Γενικά Σπόρος ,ο αναπηρουλης. 💜

Πόλη
Θεσσαλονίκη
Νέο μέλος ο Σπόρος 😝 Γι αυτό το πουλάκι δεν ξέρω τι να πρωτογραψω 😅🥹 Ερωτήθηκα απ τον @ianos αν μπορώ ν αναλάβω ένα ανάπηρο καναρινακι από Αθηνα (βρίσκομαι Θεσσαλονίκη) . Το είχε περιμαζέψει η @chrisa2102, το είχε πάει στη κυρία Δουκάκη όπου της είπε ότι το ένα του ποδαράκι είναι νεκρό και θα πέσει και έδωσε αγωγή ! Επικοινωνοντας με τη Χρύσα ,δέχτηκα να το αναλάβω … Το απίστευτο αυτό πλάσμα ήρθε οδικώς από Αθήνα μαζί με τη μανούλα της η οποία είναι φρεσκοεγχειρισμενη στη μέση της για να μου φέρει τον Σπόρο (πρώην Ηρακλή 😅) … παρ όλες τις αντιξοότητες (είχε πρόβλημα η μπαταρία του αυτοκινήτου και περίμεναν οδική ) έφτασε σε μένα και μου παρέδωσε το μικρό ζουζούνι … σα να μην έφταναν όλα αυτά έκανε τη τεράστια εξυπηρέτηση να μεταφέρει αδέσποτο κουνέλι κάτω στην Αθήνα για να το παραλάβει εθελόντρια που μου ζήτησε βοήθεια μεταφοράς . Νιώθω πολύ ευγνώμων που μέσω αυτού του φόρουμ είχα την ευκαιρία να γνωρίσω αυτόν τον απίστευτο άνθρωπο (όπως και τη γλυκιά της μανούλα ) ,μακάρι αυτός ο κόσμος να είχε και άλλες Χρυσες 🫶🏻 Σου υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να περνάει όμορφα μαζί μου και θα τον προσέχω σαν τα μάτια μου ! Είναι πάρα πολύ χαρούμενο πουλάκι ,θ ανεβάσω βίντεο να τον καμαρώσετε … Χρύσα μου είσαι ένα διαμαντάκι μέσα στο χάος που μας περιβάλλει , σ ευχαριστώ πάρα πολύ για ακόμη μια φορά 💜🥹

Συνημμένα

• IMG_3305.webp
    IMG_3305.webp
    37,7 KB · Προβολές: 7
  • IMG_3304.webp
    IMG_3304.webp
    135,5 KB · Προβολές: 7
  • IMG_3306.webp
    IMG_3306.webp
    71,3 KB · Προβολές: 7
@Irene chatzimichail το όμορφο κ περήφανο πλάσμα είναι αυτό. Μα τι ολογλυκη φατσούλα είναι αυτή.
Μπράβο στον @ianos που βοήθησε κ στην @chrisa2102 που έκανε τέτοιο απίστευτο αγώνα με την μανούλα της, για αυτά τα δύο πλάσματα. Κ μπράβο κ σε εσένα Ειρήνη μου που το ανέλαβες. Είστε υπέροχοι άνθρωποι. Κ νοιώθω την ίδια ευγνωμοσύνη που από το φόρουμ σας γνώρισα.

@MARY58 είναι κουτσομπόλης,θέλει να βλέπει τα πάντα 🥹του μιλάω και απαντάει , είναι τόσο μα τόσο γλυκό μωράκι που θέλω να το ζουμπηξω αλλά δεν γίνεται 😂 η Χρύσα μ έχει κάνει από προχτές να μη σταματήσω να σκέφτομαι όλο αυτό που έκανε .. το λέω παντού και όλοι τον ίδιο θαυμασμό τρέφουν απέναντι της και ας μη τη ξέρουν !

@Irene chatzimichail Ειρήνη μου είμαι σίγουρη ότι θα κάνεις το καλύτερο για αυτό το γλυκό καναρινάκι που ήρθε απρόσμενα στο δρόμο μου!😍 Σ' ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τα καλά σου λόγια!🙏 Έβλεπα τόσα χρόνια στο forum, post που ανεβαζες κ με συγκινούσε κάθε φορά πόσο πολύ αγαπάς κ φροντίζεις αυτά τα πλάσματα κ όχι πάντα με τις πιο εύκολες συνθήκες για εσένα.. ήταν ανέλπιστο να σε γνωρίσω κιόλας, αλλά τελικά καμιά φορά η ζωή τα φέρνει έτσι τα πράγματα που γίνονται κ θαύματα!💫 Ήταν τιμή μου που σε γνώρισα γιατί είσαι αυθεντικός άνθρωπος κ με πραγματικά καλή ψυχή!!! 🥹 Ήξερα από την αρχή ότι αυτό το γλυκό ΑΜΕΑ μικρακι θα έχει την καλύτερη τύχη μαζί σου την στιγμή που εγώ δεν είμαι σε θέση να φροντίσω ένα ακόμα πέρα από αυτά που ήδη έχω!
Να ευχαριστήσω κ από εδώ τον Γιάννη @ianos που μεσολάβησε γιατί ήταν ο μόνος από το forum που είχα στοιχεία επικοινωνίας κ δεν μπορούσα να στείλω προσωπικό μήνυμα σε εσένα, δεν υπήρχε η επιλογή όπως παλιά.
Κ αφού αρχίσαμε τις ευχαριστίες 😁 θα ευχαριστήσω κ την Μαίρη @MARY58
για τα λόγια της για μένα κ που μου έδειξε ξανά πώς στέλνω προσωπικό μήνυμα 😅🤪

• Τέλειο!
Αντιδράσεις: MARY58
@Irene chatzimichail Η μέρα της μεταφοράς ήταν όντως δύσκολη πολύ, αλλά άξιζε κάθε λεπτό γιατί έγινε το καλύτερο για τον Σπόρο (πρώην Ηρακλή 😛) κ η ταλαιπωρία ξεχάστηκε ήδη! Κ το Ηρακλής του πήγαινε που τον έβγαλα, δεν μπορείς να πεις.. γιατί είναι πολύ δυνατό πλάσμα! 💪 Αλλά κ το Σπόρος που τον ονομασατε εσείς είναι πολύ ταιριαστό..δεν έχω ξαναδεί πιο μικρό καναρινάκι!🐤
Με το που είδα τα πρώτα βιντεάκια του που μου έστειλες, ακόμη κ την ίδια μέρα με τόση ταλαιπωρία κ να είναι τόσο ενεργητικός κ χαρούμενος κοντά σου.. έτρεχαν τα μάτια μου δάκρυα χαράς!🥲
Μεγάλη ευγνωμοσύνη Ειρήνη μου!🙏
Θα χαιρόμαστε όλοι εδώ να μαθαίνουμε τα νέα του! ✨
Να του στείλεις ένα φιλί από εμένα κ τη μητέρα μου που του μίλαγε κ την κοίταζε σε ολόκληρη τη διαδρομή!😘😍

• Τέλειο!
Αντιδράσεις: MARY58
Back