Αν θέλεις ενημέρωνε και εμάς εδώ σε αυτό το θέμα για τις εξελίξεις.Μου ειπε να τον παρω τηλεφωνο δευτερα-τριτη να του πω εξεληξεις
Περαστικά.
Αν θέλεις ενημέρωνε και εμάς εδώ σε αυτό το θέμα για τις εξελίξεις.Μου ειπε να τον παρω τηλεφωνο δευτερα-τριτη να του πω εξεληξεις
Οχι οχι και τη νυχτα κοιμαται ηρεμος δεν τον ακουω να ξυπναει!Μπραβο βρε Τανια!
Εμετο δεν εκανε αλλο ε;
Οχι. Βασικα ξεχασα να ρωτησω. Γιατι σκεφτηκα θα ναι απο τα φρουτα λαχανικα που τα πλενω κανονικα οπως τα πλενω για να τα φαω εγω και ενταξει μπορει να ναι λιγο υγρα και οχι τελειως στεγνα και το μηλο πχ το τρωει απο εμενα δλδ τρωω δαγκωνω και ερχεται τρωει απο το δαγκωμενο και οχι απο το δικο του (ειναι και κακομαθημενος). Μου πε ο κ. Ακριβος να τον παρω τηλ Τριτη Τεταρτη αλλα δεν ευκερισα να τκυ πω για προοδο και να ρωταγα απο τι μποροει να το χει παθειΣου ειχε πει ο γιατρος απο τι μπορει να το επαθε αυτο;
Δεν το χα σκεφτει. Μονο αν παρατηρουσα αλλαγη στην συμπεριφορα του. (Αν τον ξαναπιασει κριση εμετου οπως ειχε ή αλλαγη συμπεριφορας, δηλαδη να ναι παλι πολυ ησυχος. Απ την 3η μερα αντιβιωσης δεν κλεινει το στωμα του)Ωραία. Μπράβο και πάντα καλά. Σκέφτεσαι σε κανένα δίμηνο να ξαναπάς για εξετάσεις; Εγώ, που φοβάμαι και τη σκιά μου αυτό θα έκανα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας