Και εγω που εκανα μια γρηγορη αναζητηση δε βρηκα κατι...μηπως εχει ΓΟΠ αλλα δεν βρηκα τιποτα στο ιντερνετ για ΓΟΠ σε πουλια
Ναι Γιαννη.Γαστροοισοφαγική παλλινδρόμηση
Συμπατριώτισσα Τάνια.. Αν κατεβείτε με το ΚΤΕΛ, αποβιβάζεστε στα Κάτω Πατήσια, παίρνετε τον Ηλεκτρικό, σε 13 λεπτά είστε Πειραιά και από κει με ταξί σε άλλα 3 λεπτά στην κα Δουκάκη(επί της Γρηγορίου Λαμπράκη).η Χριστίνα Δουκάκη στον Πειραιά
Εχω κλεισει ραντεβου με τον κ. Ακριβο στις 12 και θα κατεβω με τρενο οπυ δεν θα μου πουν τιποτα για το κατοικιδιο μου.. Και μεσω γκουγκλ μαπς μου φανηκε πολυ κονταΣυμπατριώτισσα Τάνια.. Αν κατεβείτε με το ΚΤΕΛ, αποβιβάζεστε στα Κάτω Πατήσια, παίρνετε τον Ηλεκτρικό, σε 13 λεπτά είστε Πειραιά και από κει με ταξί σε άλλα 3 λεπτά στην κα Δουκάκη(επί της Γρηγορίου Λαμπράκη).
Μέσω του ΜΕΤΡΟ, καλύτερη επιλογή η Πατρίσια Γκρέυ.. κατεβείτε στο σταθμό μετρό Χολαργού, επί της λεωφ. Μεσογείων (στο 267)
( για πάρα πολλά χρόνια έμενα Πειραιά (Βενιζέλου και Αλκιβιάδου) και μου φαίνεται λίγο κάπως να πάει κάποιος με ταξί από τον ηλεκτρικό στην Ευαγγελίστρια τον Πειραιά γενικώς τον οργώναμε με τα πόδια)είστε Πειραιά και από κει με ταξί σε άλλα 3 λεπτά
Μήπως σου είπε τι υποπτεύεται; Τριχομονάδα, μύκητες, τι ακριβώς;και πολλα βακτηρια στο στωμα
Πριν δει τα αποτελεσματα λεει ετσι πως το περιγραφεις πρεπει να ναι μυκητας. Τελικα ειδε μονο πως τα βακτηρια ηταν πολυ πιο πανω απο το φυσιολογικοΜήπως σου είπε τι υποπτεύεται; Τριχομονάδα, μύκητες, τι ακριβώς;
Τι εξετάσεις έχει κάνει εκτός από την κλινική εξέταση, κοιλιά, στόμα κ.λπ.;Πριν δει τα αποτελεσματα
Ναι, αλλά το νισταμισιν ειναι αντιμυκητισιακό, έτσι δεν ειναι;Πριν δει τα αποτελεσματα λεει ετσι πως το περιγραφεις πρεπει να ναι μυκητας. Τελικα ειδε μονο πως τα βακτηρια ηταν πολυ πιο πανω απο το φυσιολογικο
Μου ειπε να τον παρω τηλεφωνο δευτερα-τριτη να του πω εξεληξεις. 47€ εδωσα (πριν παω ακομα υπολογιζα 40-60) σκεφτομαι σε 1-2 βδομαδες να παω εδω στον κτηνιατρο να του εξηγησω τι εγινε κλπ και αν εχει το καταλληλο υλικο να τσεκαρει το πληθος των βακτηριωνΝαι, αλλά το νισταμισιν ειναι αντιμυκητισιακό, έτσι δεν ειναι;
Θα πάει για επανεξέταση και πότε;
Από χρήματα, πόσα δώσατε;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας