Φροντίδα Σκέφτομαι να πάρω ζευγάρι ringneck και να τα βάλω σε εξωτερικό χώρο

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης StathisS
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Για να ξαναγυρίσουμε στους παπαγάλους: πήρε το μάτι μου μια αγγελία ενός μέλους που δίνει ζευγάρι παπαγάλων για λόγους υγείας. Αφού δεν έχεις κατασταλάξει στο είδος, δε χάνεις τπτ να ρίξεις μια ματιά @StathisS
Εμένα αυτή ράτσα μου αρέσει πολύ. Μια αδυναμία στα parakeets την ομολογώ και τα συγκεκριμένα έχουν και πολύ ωραία φωνούλα.
(προφανώς θα έχετε αντιληφθεί επίσης και το θέμα μου με τις φωνές των παπαγάλων) 😜
[automerge]1615834172[/automerge]
Είναι το μέλος Φιφη στις αγγελίες πώλησης, δε μπορώ να βάλω λινκ τώρα.

Κάτι ακόμα, να μην το ξεχάσω @StathisS
Αν κατασταλάξεις τελικά στα ρίγκνεκ (που ομολογουμένως εμφανισιακά κερδίζουν πολύ) ένας εκτροφέας από όπου αγόρασα στο παρελθόν και μπορώ να τον προτείνω, μόλις είδα στο φβ ότι έχει γέννα.
Και σε λόρι επίσης έχει γέννα, που είναι τρομερά εντυπωσιακά, αλλά φαντάζομαι θα ανεβαίνουν αρκετά στο κόστος.
[automerge]1615837836[/automerge]
Έχει αρκετά είδη κι όλα τα πουλιά του μου φαίνονται πολύ περιποιημένα. Η δικιά μου ήταν τέλεια, πάντως.

@Georgianna Σε ευχαριστώ πολύ! Θα δω ποια είναι και τα Λόρι αν και εμφανισιακά τα ριγκνεκ ειδικά τα πρασινα και τα τιρκουάζ τα σπανε. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Ζευγαρώνουν πάντα πρασινο με πρασινο κίτρινο με κίτρινο και τιρκουάζ με τιρκουάζ; πως λένε τον εκτροφεα;

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: Elli
Α όχι, εγώ σε αυτόν που σου λέω πολλές φορές βλέπω ζευγαρια διαφορετικού χρώματος. Προφανώς ανάλογα με το τι θέλει να βγάλει. Το ένα του ζευγάρι τώρα είναι τυρκουάζ μόνο και το άλλο πράσινο με κίτρινο, αν θυμάμαι καλά.

Ρινγκνεκ Αλεξανδρινοι και Μονκ είναι πουλια αντοχής που έχουν επιβιώσει στην Ελληνική πανίδα σχηματιζοντας σμήνη! Με μια κλειστή ξύλινη κατασκευή μέσα στο πλεγμα για ζεστασιά, φωλιά, πιστεύω θα είναι οκ! Βάλε και τον μουσαμά και να είναι κλειστες οι 2 πλευρές, ώστε να γωνιασουν, θαναι σουπερ!

μια κλειστή ξύλινη κατασκευή μέσα στο πλεγμα για ζεστασιά, φωλιά, πιστεύω θα είναι οκ!
Εγω προσωπικά δε την θεωρω καλη ιδεα μην εχει προβληματα με παρατεταμένη ωοτοκια! 🙂

@takis1964 ναι φίλε την κατασκευή βήμα βήμα θα την συζητήσω γιατί δεν ξέρω τις ανάγκες τους.
[automerge]1615839585[/automerge]
@giannisvlg τι εννοείς αδερφέ; αν και το βιαζόμαστε νομίζω. Φτάσαμε στην ωοτοκία ακόμα δεν τα πηραμε

Λέει ότι θα υπάρχει μόνιμα φωλιά, αλλά εγώ που πάω Αττικο παρκο κάθε κλούβα έχει μια φωλιά και εκεί περνάνε το βράδυ τους οι παπαγαλοι, είτε μόνοι αν είναι είτε ζευγάρι

Συγγνώμη αν παρεμβαινω στο θεμα απλως εγω θεωρω οτι η φωλια ειναι ΜΟΝΟ για αναπαραγωγη!Ουτε κουρνιασμα,ουτε ζεστασια ουτε τιποτα.🙂

@giannisvlg φίλε μου σε ευχαριστώ το άρθρο ήταν κατατοπιστικοτατο. Αν και εγώ τα προορίζω για έξω οπότε το κρύο με την μείωση φωτός και την συντηρητική διατροφή νομίζω δεν θα αφήσουν το βιολογικό τους ρολοι να Απορρυθμιστει!

@StathisS κάτι πρέπει να έχει το πουλι να προστατευθεί από το κρύο, πάντως όλον τον χρόνο έτσι είναι, με το σπιτάκι τους
[automerge]1615840915[/automerge]
@giannisvlg καλά τις απόψεις μας λέμε, όποιος ξέρει καταθέτει την γνώμη του 👍

Back