Ασθένειες Σκέψεις για τσεκ απ στην Αθήνα

Σημερα ξεκινησαμε την αντιβιωση. Με το καλο δεν ηθελε ετσι αναγκαστηκα πρεπει να τον πιανω. Το εβαλα στην χουφτα μου εβαλα το δαχτυλο κοντα στο στομα επεσαν οι σταγονες και (αφου τσηριζε ενω τον κρατουσα αρα στωμα ανοιχτο) της καταπιε αμεσως.
 
6 μερα αντιβιωσης. Τελικα ο Μαικλ ηταν αρρωστος! Αφου ειναι πιο δραστηριος και τσητσιριζει! (Τουλαχιστον 1 μηνα ειχα να τον ακουσα να φωναζει/τσιτσιριζει) και δεν κοιμαται τοσο πολυ (δεν ξερω αν γι αυτο φταιει και ο καιρος αφου ειναι πιο φωτινο το σπιτι).
Πηγα σημερα εδω στο κτηνιατρο που πηγαινα τον σκυλο μου του εξηγησα κ μου πε 5 μερες μετα το τελος της αντιβιωσης να παω να κοιταξει τα βακτηρια.
 
Τάνια, ναι να τον πας να δει αν έχει βακτήρια και αν τα θυμάσαι τι βακτήρια ήταν ώστε να ρωτήσεις (ή αν μπορούμε να βρούμε - δύσκολο βέβαια) τον κύκλο ζωής τους στον οργανισμό, ώστε αν έχει νόημα να πας και τρίτη φορά στον χρόνο που χρειάζεται για να βεβαιωθείς ότι καθάρισε.
 
Σου ειχε πει ο γιατρος απο τι μπορει να το επαθε αυτο;
Οχι. Βασικα ξεχασα να ρωτησω. Γιατι σκεφτηκα θα ναι απο τα φρουτα λαχανικα που τα πλενω κανονικα οπως τα πλενω για να τα φαω εγω και ενταξει μπορει να ναι λιγο υγρα και οχι τελειως στεγνα και το μηλο πχ το τρωει απο εμενα δλδ τρωω δαγκωνω και ερχεται τρωει απο το δαγκωμενο και οχι απο το δικο του (ειναι και κακομαθημενος). Μου πε ο κ. Ακριβος να τον παρω τηλ Τριτη Τεταρτη αλλα δεν ευκερισα να τκυ πω για προοδο και να ρωταγα απο τι μποροει να το χει παθει
 
Μπράβο βρε κορίτσι μου περαστικά και αγύριστα.. Να ρωτήσεις όμως να μάθουμε Κ εμείς το θέμα σου είναι αφορμή να ανοίξουμε ένα άλλο θέμα πως ένα πουλάκι τόσο προσεγμένο όπως ο μαικ αποκτά βακτήρια και πως μπορούμε να το αποφύγουμε :)
 
ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Την αντιβιωση την εκανα για 7 μερες αντι 10 (λογω παραξενων ωραρειων δουλειας) την Μ. Πεμπτη τον πηγα κτηνιατρο πηρε δειγμα σαλιου. Και σημερα πηγα για αποτελεσματα. Μου πε πως η μικροχλωριδα του στωματος του ειναι ολη σε φυσιολογικα επιπεδα. Του ιδιου καποια πραγμματα του φανηκαν πολλα κ επικοινωνησε με αθηνα με εργαστηριο κ του παν ειναι ολα φυσιολογικα. Χαρτι με τα αποτελεσματα δεν μου δωσε λεει αν εχει/θα φτιαξεις βιβλιαριο θα βαλουμε μια σφραγιδα
Υ. Γ βγαζει κανα σπορι μερικες φορες αλλα το βλεπω ως ψυχολογικο, γιατι το κανει με ηρεμια και οχι σαν πριν που αλλαζε ολη η οψη του και τιναζε το κεφαλι περα δωθε βγαζοντας τα σπορια
 
Ωραία. Μπράβο και πάντα καλά. Σκέφτεσαι σε κανένα δίμηνο να ξαναπάς για εξετάσεις; Εγώ, που φοβάμαι και τη σκιά μου αυτό θα έκανα.
Δεν το χα σκεφτει. Μονο αν παρατηρουσα αλλαγη στην συμπεριφορα του. (Αν τον ξαναπιασει κριση εμετου οπως ειχε ή αλλαγη συμπεριφορας, δηλαδη να ναι παλι πολυ ησυχος. Απ την 3η μερα αντιβιωσης δεν κλεινει το στωμα του)
 
Back
Top