον, βίλα θα βγει!
Αισθησιακά τώρα ποιος νοιάστηκε;:D
2 κλουβιά που θα φτιαχτούν και σουλουποθούν για να είναι κατάλληλα για να ζουν 2 κοκατιλ μαζί...Δεν θα βγεί φίλε μου δίοτι ειναι δυο ακατάλληλα κλουβιά για να ζουν μαζί 2 κοκατίλ κι αν τα ενώσεις απλώς γίνονται 2 ενωμένα ακατάλληλα κλουβιά.
Καλά τώρα ένα λαθάκι κάναμεΑισθησιακά ή αισθητικά;![]()
2 κλουβιά που θα φτιαχτούν και σουλουποθούν για να είναι κατάλληλα για να ζουν 2 κοκατιλ μαζί...
2 ακατάλληλα κλουβιά εεε; Κι όμως έγινε και τα κλουβιά ταίριαξαν απόλυτα!Δεν θα βγεί φίλε μου δίοτι ειναι δυο ακατάλληλα κλουβιά για να ζουν μαζί 2 κοκατίλ κι αν τα ενώσεις απλώς γίνονται 2 ενωμένα ακατάλληλα κλουβιά.
Μανταλάκια δεν χρειάζονται...βάλε μανταλάκια σε όλες τις πόρτες του πάνω κλουβιού μην σου φύγουν τα πουλιά. Οι ενώσεις είναι σταθερές; Πρόσεξε μην αφήνεις κενά. Επίσης στερέωσε τις αχρησιμοποίητες ταΐστρες του πάνω κλουβιού.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας