Νέο μέλος ο Σπόρος
Γι αυτό το πουλάκι δεν ξέρω τι να πρωτογραψω 
Ερωτήθηκα απ τον @ianos αν μπορώ ν αναλάβω ένα ανάπηρο καναρινακι από Αθηνα (βρίσκομαι Θεσσαλονίκη) . Το είχε περιμαζέψει η @chrisa2102, το είχε πάει στη κυρία Δουκάκη όπου της είπε ότι το ένα του ποδαράκι είναι νεκρό και θα πέσει και έδωσε αγωγή ! Επικοινωνοντας με τη Χρύσα ,δέχτηκα να το αναλάβω … Το απίστευτο αυτό πλάσμα ήρθε οδικώς από Αθήνα μαζί με τη μανούλα της η οποία είναι φρεσκοεγχειρισμενη στη μέση της για να μου φέρει τον Σπόρο (πρώην Ηρακλή
) … παρ όλες τις αντιξοότητες (είχε πρόβλημα η μπαταρία του αυτοκινήτου και περίμεναν οδική ) έφτασε σε μένα και μου παρέδωσε το μικρό ζουζούνι … σα να μην έφταναν όλα αυτά έκανε τη τεράστια εξυπηρέτηση να μεταφέρει αδέσποτο κουνέλι κάτω στην Αθήνα για να το παραλάβει εθελόντρια που μου ζήτησε βοήθεια μεταφοράς . Νιώθω πολύ ευγνώμων που μέσω αυτού του φόρουμ είχα την ευκαιρία να γνωρίσω αυτόν τον απίστευτο άνθρωπο (όπως και τη γλυκιά της μανούλα ) ,μακάρι αυτός ο κόσμος να είχε και άλλες Χρυσες
Σου υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να περνάει όμορφα μαζί μου και θα τον προσέχω σαν τα μάτια μου ! Είναι πάρα πολύ χαρούμενο πουλάκι ,θ ανεβάσω βίντεο να τον καμαρώσετε … Χρύσα μου είσαι ένα διαμαντάκι μέσα στο χάος που μας περιβάλλει , σ ευχαριστώ πάρα πολύ για ακόμη μια φορά