Φροντίδα Σκέφτομαι να πάρω ζευγάρι ringneck και να τα βάλω σε εξωτερικό χώρο

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης StathisS
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

StathisS

PB New Member
Εγγραφή
16 Ιουν 2019
Μηνύματα
521
Πόλη
Βέροια
Καλησπέρα! Σκέφτομαι να παρω ενα ζευγάρι ringneck για να τα βάλω σε κλούβα πτήσης μεγάλη έξω στην αυλή. Σκέφτομαι να πάρω ζευγάρι διότι διάβασα ότι θέλουν συντροφιά, καθώς επίσης σκέφτηκα ringneck διότι και πάλι διάβασα ότι αντέχουν και προσαρμόζονται σε ψυχρό κλίμα.
 
Να υποθέσω δηλαδή πως δεν είναι αρκετό το να βάλω νάιλον για να βγάλουν χειμώνα;
 
  • Like
Αντιδράσεις: Elli
Στάθη, εκτός από το θέμα διαβίωσης που δεν γνωρίζω με σιγουριά, νομίζω ότι έτσι όπως σκέφτεσαι να τα διατηρείς θα αγριέψουν πολύ. Συνήθως οι ιδιοκτήτες των παπαγάλων τους επιλέγουν για την προσωπική σχέση και επαφή που διατηρούν μαζί τους.
 
@Stavros τι εννοείς θα αγριέψουν πολυ; θα γίνουν επιθετικοί;
[automerge]1615757700[/automerge]
@Tony Forpus το σκέφτομαι, απλά διάβασα καπου ότι και στο Λονδίνο προσαρμοστηκαν.
 
@Georgianna[/USER] έχω έναν και είναι μεγάλος καραγκιόζης στο λαιμό μου κάθεται. Μου δίνεις κίνητρο να παρω δυο ζευγάρια! 🤣
 
  • Like
Αντιδράσεις: Elli
@Georgianna[/USER] έχω έναν και είναι μεγάλος καραγκιόζης στο λαιμό μου κάθεται. Μου δίνεις κίνητρο να παρω δυο ζευγάρια! 🤣
Θα μετακομίσει, στο εγγυώμαι 😂
Πάντως, για να είμαι και στο θέμα, έχω δει κλούβα σαν αυτή που λες στο νομό Πιερίας, με το κρύο από ό,τι είχα δει δεν είχαν πρόβλημα τα πουλιά.
 
Τελευταία επεξεργασία:
@Georgianna σοβαρά; Μιλάμε για τον ανάποδο της πολυκατοικιας που έφυγε από την πολυκατοικια και έχτισε σπίτι δίπλα μου. Γλυτωσαν εκείνοι και βρήκαμε τον μπελά μας εμείς. Σκέψου ότι τον ενοχλεί η ψησταρια την Πρωτομαγιά που την βάζω τουλάχιστον 15 μέτρα από την περιφραξη του. Λοιπόν αγγελία τώρα ζητάω 3 ζευγάρια ringneck.
Τώρα όμως σοβαρά θα το ψάξω αυτό με τη θερμοκρασία. Τα αλλά δεν είναι θέμα γιατί θα φτιάξω κλουβα μεγάλη.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Elli
Ωχ κατάλαβα...δύσκολα.
Σίγουρα θα σου κάνει θέμα με τα ρίγκνεκ. Αυτά που είδα εγώ τουλάχιστον λειτουργούσαν και σα συναγερμοί. Μόλις έβλεπαν ξένο άνθρωπο αφιονίζονταν. Γαντζωνόντουσαν από τα κάγκελα και ωρύονταν! Σε αυτό το σημείο μου θύμισαν χήνες 😂
Πάντως έγραψα και παραπάνω, θέμα με το κρύο δεν είχαν.
 
@Georgianna αααα κοντοχωριανή. Εγώ Βέροια οπότε μιλάμε για ίδιες θερμοκρασίες πάνω κάτω! Ωραία!
 
@Georgianna σε ευχαριστώ! Θα το σκεφτώ και θα γραψω τη σκέψη μου να μου δώσεις είτε εσυ είτε κάποιος άλλος γνώμες. Καλό βράδυ!
 
Μπορούμε να δούμε στο περίπου σχέδιο απο το ιντερνετ για τι είδους κλούβα μιλάμε? Το κρύο δεν είναι το πρόβλημα με τα συγκεκριμένα πουλιά αν έχουν προστασία απο τη βροχή κι απάνεμα σημεία να κουρνιάζουν τα βράδια του χειμώνα.
 
Back
Top