Φροντίδα Σκέφτομαι να ενώσω τα 2 κλουβιά για τα κοκατίλ μου

Αν σου πω ότι δεν το καλοβλέπω :)
Το έχεις προσαρμόσει; Βγάλε μια πιο μακρινή να φαίνεται. Γιατί είναι σκοτεινό το κάτω μέρος; Επίσης γράφεις το "πετσόκοψα". Πρόσεχε τα σιδεράκια, να τα λιμάρεις μην τραυματιστεί κανένα πουλί.

Κακως χάλασες τα 2 κλουβιά. Για εμένα το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου καλό ούτε και κατάλληλο για 2 κοκατίλ. Χρειάζεσαι καινούριο κατάλληλο κλουβί.

• Like
Αντιδράσεις: k0uLiS
Κακως χάλασες τα 2 κλουβιά. Για εμένα το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου καλό ούτε και κατάλληλο για 2 κοκατίλ. Χρειάζεσαι καινούριο κατάλληλο κλουβί.
Πρώτον...δεν χάλασα κανένα κλουβί!
Δεύτερον. Γιατί δεν είναι κατάλληλο; Τι κακό έχει;​
Ύψος-το έχει
Πλάτος-το έχει
Χώρο για κίνηση γενικότερα-το έχει

Ύψος-το έχει
Πλάτος-το έχει
Πιθανούς κινδύνους τραυματισμού έχει;
Αν όχι εγώ δεν έχω θέμα.
Συνήθως οι ιδιοκατασκευές έχουν πολλούς κινδύνους για τα πουλιά.
Μιλάω από εμπειρία.

Ύψος-το έχει
Πλάτος-το έχει

Δεν είχα καταλάβει τι έκανες και ξανακοιτώντας τις φωτογραφίες σου σήμερα πιστεύω πως έβγαλα άκρη. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα αισθητικά είναι χάλια. :D Η κατασκευή σου θα αναγκάσει τα πουλιά που ούτως η άλλως θα κινούνταν κυρίως στο πάνω μέρος ενός οποιουδήποτε κλουβιού, να ζουν κυρίως στο πάνω μέρος αρκετά στριμόκωλα και να κατεβαίνουν κάτω μόνο για φαγητό.

Πάρε ένα κλουβί της προκοπής. 👍

Πιθανούς κινδύνους τραυματισμού έχει;
Αν όχι εγώ δεν έχω θέμα.
Συνήθως οι ιδιοκατασκευές έχουν πολλούς κινδύνους για τα πουλιά.
Μιλάω από εμπειρία.
Το έχω φτιάξει καλά και δεν υπάρχουν κίνδυνοι👍...
Δεν είχα καταλάβει τι έκανες και ξανακοιτώντας τις φωτογραφίες σου σήμερα πιστεύω πως έβγαλα άκρη. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα αισθητικά είναι χάλια. :D Η κατασκευή σου θα αναγκάσει τα πουλιά που ούτως η άλλως θα κινούνταν κυρίως στο πάνω μέρος ενός οποιουδήποτε κλουβιού, να ζουν κυρίως στο πάνω μέρος αρκετά στριμόκωλα και να κατεβαίνουν κάτω μόνο για φαγητό.

Πάρε ένα κλουβί της προκοπής. 👍
Αχ ρε Φοίβο... Πραγματικά σε εκτιμάω και η γνώμη σου μετρά για εμένα, αλλά εάν το φτιάξω καλά (με παιχνίδια, σκαλίτσες για να πάνε από το 1 κλουβί στο άλλο με άνεση, να το τοποθετήσω πιο ψηλά, χορταρικά και μικρά κηπάκια κλπ) θα είναι πολύ καλό...ή μάλλον, βίλα θα βγει!
Αισθησιακά τώρα ποιος νοιάστηκε;:D

Το έχω φτιάξει καλά και δεν υπάρχουν κίνδυνοι👍...

Αχ ρε Φοίβο... Πραγματικά σε εκτιμάω και η γνώμη σου μετρά για εμένα, αλλά εάν το φτιάξω καλά (με παιχνίδια, σκαλίτσες για να πάνε από το 1 κλουβί στο άλλο με άνεση, να το τοποθετήσω πιο ψηλά, χορταρικά και μικρά κηπάκια κλπ) θα είναι πολύ καλό...ή μάλλον, βίλα θα βγει!
Δεν θα βγεί φίλε μου δίοτι ειναι δυο ακατάλληλα κλουβιά για να ζουν μαζί 2 κοκατίλ κι αν τα ενώσεις απλώς γίνονται 2 ενωμένα ακατάλληλα κλουβιά.
Αισθησιακά τώρα ποιος νοιάστηκε;:D

Αισθησιακά ή αισθητικά; 😎

Δεν θα βγεί φίλε μου δίοτι ειναι δυο ακατάλληλα κλουβιά για να ζουν μαζί 2 κοκατίλ κι αν τα ενώσεις απλώς γίνονται 2 ενωμένα ακατάλληλα κλουβιά.
2 κλουβιά που θα φτιαχτούν και σουλουποθούν για να είναι κατάλληλα για να ζουν 2 κοκατιλ μαζί...
Αισθησιακά ή αισθητικά; 😎
Καλά τώρα ένα λαθάκι κάναμε😎...

Σκεφτόμουν να βάλω ή μια σκάλα ή ένα από τα στρυφογυριστά σκοινιά για να ''ενωθούν'' τα κλουβιά
cockatiel-ladder.jpg
61a6YOE6o7L._SL1500_.jpg

Το σκοινί καλύτερα αν δεν γεμίσει τον χώρο βέβαια.

• Like
Αντιδράσεις: Myra
Λοιπόν...
Για ρίξτε μια ματιά στο buckingham palace!
Σαν να ζούσαν εκεί αιώνες! Έπειτα με κοιτούσαν με ένα βλέμμα ευχαρίστησης!
2 ακατάλληλα κλουβιά εεε; Κι όμως έγινε και τα κλουβιά ταίριαξαν απόλυτα!

Συνημμένα

• IMG_2941JPG.webp
    IMG_2941JPG.webp
    75,3 KB · Προβολές: 0
  • IMG_2942JPG.webp
    IMG_2942JPG.webp
    85,2 KB · Προβολές: 0
  • IMG_2943JPG.webp
    IMG_2943JPG.webp
    97,4 KB · Προβολές: 0
  • IMG_2944JPG.webp
    IMG_2944JPG.webp
    77,2 KB · Προβολές: 0
Εντάξει :) με γεια τους!
Βγάλε την κίτρινη πλαστική πατήθρα και βάλε μανταλάκια σε όλες τις πόρτες του πάνω κλουβιού μην σου φύγουν τα πουλιά. Οι ενώσεις είναι σταθερές; Πρόσεξε μην αφήνεις κενά. Επίσης στερέωσε τις αχρησιμοποίητες ταΐστρες του πάνω κλουβιού.

βάλε μανταλάκια σε όλες τις πόρτες του πάνω κλουβιού μην σου φύγουν τα πουλιά. Οι ενώσεις είναι σταθερές; Πρόσεξε μην αφήνεις κενά. Επίσης στερέωσε τις αχρησιμοποίητες ταΐστρες του πάνω κλουβιού.
Μανταλάκια δεν χρειάζονται...
Οι ταΐστρες είναι εντάξει...
Κενά δεν έχει και γενικότερα είναι καλά στερεωμένο...

Back